Opfølgning på Bikeworlds svar: På trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke løst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Mehr ansehen
Supergod service i værkstedet Har købt en elcykel for lige godt to år siden. Batteriet har skrantet på det seneste, men jeg fik først gjort noget ved det, efter de to års garanti var udløbet. Da jeg... Mehr ansehen
Super venlig og service minded personale. God tid til afprøvning. Købte to Specialized como. En var klar og den ene var på ekstern lager også i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lørdag... Mehr ansehen
Købte en el-cykel på KNALDtilbud og jeg var ærligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kører som... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks største udvalg af cykler
Viborgvej 3, 8600, Silkeborg, Dänemark
- 86 82 73 99 Tryk 4
- web@bikeworld.dk
- bikeworld.dk
Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god vejledning inden køb
Rigtig god vejledning inden køb. Da jeg havde bestemt mig, blev cyklen klargjort medens jeg ventede.

God betjening
Jeg har fået en rigtig god betjening af Bikeworld i Silkeborg i forbindelse med køb af gravelcykel. Kan kun anbefale dem til andre.

Antwort von Bikeworld
Rigtig fin service ved køb af elcykel
Rigtig fin service ved køb af elcykel. Var dog en smule skuffet over at jeg oveni at have købt en cykel + udstyr til 17.000kr. skulle betale for monteringen af min cykelkurv som tog 5 minutter

Køb af cykel
Oplevede en god og imødekommende service i forbindelse med køb af cykel. Selvom tiden gik over deres lukketid, så sørgede de for at jeg fik cyklen med samme dag.

Køb af cykel.
Køb af cykel.
Yderst behagelig, kompetent og erfaren medarbejder, der tog sig tiden til at komme frem til det rigtige valg af cykel samt andet udstyr.
Yderligere plus var at cyklen var på lager og de kun skulle bruge ca. 20min på en klargøring, så cyklen kunne komme i brug med det samme.

Antwort von Bikeworld
Super service og vejledning ifm køb af…
Super service og vejledning ifm køb af cykel til min søn. Hurtig klargøring. Køber der gerne igen

God og seriøs vejledning
God og seriøs vejledning omkring køb af el-cykel. Mulighed for at prøve og vælge mellem flere mærker og modeller. God stemning i butik og på værksted. Man føler sig genkendt.
4* = manglende kommunikation omkring nøjagtigt leveringstidspunkt - cyklen ikke monteret med korrekt/købt udstyr ved udleveringen.
/Bjarne T.

Antwort von Bikeworld
Jeg forbliver gerne kunde her
Jeg ankom for at købe en ny cykel i BikeWorld i Silkeborg.
De havde et stort udvalg af mange forskellige cykler til forskellige behov, hvilket var dejligt.
Det var nemt at få rådgivning, samt at få ro til at gå rundt og kigge, hvilket jeg satte stor pris på!
Jeg fik lov til at prøvekøre flere forskellige cykler for at finde den jeg kørte bedst på, hvilket var FANTASTISK!
Da jeg endelig fandt den cykel, som jeg ville have gik det hurtigt med betaling, samt montering af diverse ekstra ting der skulle på cyklen, såsom lås og kurv.
Alt i alt god oplevelse, god service og en god cykel at få med hjem samme dag!

God oplevelse
God oplevelse. Der var god vejledning inden købet.

Antwort von Bikeworld
Har oplevet god service og et stort…
Har oplevet god service og et stort udvalg hos Bikeworld.

Viborg til Silkeborg
Tog til Silkeborg fra Viborg grundet det store udvalg - og gode anmeldelser.
Fik god service og rigtig god vejledning.
Fik ikke hvad jeg kom , men efter rådgivning noget, der var bedre.

Antwort von Bikeworld
Rigtig god service og alt fungere som…
Rigtig god service og alt fungere som det skal

Antwort von Bikeworld
Super pris på ny cykel og leveret dagen…
Super pris på ny cykel og leveret dagen efter! God service👍
Fik god og grundig hjælp til køb af min…
Fik god og grundig hjælp til køb af min første racer, kan klart anbefale at handle her!

Antwort von Bikeworld
Oplevede professionel vejledning af…
Oplevede professionel vejledning af Bikeworld og levering af cykel til aftalt tid.

Rigtig fin betjening
En af det bedre cykelbutikker og kunde betjening i Silkeborg var god 👍

Anbefales klart!
Min kone og jeg har begge købt en cykel hos BikeWorld. Det var været en gennemgående god oplevelse. Vi har fået gode råd og vejledning. Også værkstedet får gode anbefalinger med på vejen.

Rigtig fin betjening
Købte en el-cykel og fik rigtig god betjening og vejledning.
Klar anbefaling herfra.

Antwort von Bikeworld
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.