Bidders Highway Bewertungen 312

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett proffsigt bemötande från första början. Med fotografering, handläggande av annonsen. Supporten vid ev. frågor. Högsta betyg till er. Nu väntar jag bara på vederbörande köpare ska ordna transport... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bidders Highway är enkel och smidig att använda. Rikligt med bilder som stödjer beskrivningen av bilen. Kommentatorsfältet är bra. Man kan fråga säljaren om info i beskrivningen saknas eller är... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Auto-Auktion

Vom Unternehmen geschrieben

Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Professionellt och flexibelt företag

Mycket bra presentation av objekten med många bilder. Bra och enkel uppbyggd site. Vann nyligen en budgivning och när den var klar uppstod ett oväntat problem. Bidders Highway löste det både snabbt professionellt. De tar kundservice på allvar.

5. Juni 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack för ditt fina omdöme – vad kul att du uppskattar både vår sajt och hur vi hanterade det som dök upp. Vi lovar att fortsätta ta kundservice på allvar!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Awful

Awful, complete scam. I was cheated in an auction where the owner told me after I won he didn't even want to sell the car. They even lied about the description of the car and the owner told me he had warned them to change it and not mislead people, they weren't interested and kept it. Total dishonesty. And even after I had already paid the 10% fee which they were super quick to issue, I was never able to contact anyone again in order to be reimbursed by them or even to explain the situation.

26. Mai 2025

Hi Bruno,

We’re truly sorry to hear about your experience. Unfortunately, the seller chose to withdraw from the deal after the auction ended, which is a breach of contract on their part. As a result, we’re of course refunding the auction fee, but we’ve been trying to reach you repeatedly without success. Please get in touch and provide your bank details so we can resolve this promptly.

To clarify, the vehicle description is provided directly by the seller, who is fully responsible for its accuracy.

Best regards,
The Bidders Highway Team

Funkade klockrent

Funkade klockrent! Drog till lite extra & det gick hem, ett mail från köparen var jag ville ha pengarna..

2. Juni 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Tom, härligt att höra! Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

La ut en av våra lagerbilar som ej…

La ut en av våra lagerbilar som ej lyckades nå reservationspriset men teamet på Bidders lyckades sy ihop affären efteråt. Det kallar jag service och extra handpåläggning som inte kostade något extra. Kan varmt rekommendera.

30. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Bidders Highway

Stort tack för ett fint omdöme och för att ni fortsätter använda Bidders Highways plattform till att sälja era fina bilar. Varmt välkomna tillbaka.

5 stjärnor!

Smidigt, trygg och snabb återkoppling. Höll oss hela tiden uppdaterad och finns inget att klaga på.

26. Mai 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack johan och stort grattis till den fina bilen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyr avgift annars bra information

Dyr avgift annars bra information

21. Mai 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – vi uppskattar all feedback, även när den är kritisk!

Ang vår slagavgift på 7,5 % vi vill gärna ge lite perspektiv. Jämfört med många andra aktörer inom bilauktioner ligger vi faktiskt lågt – ofta runt hälftenav den totala avgiften som ofta dessutom ligger på både köpare och säljare, och ibland till och med en tredjedel av vad andra tar i avgifter.

Vår ambition är att vara så transparenta som möjligt och att erbjuda en trygg och enkel auktionsupplevelse, utan dolda kostnader och i varje auktion och budgivning listas köpeskilling tillsammans med avgiften.

Tack igen för din input – det hjälper oss bli ännu bättre!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

lång och krånglig process

Oerhört lång och krånglig process, kanske värt det om man har en riktigt värdefull bil men i mitt fall hade en blocketannons varit smidigare och troligen gett mig mer för min bil

14. Mai 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Gustav – tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Vi är ledsna att höra att processen upplevdes som lång och krånglig. Vår ambition är att skapa en trygg och transparent försäljningsupplevelse, där du som säljare får hjälp att nå rätt köpare och bästa möjliga pris – särskilt för bilar och MC av det mer unika slaget.

