Really nice cinema. Large cozy seats that recline and have foot rests 🤤. The screens and sound are top notch. The place is run by a bunch of younger Danish students which is really wholesome and giv... Mehr ansehen
Var i BigBio Holstebro 1. November og se One Battle After Another. Købte de dårligste popcorn nogensinde. Det er som at drikke fra det døde hav. Salt indholdet gav ungerne dårlig mave og læberne var m... Mehr ansehen
Jeres app / hjemmeside er simpelthen en hån mod en bestiller køber. Ved ikke hvem jeres udvikler er eller hvem der godkender. Men dårligere brugeroplevelse skammen lede længe efter!
Vi var den 30/5-25 kl. 19.15 i sal 4 og se Mission Impossible - The Final Reckoning, som vi havde glædet os enormt meget til at se. Oplevelsen blev fuldstændig ødelagt. Der var ekstremt varmt og... Mehr ansehen
Dårlig billedkvalitet
Så Topgun Maverick idag kl 12 i sal 1.
De fysiske rammer er fine. Gode stole og god plads. Lyden er også i den gode ende.
Desværre trækker billedkvaliteten markant ned. Som andre har bemærket, er der et meget grynet billede. Enten har lærredet så grov en struktur, at man selv midt i salen kan se det, eller også er det projektoren der er problemet. Under alle omstændigheder, giver det et meget grynet og forstyrrende billede - mest tydeligt med ensartede baggrunde, f.eks. himlen.
Indtil det bliver ordnet, er det desværre sidste gang vi besøger Bigbio.
Den bedste oplevelse
Sikke en fantastisk oplevelse! Jeg er i chok. Jeg har aldrig set så mange serviceminded medarbejdere på et sted. Jeg er så glad for at jeg tog til Herlev Bio. Jeg mødte den sødeste medarbejder, som havde kort brunt hår og briller. Hun var super engageret og imødekommende og førte en virkelig behagelig samtale. Jeg følte mig helt hjemme her. Jeg kommer helt klart igen og igen!
Havde booket fejl ingen hjælp at hente
Jeg havde lavet en fejl 40 da jeg havde booket Lørdag istedet for Søndag. Man kunne se jeg ikke havde brugt billetterne lørdag men skulle igen betale fuld pris Søndag da vi stod og skulle tjekke ind. Fik så at vide at jeg skulle klage og derved få pengene tilbage. Men det har jeg så fået afvist. Utrolig dårlig stil så sidste gang vores famile bruger big bio i Holstebro.
Søndag 29/8 Holstebro
Søndag 29/8 - tidlig eftermiddag (måske første forestilling på dagen 14.15) Øv, hvor er det træls, at toiletterne ikke er gjort rene. Papir på gulvet og generelt urent. I foyeren er bordene klistrede og trænger i den grad til at blive vasket af, i salen er kopholderne er klistrede og jeg kan simpelthen ikke forstå, at når man går ind for affaldssortering at man ikke fatter at den spand til biomateriale skal være større, så masser af popkorn ikke ender på gulvet.
Helt generelt forstår jeg heller ikke at en så ny biograf, som ovenikøbet var lukket ned en stor del af sidste år kan have så ulækre, plettede gulvtæpper fra foyeren til salene. Hvorfor man har valgt et lyst orange tæppe, når man ikke vil holde den ren er underligt.
Stram op - det er super lyd og billedkvalitet, men rengøringen trænger virkelig til et løft
Vi kommer kun i Bigbio
Vi kommer kun i Bigbio og er gladest for den i Nordhavn. Lækre sæder, god lyd og til en ok pris. Lidt dyre snacks, men sådan er det jo gerne i biografer. Bonus at de går op i affaldssortering af al den emballage der bruges.
Ikke rigtig noget at brokke sig over generelt set.
Sælger voksenbilletter til børn
Sælger voksenbilletter til børn. Føj I skulle skamme jer!
Var i Big Bio i Herlev her til aften
Var i Big Bio i Herlev her til aften. Det plejer ellers altid at være en fornøjelse. Men popcornene var for salte og papagtige, og da vi brokkede os, kunne vi ikke få dem byttet eller pengene retur; der blev nærmest grinet af os. Der var mange, da vi gik ud, som ikke havde spist deres pop corn. Så dårlig en service!
Rengøringen er under al kritik!!
Rengøringen er under al kritik!!!
Fedtede sæder og med popcorn i revnerne og uhygiejniske kopholdere der er fuld af snavs og klistrede. Addd
Personalet fortæller at de rengører sæderne hvilket de ikke gør for så havde det ik det sådan ud.
Virkelig klamt!!!
Beskidte toiletter med rester af…
Beskidte toiletter med rester af afføring og nogle af toiletterne var stoppet til.
Noget af slikket var så hårdt og umuligt at tygge i. Øv. Måske skulle de unge medarbejdere tjekke holdbarheden på det?
Når man alligevel giver 16 kr pr 100 gram, skal det helst være ordenligt.
Ellers rigtig lækker biograf i Nordhavn med masser af plads, stor skærm med god lyd! 😊
Smulder popcorm
Fine sæder og str på popcorn, sodavand, osv. Men de 3 gange jeg har været der, så har popcornene været smulder eller upoppede kerner, totalt ringe.
Ikke okay.
Så Retfærdighed rytter i denne dejlige biograf, et sted jeg normalt ville give 5 stjerner.
Årsagen til de kun får 2 stjerner, er de lod et par tage deres ca 7 årige med ind og se filmen, en film der er tilladt fra 15 år.
Det er absolut ikke okay, at personalet ser gennem fingrene med dette, det er trods alt en film med megen vold, skyderi, den fede lyd kan i sig selv være skræmmende.
Vi var flere der så barnets reaktion, da filmen var slut.
Fint sted
Fint sted, men rengøringen kunne godt være en anelse bedre
Fejl på Bigbios hjemmeside
Efter flere henvendelser til Big bio personligt, pr. tlf. og pr. mail uden reaktion, vil jeg her gøre opmærksom på en fejl på deres hjemmeside. Jeg kan også se der er andre der er røget i fælden.
Ved billet bestilling på deres hjemmeside, kan man trykke på den dato man vil i biografen. Nu vises de film der spilles den dag. Hvis man trykker på den ønskede film, ændre datoen sig til d.d. Hvis man derimod trykker på spilletidspunktet, forbliver datoen på den først ønskede.
Big bio er åbenbart ligeglade og svarer ikke på mine henvendelser, kundeservice ?
Glad for det hvergang
Der er styr på stilen i Big Bio!
Der er styr på stilen i Big Bio. Store, lækre reclinersæder, bæredygtighed og professionelle medarbejdere, som skaber en fantastisk oplevelse hver eneste gang. Det er dyrt at gå i biografen uanset hvor du tager hen, så der er ingen grund til at brokke sig over prisen. Jeg håber, at I klarer jeg igennem coronakrisen, så jeg fortsat kan se film i mine yndlingsbiografer!
Lækre store steder er glad for jer og…
Lækre store steder er glad for jer og cinemax
Gode lækre sædder
Var i Big bio i Herlev.
Var i Big bio i Herlev.
God film (Undtagelsen, ja det hedder filmen) gode omgivelser, gode stole men skynd jer at fyre den person der har opfundet eventgames (tror jeg det hed) som er nogle minutters bip-bip spil på lærredet. Tåbeligt og provokerende overfor publikum som har betalt 100 kr for at se en bestemt film. Den slags hører ikke til i en biografsal.
Priser på hjemmeside?
En god biograf, men man kan ikke se hvad en film koster på hjemmesiden, uden at skulle logge hele vejen igennem systemet?
Det er lidt irriterende.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.