Really nice cinema. Large cozy seats that recline and have foot rests 🤤. The screens and sound are top notch. The place is run by a bunch of younger Danish students which is really wholesome and giv... Mehr ansehen
Var i BigBio Holstebro 1. November og se One Battle After Another. Købte de dårligste popcorn nogensinde. Det er som at drikke fra det døde hav. Salt indholdet gav ungerne dårlig mave og læberne var m... Mehr ansehen
Jeres app / hjemmeside er simpelthen en hån mod en bestiller køber. Ved ikke hvem jeres udvikler er eller hvem der godkender. Men dårligere brugeroplevelse skammen lede længe efter!
Vi var den 30/5-25 kl. 19.15 i sal 4 og se Mission Impossible - The Final Reckoning, som vi havde glædet os enormt meget til at se. Oplevelsen blev fuldstændig ødelagt. Der var ekstremt varmt og... Mehr ansehen
Super Emil
Medarbejderen Emil gjorde virkelig at min oplevelse i Big Bio Herlev var god. Han kunne svare på samtlige spørgsmål og assisterede endda en ældre dame, der havde lidt problemer med at finde rundt. At en ung mand som ham tager sig tid til at hjælpe en ældre dame varmer virkelig om hjertet. Jeg kommer helt klart igen.
Min datter og en veninde var i Big Bio…
Min datter og en veninde var i Big Bio lørdag 6/1 - for første gang alene afsted. De fik desværre ødelagt oplevelsen af en gruppe drenge, der sad bagved og generede dem. Aftenens souschef kompenserede med fribilletter, så de kunne komme igen og få en bedre oplevelse næste gang. God service!
fed forpremiere til wonka
fed forpremiere til wonka
gode biografer, både herlev og nordhavn
Går aldrig mere i Big Bio Herlev
Bestilt to billetter og en P voucher, men da jeg ikke kan udskrive den hjemme, beder jeg om en i ved indgangen. Pigen som betjener er stresset af andre kunder og glemmer at udlevere min voucher. Jeg er også lidt stresset, da min søn allerede er på vej ind i salen, hvorved jeg glemmer at bede om voucheren igen.
Resultat: en parkeringsbøde, som Big Bio Herlev ikke at de er skyld i... Argumentet er at man skal bede om en P voucher. Da jeg forklarer at jeg har bedt om en, er svaret at det det kan man ikke huske!!
Dårligere service skal man da lede længe efter....
Mon Big Bio Herlev får procenter af Parkeringsindtægterne. I skulle skamme jer!!!
Godt sted i Herlev
Nul stjerner
På en fødselsdagstur valgt vi en forkert film. Da vi havde siddet 2 minutter i biografen skyndte vi os ud med vores popcorn og sodavand. Vi spurgte om vi kunne ændre billet til en anden film. Det kunne vi ikke. Så det var den fødselsdagstur.
Mega dårlig service. Vi tager ikke i den biograf igen.
Super ringe service
telefonen. Da vi kom vores billetter IKKE reserverede og vi kunne IKKE få rabat. Managertypen ville ikke give os rabat selvom hans unge medarbejder havde sagt det i telefonen, men begyndte straks at mistænkeliggøre om vi overhovedet havde ringet til dem. Sindssygt ringe service, og de unge kvinder der arbejder der, har desværre ikke styr på noget.
Hej allesammen Jeg var i biografen i…
Hej allesammen Jeg var i biografen i går i BIG BIO i Herlev Jeg fik en virkelig dårlig oplevelse så jeg vil råde folk lade være med at tage der ind hvorfor fordi af det første folk sad og snakkede og folk sad med deres telefon mest af tiden i filmen.
Tilsæt gik jeg ud og tog fat i chefen og han var decideret ligeglad han sagde til mig at man kunne bare lade være med at komme til sent aftens film og det synes jeg ikke Man burde sige
Handicappede med ledsager må ikke komme…
Handicappede med ledsager må ikke komme til filmpræmier i Herlev - kun hvis ledsageren betaler fuld pris 👎Det er groft diskrimination 👎
Øv dårlig oplevelse igen
Øv . Engang var Big bio Herlev et dejligt sted at besøge ,men ikke længere desværre . Har været der 2 gange inden for de sidste to uger og begge gange var lyden så høj at det var svært at holde ud👎( der var også flere der forlod biografen) Et andet stort problem er temperaturen- først er der ubehageligt varmt og efter en time alt for koldt👎Jeg finder en anden biograf næste gang!
Møg ulækre toiletter
Hvor er det ærgerligt at toiletterne ikke bliver rengjort. Vi brugte det enkelte toilet der ligger i forbindelse med sal 5. Det var så ulækkert. Der var tis alle steder. Der lå toiletpapir på gulvet og skraldespanden var så overfyldt at det lå på gulvet og det må have været fra flere forestillinger. Det er selvfølgelig også de gæster der benytter toiletterne der er nogle s..., men det fratager ikke Big Bio Herlev for at holde dem rene og som minimum rengøre toiletterne efter hver forestilling. Det ødelagde hele oplevelsen.
Ders p vagt er den største l**** han…
Ders p vagt er den største l**** han ser at jeg er nede og hente en 4 timers parkering i biografen og han står lige foran bilen og ryger imens jeg sætter tilladelsen på de 4 timer i bilen og nu 2 uger efter modtager jeg en afgift. Han ligger ikke noget i ruden så jeg kan gå ned og klage i biografen med det samme. Det er simpelthen for dårligt jeg sætter aldrig mine ben der igen. Utroligt han får lov til det, de mister kunder på det måde.
Var inde for at se Avatar i 3D
Var inde for at se Avatar i 3D i Herlev. Filmen var fantastisk, men blev ødelagt af at der i flere perioder var sort skærm. Det forventer jeg når jeg streamer hjemme, men IKKE i biografen. Derudover var flere sæder ødelagte, så man ikke kunne lægge dem ned. Alt ialt en MEGA dårlig oplevelse
Hyggelig oplevelse
xxx i bio
da mig og min 6 årige søn var i big bio og så mini zlartan så vi at på de bagerste sæder var der nogen er boller og lavede høje lyde
de er simpelthen ikke ok at jeg nu skal forklare min søn hvad de lavede
jeg forventer en 150 kr refunder og en kop kaffe
Big Bio Holstebro "snød" min søn for sin gave!
Min søn fik fire biografbilletter til Scala, som nu hedder BigBio af sin farbror (To i fødselsdagsgave og to i julegave begge i 2020). Billetterne var købt ved personaleforeningen i det firma som han arbejdede i.
Grundet Corona, og andre personlige udfordringer, har det været svært at finde huller i kalenderen til at tage i Biografen i Holstebro. Men det lykkedes os at komme ind og se en film i juleferien sidste år, hvor de to af billetterne blev brugt uden problemer, og nu passede det med at få brugt de sidste to her i efterårsferien. Dagen før ringer jeg til billetkontoret for at reservere to billetter til filmen, da jeg ikke kan bruge den kode/nr. der står på billetten i billetsystem. Hende jeg talte med, fortalte at hun ville reservere to pladser og jeg blot skulle medbringe de to billetter og ombytte dem i skranken når vi kom, da de var fra den gamle biograf.
Da vi kom til biografen var der ikke nogen billetter reserveret, og ham jeg talte med sagde at dem kunne jeg skam ikke bruge længere!
Jeg forklarede ham hvad hans kollega havde fortalt i telefonen, men lige lidt hjalp det.
Efterfølgende kontaktede jeg Big Bio Holstebro for at få sagen løst, og refunderet de billetter jeg havde været nød til at købe, men det blev pure afvist, om med en grov tone i mailen, forklaret at det ikke var deres problem, og at billetterne for øvrigt kun havde et års gyldighed.
MEN der står ikke noget på gavebeviset! hverken købs eller udløbs dato! Hvordan skal man som kunde vide hvornår gavebeviset er købt, eller udløber, hvis det ikke står på gavebeviset?
Jeg kommer aldrig til at anvende Big Bio mere!
ALDRIG!!!
Falsk varebetegnelse i Holstebro
Købte 2 x varm kakao (det var opvarmet mathilde kakaomælk med sur flødeskum) Dertil Rugbrødssnack med Urtecreme..... dvs. at de åbnede en stor plastbøtte med små rugbrødssnack...ok - urtecremen var ikke at finde, jeg bad om den, de fandt plastbøtten og læste, at det der fik dem til at se mugne ud, var "tørret" urtecreme... lod dem bare beholde det, men kunne ikke få pengene tilbage. Kører hellere til en anden by næste gang, jeg gerne vil bruge penge på en film.
Holstebro BigBio
Lyden er overhovedet ikke kalibraret og akustikken i salen er elendig.
Nogle frekvenser resonere i det metal gitter de har valgt at sætte på vægene.
De fleste af de lave frekvenser er ikke tilstede før vi rammer ned omkring 20-30 hz, og når den så rammer de lave frekvenser overstyre lyden og forvrænger...
udover det lyder det som om hele filmen flyver over hovedet af dig og man føler sig derfor aldrig som en del af filmen.
Man kan ikke engang reservere billetter
Booket forkert, alle penge tabt
Booket forkert, alle penge tabt, og måtte købe nye billetter😣 700kr!
Selvom jeg IKKE havde brugt billetterne dagen inden, var der ingen hjælp at hente. Lever vi i 1900 tallet??
Det var en ommer BigBio Herlev
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.