Vi förstår att Blocket ibland kan kännas smidigare, särskilt om man är van vid den typen av försäljning. Samtidigt skiljer sig vår tjänst åt på flera sätt – med professionell värdering, du slipper administrera kontakten med ev köpare, budgivning bygger värde uppåt istållet för prut nedåt och en trygg affär i sin helhet.

Vi tar med oss din feedback och kommer se över hur vi kan göra processen enklare och tydligare framöver. Om du vill dela mer om vad som kändes krångligt är du varmt välkommen att mejla oss på support@biddershighway.com – vi lyssnar gärna!

Bra kontakt

Bra kontakt, med säljare och kontakt person på Bidders

22. Mai 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Pelle, tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Allt funkade perfekt

Allt funkade perfekt

15. Mai 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Håkan, tack för detta och stort grattis till ännu en lyckad och bra affär hos oss. /Jacob och Teamet på Bidders

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ärligheten från personalen samt bilder och presentation!

En trevlig personal som Inger förtroende samt proffsigt sätt övertyga mig om att detta är rätt sätt att sälja.

Antwort von Bidders Highway

Hej Per, härligt att höra och tack för ditt omdöme. Det låter som du haft en bra upplevelse så om du vill får du gärna ge lite feedback på vad vi skulle behövt göra för att få full pott. Önskar dig en fin sommar.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Märklig situation!

2 gånger har ni skickat ett mail, att bilen är såld. Men varje gång "får" köparen dra sig ur. Nåt stämmer inte! Det är synd att ni inte kan kontrollera potentiella köpare bättre. Du borde faktiskt kunna se ett kontoutdrag så att du kan vara säker på att köparna har de pengar de budar.
Men efter vårt samtal lyckades vi lösa det tillsammans. Tack för det!

17. Mai 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Conny, vi är glada att det löste sig till slut oss emellan och beklagar såklart att detta hänt dig två ggr. Att köpare drar sig ur händer extremt sällan framför allt när slagavgiften inte betalas tillbaka. Men det hjälper ju tyvärr inte dig i detta fallet. Jag hoppas att teamets hjälp i efterhand och vår täta kontakt kan ses som lite plåster på såren. Just i detta fallet fanns det inte mycket vi kunde göra men förstår ditt omdöme. Vi önskar dig en fin sommar. Mvh, Teamet på Bidders Highway

Fungerade bra

Fungerade bra. Lite stökigt att man som högsta budgivare inte har förtur på bilen när det inte går upp till reservationspris annars bra.

Antwort von Bidders Highway

Hej tack för ditt omdöme. Det stämmer, om auktionen inte når reservationspriset inom tidsramen får de tre högsta budgivarna möjlighet att inkomma med ett sista bud och då är det upp till säljaren att acceptera vilket hen vill. Vårt tips är alltid att om man är intresserad av objektet, att lägga sitt bästa bud under pågående auktion och inte vänta tills efteråt. Tack fär att du deltog i en auktion hos oss och tog dig tid att lämna ett omdöme. Önskar dig en fin sommar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt enkelt och tryggt att bjuda på…

Väldigt enkelt och tryggt att bjuda på bilar utan oro att int hinna få in ett bud innan auktionen avslutas.

8. Mai 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej, tack för omdömet och feedback kring våra budgivningar. Kul att höra att det funkar som det ska.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

if they dont earn enough money

if they dont earn enough money, youre nothing for them

1. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Bidders Highway

Hi John, we've tried reaching you to get some more information regarding your negative experience with us. Please get back to us so that we can somehow make it right. In the meantime, for clarification, our only income from our auctions is our buyer's fee of 7,5% including VAT.

Det funkade bra

Det funkade bra
Jag blev nöjd med pengarna.

Hälsningar Åke

Antwort von Bidders Highway

Hej, tack för ditt omdöme. varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och smidig affär....

Blev en snabb smidig affär och fick vad jag ville så kan varmt rekommenderas!

23. April 2025

Antwort von Bidders Highway

Härligt!! Stort tack för ditt omdöme. Betyder mycket för oss.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr