Bet365 Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als je op deze site gaat pokeren weet dat het geen PokerStars is je verliest de handen die niet verloren kunnen gaan kan het niet bewijzen maar doorgestoken kaarten heb je hier veel mee te maken spee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Derby yesterday they paid out before stewards enquire had been finish, infact about 2 minutes after race, all there years of experience, what a bulls up, good will jester would have been nice, but no... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spillede fire and roses I timevis, men der sker bare intet Ingen spil Ingen stor gevinster Man sparer kun sine egne jackpots op som man aldrig vinder Det er bare et af de mest elendig spil der fi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wat een rot site zeg!!!

Wat een rot site zeg!!!
Verificatie afgerond geld gestort en vervolgens kan je niet spelen niet opnemen niet en beperkt inloggen.

Klantenservice reageert onduidelijk en houd je dagen aan het lijntje.

MIJD DEZE SITE

7. Mai 2023

Problemen met opnemen

Account aangemaakt, geld gestort, om onduidelijke reden kan ik niets inzetten en probeer nu al weken mijn gestorte geld terug op te nemen. Waardeloos en word slecht tot niet geholpen

13. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als je wint blokkeren ze jouw acount.

Als je wint blokkeren ze jouw acount.
Je kan niet wedden en niet uitbetalen. Alles blokken ze. Daarna moet je documenten sturen en krijg je na 2 weken te horen dat ze het hebben ontvangen. Ze helpen je niet. Ze zijn traag. Blokken gewoon je acount en je kan niet meer bij je geld. Geen enkele gok site doet het zo slecht als bet365 ik was altijd bij Unibet. Maar bij bij 365 kon je bij 2 doelpunten voorsprong al winnen. Heb veel spijt van overstappen. Unibet heeft me nooit slecht behandeld. En altijd keurig uitbetaald. Wel verificatie info gevraagd of gebeld. Maar nooit geblokkeerd en geld niet uit willen betalen, bij bet365 moet je je niet aanmelden

7. April 2023

Weer beperkingen opgelegd!

Tweede keer in een jaar tijd beperkingen op mijn account omwille de reden 'versterkte verificatie' meerdere keren van het kastje naar de muur gestuurd met voornamelijke reden regel en wetgeving. Dit is natuurlijk onzin, gezien concurrentie dit ook naleeft en vaak binnen 72 uur alles afhandelt. Vorige periode deed 6 maanden en nu ben ik ook alweer 9 dagen verder. Zodra je verliest geen probleem, zodra je een periode wint krijg je beperkingen. Inmiddels helemaal zat van en gebeld met Kansspelautoriteit m.b.t. manier van werken en schijn niet de enige te zijn. Echter doen ze pas onderzoek na een bepaald aantal meldingen, bel/mail ze dan ook zeker als je hetzelfde ervaart. Regels naleven is een, manier van werken, ordenen van pers. Gegevens en spelers aan het lijntje houden is absoluut klacht waardig. Ook binnen mijn betting community probleem aangekaart, en ook daar is het blijkbaar vrij herkenbaar. Ik ben inmiddels overgestapt nadat ik bet365 meerdere malen gesproken heb en ze voldoende kansen te hebben gegeven m.b.t. oplossen. Het boeit ze simpelweg niet. Raad andere aan dit ook te doen voordat je zelf ook problemen gaat ondervinden. Ik heb inmiddels geen vertrouwen meer in bet365.

31. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit casino is pure oplichterij

Dit casino is pure oplichterij. Slots blijven steeds een tijdje hangen en de volgende 50 spins win je niets. Dan win je 1 keer een belachelijk berag en weer 50 keer niets. Bonusrondes kan je zo goed als nooit verzilveren of er zijn slots die een functie hebben die je winst kunnen resetten. En ja hoor dit gebeurd steeds weer zodat je nog niets wint. Zo snel mogelijk je account sluiten is hier de beste winst.

28. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte site, nee raad het niet aan!

Zeer slechte slechte cash out, altijd laag klopt nooit in verhouding mocht je weddenschap odds hoger zijn dan de odds van “live” alsnog lage cash out lager als je inzet.

als je huidige live odds deelt door je mogelijke winbedrag, dan klopt die hele cash out ook niet. Altijd aan de lage kant en zakt heel snel weg, ongeacht hoe je wedstrijd er voor staat. Doen ze bewust zodat je lage bod pakt, psychologisch mind fucken zodat je alsnog in de min komt te staan.

Kan je een keer leuke bedrag winnen dan staat je Cash out altijd 100% uit vooral bij grote win kans. Ik heb nog nooit hier een goed bod gezien NOOIT , zelfs niet bij bonnen waar ik 99% er goed voor stond.

Geen promotie geen bonus maak geen reet uit of er nou champions league is of WK of EK , of dergelijke thema’s je krijgt nooit een promotie… nooit een bonus, Bij andere bookmakers krijg je tenminste, gratis winkansen, freebets, booster, of je inzet terug bij bepaalde inzet saldo. Etc.

Bet365 is gewoon een afkorting van
“blijf euro aftikken 365 dagen lang”

Slechte livechat uren wachten onprofessioneel al verlies je duizenden euros ze geven nooit freebets. Ze geven geen moer om je. Ze laten je bewust wachten zodat zelf uiteindelijk livechat afsluit.

Vaak Inlog problemen technische problemen ook met opgeslagen wachtwoord of zelfs met Face id. Na paar keer is je acount ineens tijdelijk geblokt. Livechat staan heel droog je te woord

Mocht je door hun technische problemen de dupe zijn van je centen , komt er geen sorry van af, je krijgt sowieso geen compensatie of dergelijke vanwege hun technische problemen.

Ze filteren dagelijks wedstrijden , wedstrijden waar wel wat te halen valt of veel goals vallen, mag je niet spelen,

En heel soms wel.. maar dan krijg je niet de mogelijkheid om zelf je inzet optie te bepalen per team of dergelijke.

En wanneer bet365 merkt dat er bij live wedstrijden toevallig veel goals vallen krijg je bij inzetten ineens fout melding “ inzet storing neem contact met livechat”. En je raad het al, bij afloop van die wedstrijden kan je ineens wel inzetten. Alles werkt ineens vlekkeloos , heb dit paar keer gemaakt. Ze blokkeren letterlijk je inzet zodat je niks kan winnen.

Als je live voetbal speelt , je ziet wat en je gaat voor verassing 3+ goals en meer, kiest bet365 2 goals en meer , verander je terug naar 3 goals veranderen zij weer terug naar 2 goals. ze bemoeien belemmeren gewoon je speelstijl.

Casino slots slecht je wint nooit, live casino ook geen zuivere koffie, blackjack dealers krijgen om de haverklap blackjacks en de spelers bijna nooit.

Kortom 1 grote bende echt een oplicht site, ze doen er echt alles aan om je te laten verliezen. Geen waardering voor hun klanten!

30. November 2022

1 ster is nog teveel!!!

1 ster is nog teveel!!!
Zonder enkele aanleiding krijg je een mail met restricties, kan nog maar 1,39(!) inzetten.
Klantenservice weet nooit waar iets over gaat en een klacht wordt niet netjes afgehandeld.
Heel ver weg blijven van deze oplichters, ongekend dat dit allemaal maar zo mag.

4. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Met voetbalwedden wordt je gewoon…

Met voetbalwedden wordt je gewoon belazerd. Odds blijven wijzigen in hun voordeel en zetten bij gelijke standen alles on hold in de laatste 15 minuten zodat je bijna niet meer kan inzetten. Alles daar is voor opgezet.
Nooit spelen bij die oplichters bende. Het liefst geef ik ze helemaal geen ster.

3. September 2022

Geldwolven

Oplichters, je speelt honderden euros of niet duizenden en dan krijg je 15 euro speel tegoed of 5 euro ergens inzetten en houden je aan het lijntje want de ene medewerker zegt jou dat ze maandelijks kijken voor eventuele bonussen en de ander zegt wekelijks, viezerikken, De quoteringen zijn ook veel lager dan op andere sites,,adviseer jullie eerder bij BetCity of circus te spelen

5. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte website en fouten bij sportweddenschappen

Allereerst is de website slecht bereikbaar. Met mijn Brave of Tor browser kon ik bet365.nl niet bereiken. Met Google Chrome kon dit wel maar een andere browser installeren om hier te gokken is de moeite niet waard. Nu mijn slechte ervaring met het inzetten op wedstrijden zelf.

De meeste slechte reviews beschrijven mensen die geld zijn verloren met gokken. Echter gebeurt dit vaak door eigen toedoen. Deze keer was het anders: na het inzetten op een wedstrijd was er niets geks aan de hand. Inzet geaccepteerd. Echter kreeg ik in de 80e minuut van de speeltijd een melding dat mijn weddenschap ongeldig was verklaard omdat er een 'ongeldig voordeel' behaald was. Na een vraag wat dit dan zou kunnen zijn heb ik nooit meer iets van ze gehoord. Daarom de waarschuwing hier weg te blijven!

12. Juni 2022

SCAM SCAM SCAM SCAM

This issue has been on hold for too long.
I have identified myself with Full Name, Date of Birth and Address, and there is an issue on Live Chat not recognizing my Address.
It is ridiculous how easy I could make a deposit and the account to be blocked right away and no support at all from this company to fix this issue.
I understand that client must identify 100% correctly, and I am sure I did, but there is not so a little effort to help your customers. It is a big SCAM!

5. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wekelijks gratis spins en…

Wekelijks gratis spins en weddenschappen waarvan je niks hoeft rond te spelen, alleen het inzetbedrag bij weddenschappen wordt verrekend en krijg je niet uitgekeerd. Genoeg leuke casino games, zouden er nog wel wat meer mogen worden. Snelle uitbetaling dus ik raad bet365 zeker aan!

19. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect service

Perfect service, live-chat is 24/7 open. En de geldopname duurt niet lang voor dat het op mijn bankrekening staat. Voordeel is van bet365 wat ik ervaar is de live streaming modus, ik kan dan veel wedstrijden live bekijken zonder haperingen ect. Ik snap de vele negatieve reviews niet? Als je niet kan gokken doe het dan niet, en zeur dan niet.

12. April 2022

Limitering zonder reden > Geen enkele uitleg

Wat fijn dat Bet365 in Nederland legaal werd. Ze hebben een fijne website en deze reageert snel op je verzoeken.
Het blijft inderdaad wel een gedoe om je documenten te verifieren, maar dat is nog niet zo erg.

Het vervelende aan Bet365 (en mogelijk ook andere wedsites) is de eenzijdige aanpassingen die ze kunnen doen.
Onlangs ben ik, na ongeveer 2/3 maanden klant/lid te zijn bij deze website al gelimiteerd op verschillende mogelijkheden, waaronder de zogenaamde wedbeperkingen. Dit houdt eigenlijk in dat wanneer je 100,- euro in wil zetten ze dit doodleuk terugschroeven naar 2,30 euro of lager.

Speel ik om 10-duizenden euro's? Bij lange na niet, dus dat deze beperkingen zijn opgelegd is ontzettend bijzonder.

En probeer dan maar eens uitleg te krijgen:
1) Ze geven geen reden op waarom je beperkt wordt
2) Ze verwijzen naar de voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan, maar nog steeds niet wat je dan fout gedaan zou hebben
3) Het tradingteam heeft beoordeelt dat de wedbeperkingen gelden.

Als je dan een reden of uitleg vraagt, krijg je standaard het hierboven genoemde te horen. Ze durven gewoon niet te zeggen dat ze je limiteren omdat je aan het winnen bent. Want wat is het toch vervelend om miljarden omzet en miljoenen winst te draaien.

Het is ook niet terug te draaien, dus heel simpel gezegd ben je genoodzaakt je account op te heffen en andere sites te proberen.

Jammer dat de KSA niet harder optreedt tegen dit soort praktijken.
Als wedkantoor moet je erop inspelen dat je geld kunt verliezen aan een speler.
Dan moet je ook ballen tonen dat je dit door laat gaan en niet een reden bedenken (oh wacht die geven ze niet) om iemand te limiteren.

8. Februar 2022

Document reviewen duurt dagen

Document reviewen duurt dagen. Daarna opnieuw om verschillende documenten vragen en pas een dat later reageren. Ondertussen al 1 week verder en nog steeds geen toegang to mijn geld. Dramatisch

6. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bet365 is making millions from changing…

bet365 is making millions from changing odds after the bet has been placed! thisisgambling.com has recently uploaded a real life story of a user whos multiple bets have been changed and lots of money lost. thisisgambling.com is the only company that that is trying to help those customers, while gambling commission is allowing this crime to take place.

1. Dezember 2021

Onbeschrijflijk slechte website

Nooit zo'n onbeschrijflijk slechte website gezien. Aangemeld, 100 Euro gestort, toen kon ik niets. Bij elke (!) klik kwam er een popup met mijn ingestelde spellimieten. Klantenservice was behulpzaam maar kon me niet echt helpen, het probleem bleef. Toen maar besloten de 100 Euro weer op te nemen (dit duurt volgens de klantenservice tussen de 1 uur en 5 werkdagen(!)). Hoewel we toch in een SEPA-gebied zitten moest ik behalve mijn IBAN ook naam, adres en BIC-code van de bank invullen, daar begrijp ik niets van. En met invullen bedoel ik typen. Het was niet mogelijk om het adres etc. te copy-pasten. Ik wou dat ik eerder naar reviews had gekeken.. ook de veelvuldige klacht bij deze en andere nieuwkomers in NL over de matige winstkans stemt to nadenken.. wat heeft de KSA gedaan? We wachten weer op Unibet.

26. November 2021

Absolute SCAM

Absolute SCAM. Stay away they let you deposit 500 euro and then block your account. for the next 2 weeks you will get same answer that department is working on that. Bunch of thieving c.nts . How come such a scam gained a license? Unibet is level above that crap betsite that are stealing from people.

18. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr