Big Bio Bewertungen 151

TrustScore 2 von 5

2.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Really nice cinema. Large cozy seats that recline and have foot rests 🤤. The screens and sound are top notch. The place is run by a bunch of younger Danish students which is really wholesome and giv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var i BigBio Holstebro 1. November og se One Battle After Another. Købte de dårligste popcorn nogensinde. Det er som at drikke fra det døde hav. Salt indholdet gav ungerne dårlig mave og læberne var m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeres app / hjemmeside er simpelthen en hån mod en bestiller køber. Ved ikke hvem jeres udvikler er eller hvem der godkender. Men dårligere brugeroplevelse skammen lede længe efter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var den 30/5-25 kl. 19.15 i sal 4 og se Mission Impossible - The Final Reckoning, som vi havde glædet os enormt meget til at se. Oplevelsen blev fuldstændig ødelagt. Der var ekstremt varmt og... Mehr ansehen

2.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ugens medarbejder i Herlev?

Jeg har i dag været i kontakt pr. telefon med den venligste og meget hjælpsomme mandlige medarbejder i Big Bio Herlev.

Jeg havde brug for, grundet personlige årsager, at få ændret pladsen i salen, hvilket medarbejderen som selvfølgelig blev oplyst om årsagen, var utroligt forstående overfor.

Så stort tak til dig, der hjalp mig i dag.

Ved mine tidligere besøg i Herlev, der har jeg kun haft gode oplevelser og venligt personale.

18. Februar 2025

Vinterferie og bio

Vinterferie og bio, det går hånd i hånd men det var jeres personale slet ikke gearet til eller for få hænder måske. Der var udsolgt af sodavand på alle 4 automater, jeres toiletter var så klamme at man fik polstring af wc papir under fødderne hvis man bevægede sig derud. Skraldespandene var overfyldte og affald rundt om dem på gulvene. Prøvede at spørge ind til sodavand og medarbejderen trak bare på skuldrene.
Kommer helt sikkert ikke til Big Bio Herlev igen. Så er Nordhavnen jo ren luksus i forhold, også på de travle dage.
Ville have sendt en mail direkte inkl. billeder men der er ingen henvisning på hjemmesiden.

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kundeservice hvis man…

Virkelig dårlig kundeservice hvis man som jeg, ved en fejl, kom til at bestille billetter til en forkert dato. Ikke mulighed for refundering/nye billetter eller rabatkode til nye billetter. Ingen hjælp at hente. Jeg vil derfor ikke anbefale Big Bio.

28. Januar 2025

Sviner - lignede Gothersgade på en søndag

Føj for en fornøjelse!
Vi havde booket to billetter til De Lydløse.
Total dårlig management, personalet oplevede vi som ligeglad og mangel på motivation!!! I skal nok kigge på jeres organisation.
Det flyd med tag slik uden boksene, der popcorn hele veje til sal 7, min stol var fyldt med affald.
Toiletterne var møg beskidte!!!

Det er sidste gang at jeg kommer igen!!!

K

6. Dezember 2024

Dyr og dårlig

Dyr, dårlig lyd og beskidte sale - man må ikke tage eget slik med og der er skjulte gebyrer på billetterne. Der er mange meget bedre muligheder i København så her kommer vi ikke tilbage

5. Oktober 2024

Skjulte gebyrer

Jeg bestilte billetter online, og selvom det blev angivet, at der kun ville være et gebyr på 5 kr. pr. billet, blev der ved med at blive lagt 15 kr. gebyr på hver billet. Da jeg kontaktede Big Bio, fik jeg at vide, at alle film over 2 timer betegnes som helaftensfilm og dermed har et højere gebyr. Det burde klart fremgå på hjemmesiden, da omkring 50 % af alle film i dag varer over 2 timer.

25. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vedr. dårlig service og manglende information

vedr. Big Bio i Holstebro. Jeg ville købe 4 billetter på deres hjemmeside, men det kunne ikke lade sig gøre, da der blev 1 tomt sæde tilbage, der hvor vi ville sidde. Jeg ringede derfor til biografen, for at få dem til at reservere billetterne, men de kan ikke reservere billetter, fik jeg oplyst. De sagde, at jeg enten kunne købe billetterne enkeltvis, eller også kunne jeg komme ned i biografen, for at købe de billetter, jeg gerne ville have.
Da jeg kom ned i biografen, kunne jeg ikke få lov til at købe de 4 billetter, da der var 1 tomt sæde tilbage (det vidste jeg jo godt og havde forklaret det i telefonen). Men jeg kunne købe dem enkeltvis. Hvad er det forskellen er? Uanset om jeg køber billetterne enkeltvis eller 4 samlet, vil der være et tomt sæde:(.
Og det er utrolig dårlig service, at jeg i telefonen får at vide, at jeg kan komme i biografen og købe billetterne, og når jeg så kommer derned, kan jeg alligevel ikke købe 4 billetter samlet.

25. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Transaktioner går ikke igennem så man skal betale to gange

For anden gang oplever nu at big bio afviser mobile pay betaling, men der bliver trukket på ens konto alligevel. Når man ringer til dem siger de at de godt kan se det, men den eneste løsning er at komme ned og betale for billetterne en gang til og så vente på at mobile pay føre de andre penge retur engang i næste uge. Ikke i orden.

21. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tidligere haft handlet i Herlev…

Jeg har tidligere haft handlet i Herlev Big, power , men tidligere dårlig erfaringer. I onsdag, blev jeg behandlet dårligt, af en af jeres medarbejder, der siger ordret, at dette er ikke en bazar her.

Jeg kommer ind idag, med en super god energi fra jeres medarbejder, som jeg fik den bedste service af, det var 4 drenge, som gav mig som kunde, en god oplevelse og en god service til at, jeg gerne vil komme her og handle. På trods af mine dårlig erfaringer, ønskede jeg ikke at gå derind, men min kusine havde allerede tanken om at købe nogle små ting til hendes søn.

Jeg vil rigtig gerne give et kæmpe ROS til HAKIM LUKAS AMIR OG ALI. Pga dem, vil jeg gerne komme her igen og fik også handlet de ting, som jeg tidligere ville have købt, men pga den tidligere dårlig service tidligere (onsdags) , fik jeg ikke købt det

Jeg håber, i bibeholder disse gode medarbejder, som havde alle et smil i læben, pga disse drenge vil jeg klart anbefale power videre.

16. September 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har egentlig altid været glad for Big…

Har egentlig altid været glad for Big bio pga sæderne osv. Idag var jeg inde og se Vogter i Herlev i sal 5 kl.13:45 og det var ufatteligt koldt og lyset tændte midt i filmen og var tændt resten af filmen, personalet kom endda ind i slutningen at filmen og bemærkede det ikke engang tilsyneladende. Dårlig oplevelse og virker til de er faldet godt og grundigt af på den.

15. September 2024

Kundeservice

Hej. Var I big bio Herlev, og jeg må sige, at måden, vi bliver mødt på, at de 3 - 4 unge, der står og snakker, er en ligegyldighed uden lige. Ingen smil, ingen hej, nærmest som vi kom til ulejlighed. Pinligt. Jeg skal så købe kaffe, det er en gyser film og den starter kl 23, men kan jeg det? Næ, maskinen skal da først rengøre, hvilket en sur pige bare sætter i gang uden at sige et ord om, hvor lang tid det tager, og ingen kaffe var mulig, heller ikke nedenunder. Pinligt at i ansætter unge, der nærmest hader kundeservice, og vigtigst af alt: SMIL til jeres kunder, det må i da kunne lære dem

14. September 2024

God film, ALT FOR VARMT.

God film, her til aften Bare ærgerligt at man var ved at omkomme af hedeslag og ekstrem dårlig ventilation. Synd at det ødelægger den ellers gode komfort. Kan bestemt IKKE anbefale big bio i herlev på en varm dag. Øv bøv.

9. August 2024

dårlig service

dårlig service. Vi reserverede 3 billetter over opkald. Derefter er reservationen blevet “slettet” så reservere vi 3 mere og de er så også blevet slettet. Elendig oplevelse. Ingen anbefaling herfra

9. Juni 2024

Møde & event i BIGBIO Nordhavnen

Jeg var til et stort møde i BIGBIO i Nordhavnen.
Var meget imponeret over de flotte lokaler, og den imødekommenhed der er på stedet.
Virkelig en lækker biograf, der kan anbefales til dem der søger den gode biograf oplevelse.
Stor ros her fra.

18. April 2024

Super fin biograf

Super fin biograf - intet at brokke sig over. Men det er under al kritik at jeg nu har afmeldt jeres nyhedsbrev 2 gange men fortsat modtager mails.

Ingen kontakt mail i øvrigt sp man kan skrive til jer

15. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr