Bidders Highway Bewertungen 312

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett proffsigt bemötande från första början. Med fotografering, handläggande av annonsen. Supporten vid ev. frågor. Högsta betyg till er. Nu väntar jag bara på vederbörande köpare ska ordna transport... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bidders Highway är enkel och smidig att använda. Rikligt med bilder som stödjer beskrivningen av bilen. Kommentatorsfältet är bra. Man kan fråga säljaren om info i beskrivningen saknas eller är... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Auto-Auktion

Vom Unternehmen geschrieben

Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!

4.3

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

var högsta budgivare men nådde inte upp…

var högsta budgivare men nådde inte upp till reservationspris. blev lovad att om jag höjde priset ett par tusen så skulle det kompenseras på slagavgiften vilket inte gjordes trots påstötning. så tyvärr så känns det oseriöst.

8. April 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Anders detta förefaller vara ett missförstånd. Vi har sökt dig i ärendet utan lycka. Så hör gärna av dig igen så vi kan reda ut detta. Viktigt att du känner dig nöjd. Mvh, Bidders Highway

Obalans i beskrivningen

Bidders Highway är enkel och smidig att använda.
Rikligt med bilder som stödjer beskrivningen av bilen.
Kommentatorsfältet är bra. Man kan fråga säljaren om info i beskrivningen saknas eller är otydlig.

Dock var beskrivningen av de brister som bilen var behäftad med svag. Om en stående rubrik införs i beskrivningen, t ex"Reparations och servicebehov", skulle säkert hjälpa säljare att avstå från att dölja ev brister.

14. April 2025

Antwort von Bidders Highway

Superbra tips. Det tar vi med oss. Tack för fint omdöme.

Bra admin

Bra admin. Personlig service. Skönt att slippa betala som säljare

7. April 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack fr fint omdöme. Det gläder oss at du är nöjd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt och inga kostnader för säljare…

Enkelt och inga kostnader för säljare är jättebra, Bilen såld och alla 'r nölda. Kontaktade de tre högsta för att hitta en lösning var suveränt

3. April 2025

Antwort von Bidders Highway

Kanon! Precis så ska det kännas. Tack för fint omdöme. Välkommen nästa gång du ska sälja.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev fullkomligt ghostad av Bidders…

Blev fullkomligt ghostad av Bidders Highway efter jag vunnit budgivningen.

1. April 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Niclas, nu förstår vi inte alls vad som hänt. Vi hjälpte ju dig att köpa bilen efter budgivningen trots att ditt bud inte nådde upp till reserven. Vi skickade till och med ett köpekontrakt. Vad är det som gått snett? Har detta inte kommit fram? Vänligen kontakta oss så vi kan redan ut detta. Beklagar att du upplever att vi inte svarat dig men detta måste vara ett missförstånd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett proffsigt bemötande från första…

Nu väntar jag bara på vederbörande köpare ska ordna transporten. Det verkar ta tid. Vid senaste konversation så önskar han fortfarande registreringsskylten för att kunna ta hem mc till Finland.... hmm. Jag undrar nu om denna affären blir av alls...
Mvh Thorsten Eskilsson

24. März 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack för fint omdömme. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smidigt o bra

Smidigt o bra

18. März 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej, stort tack för ditt omdöme. Om du vill får du gärna höra av dig till oss och berätta vad vi kunde gjort annorlunda för att få full pott.

Smidigt och bra betalt!

Supernöjd! Budat hem två bilar förut men detta var första försäljningen. Fick betalt en bra bit över reserven och schysst bemötande av teamet på Bidders genom hela processen. Hade den uppe på Blocket i 2,5 månad och det var bara slösad tid med både huvudvärk och däcksparkande/provkörningar helt i onödan. Tack BH!

16. März 2025

Antwort von Bidders Highway

Stort tack för fint omdömme! Härligt att det gick så bra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket proffsigt och bra…

Mycket proffsigt och bra bemötande.Snabbt och smidigt.Fotografering samt annons var suveränt.Kan varmt rekommendera att sälja/köpa hos bidders highway.

10. Februar 2025

Antwort von Bidders Highway

Stort tack för ett fint omdöme. Betyder mycket för oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sålt bil Biddders Highway.

Sålt bil Biddders Highway.
Erik Cederberg hjälpte mig med försäljning av min Lada Niva.
Processen var supersmidig och enkel och klockrent bemötande samt vägledning genom hela försäljningsprocessen.
Kommer utan tvekan att använda mig av Bidders Highway igen!

20. Dezember 2024

Antwort von Bidders Highway

Tack för ditt omdöme, och som alltid. Välkommen tillbaks!!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevlig o kunnig personal

Trevlig o kunnig personal. Bra skrivet i annonsen

7. Januar 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej, tack för ditt omdöme. Om du har feedback kring vad vi kunde göra bättre och få full pott får du gärna höra av dig till oss. Mvh Team Bidders

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har fått ett mycket bra bemötande…

Jag har fått ett mycket bra bemötande och behandling av Bidders Highway. När jag hade klantat till det så lyssnade, förstod och löste de problemet (för vilket jag bara hade mig själv att skylla). Tack för en mycket fin tjänst och för er förståelse.

20. Januar 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack själv. Det är sånt som händer ibland. Bra att det gick att lösa. Välkommen åter.

Bra och seriös auktionstjänst

Bra och seriös auktionstjänst.
Har både köpt och sålt via Bidders Highway och det har alltid varit trevligt bemötande och smidigt förfarande.

15. Januar 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack Andreas! Du är såklart alltid välkommen tillbaka.

Sålt flera objekt

Sålt flera objekt , både bil och motorcykel
Alltid gått sjukt smidigt , annonserna som skapas är extremt proffsiga !
10/10

9. Januar 2025

Antwort von Bidders Highway

Stort tack för att du kommer tillbaka och tack för fint omdöme.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr