Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Mehr ansehen
Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Mehr ansehen
Ett proffsigt bemötande från första början. Med fotografering, handläggande av annonsen. Supporten vid ev. frågor. Högsta betyg till er. Nu väntar jag bara på vederbörande köpare ska ordna transport... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bidders Highway är enkel och smidig att använda. Rikligt med bilder som stödjer beskrivningen av bilen. Kommentatorsfältet är bra. Man kan fråga säljaren om info i beskrivningen saknas eller är... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!
Vikingavägen 17A, 13333, Saltsjöbaden, Schweden
- support@biddershighway.com
- biddershighway.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Tyvärr mycket dålig kundservice
Tyvärr mycket dålig kundservice. Även om köpet inte sker måste man hela avgift betalas. Så plattformen tjänar två gånger om fordonet säljs efteråt. Denna punkt är nästan i slutet av villkoren. En eftergift skulle åtminstone vara bra, eftersom ingen av oss har pengar i överflöd.

Passionerade proffs
Passionerade proffs, upplägget med besök på plats borgar för bra beskrivningar och skapar trygghet som en traditionell marknadsplats inte kan erbjuda. Grymt smidigt ✨

Antwort von Bidders Highway
Åter igen mycket bra och trevlig…
Åter igen mycket bra och trevlig hjälpsam personal.

Antwort von Bidders Highway
Fungerade som förväntat kunde varit…
Fungerade som förväntat kunde varit lite lägre auktionsavgift
lätt och snabba svar men skulle vara…
lätt och snabba svar men skulle vara bättre information på hemsidan om hämtning mm av objektet
En snabb och korrekt hantering av hela…
En snabb och korrekt hantering av hela auktionen genom hela auktionen

Antwort von Bidders Highway
Alla var artig och trevlig
Alla var artig och trevlig. Fotografen var bra och service var fint. Tack

Antwort von Bidders Highway
Bra att man kan ta bilder själv och att…
Bra att man kan ta bilder själv och att hela budsumman tillfaller säljaren.
Mindre bra var att, i mitt fall, det tog lång tid att fått avslut på auktionen och det efter flera frågor och påminnelser. Köparen upplevde samma sak, f.ö.

smidig och proffsig försäljning
snabb återkoppling vid förfrågan och ett mycket proffsigt genomförande med snygga bilder och film.
genomarbetat material.
kan rekommendera!!

Bättre mail och betalsystem
Tydligare Mail när man vunnit auktionen om hur det ska betalas, upphämtning mm. Jag fick fråga och det skulle vara utskickat men hittade det inte i några Mail från er.
Det jag tycker är fördel med auktioner är att man betalar till auktionsfirman och sen hämtar det man köpt. Efter det är upphämtat så betalar auktionsfirman ut pengarna till den som sålt via er. Väldigt mycket enklare än att betala till säljaren när man ska hämta det man köpt.
Jag vet inte om det kanske var mitt först och sista köp via er pga att jag inte vill trassla med betalningar vid upphämtning.

Bättre återkoppling tack.
Bättre återkoppling tack.
Köpte bil 3/11
Slagavgift betalades den 5/11 och nu har vi den 15/11 och jag väntar fortfarande på återkoppling beträffande säljarens kontaktuppgifter.

Bra upplägg
Bra upplägg, bra respons, vänligt bemötande, snygg presentation av objektet och bra möjlighet till snabbt avslut. Tack , med vänliga hälsningar från Claes von Hofsten

Antwort von Bidders Highway
Fantasi förväntningar vi var 30 som…
Fantasi förväntningar vi var 30 som bjöd på en bil från 2002 med rost vi bjöd upp till 65 tkr vilket ger 70 med deras tillägg
Fick en värdering på samma bil av bilhandlare 56 De vill ha 140 👎🏼

Antwort von Bidders Highway
Professionellt bemötande hela vägen…
Professionellt bemötande hela vägen ifrån första kontakt till auktionsavslut. Bra auktionssida som gör det möjligt att publicera detaljerad auktionsannons och många högupplösta bilder som underlag för budgivare och underbart att slippa alla däcksparkare, oseriösa prutare och sistapriskompisar.
Smidigt o bekvämt !
Smidigt o bekvämt att sälja bilen via er. Kunnig personal som gör det möjligt !
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.