Dette var nok en af vores bedste ture. Vi startede med 3 dage i Ford Lauderdale og derefter 22 dages krydstogt med Holland America Konigsdam Og sluttede med 4 dage i Vancouver. For os er det fan... Mehr ansehen
Anna Elisabeth har altid været en stor hjælp for os, hun ved lige hvad vi gerne vil have og hvordan vi får en god ferie. Alle de medarbejdere vi har været i kontakt med hos jer har været virkelig hj... Mehr ansehen
Personlig, venlig og vidende betjening og rådgivning - altid med god tid til at besvare spørgsmål både om påtænkte rejser og konkrete forhold vedr. forestående rejser, der bygger på stor erfaring og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Bella Vista leverer vi forkælelse ud over alle grænser Bella Vista har valgt udelukkende at specialisere sig i ultimative rejseløsninger for en eksklusiv kundekreds. Vi er markedsleder inden for ultra deluxe krydstogter med appel til individuelt r...
Ragnagade 7, baghuset, 3. sal, 2100, København Ø, Dänemark
- 70 236 236
- info@bellavista.dk
- bellavista.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Efter gentagne skriftlige klager ,uden…
Efter gentagne skriftlige klager ,uden noget konkret feedback . Med seriøs og professionel kundepleje . Har vores tidligere tillid til selskabet,fået en del ridser i lakken. Hvis jeg havde vidst dette,havde vi aldrig investeret så mange penge i produktet. Måtte bruge egen arbejdskraft,på den anden side af jordkloden. Er ret så skuffet .Men vi kigger fremad. Men Profil Rejser og Bella Vista,på flere parametre scorer dårligt. Ingen opfølgning. Kun noget ... politisk korrekt Key Account snik snak. Kan desværre ikke anbefale Profil Rejser/Bella Vista. Øv. Plads til forbedringer.
Olen Svane Dam
Partner. Team VIP.

Antwort von Bella Vista by Profil Rejser
Fantastisk service og rigtig godt…
Fantastisk service og rigtig godt kendskab til produkterne

4 ugers magisk natur i Sydamerika
Alt klappede perfekt i forhold til forventninger og aftaler. Hyggelige hoteller, gode hjælpsomme og vidende guider der altid var på aftalte steder til aftalt tid, gode veltilrettelagte og ofte spektakulære udflugter (bortset fra "train to the Sky" som er dyrt og slet ikke kan konkurrere med alle de andre skønne naturoplevelser).
Vi er meget tilfredse med hele arrangementet

Antwort von Bella Vista by Profil Rejser
Bella Vista arrangerer vores rejser på en meget professionel måde.
Vi er helt trygge ved at lade Bella Vista arrangere vores rejser. Det sker på en meget professionel og betryggende måde. Man får altid en rigtig god behandling, og vores ønsker bliver imødekommet på rigtig god vis.
dejlig service
Stor viden om rejser og rejsemål
Stor viden om rejser og rejsemål , hurtige svar og den bedste service !
14 dages fantastisk rejse med SeaDream…
14 dages fantastisk rejse med SeaDream blev til virkelighed med stor hjælp fra Bella Vista og Anna Helena, der som altid via en dedikeret og stor personlig indsats gjorde vores rejse helt sublim og uforglemmelig. Tusind tak!
Perfekt South East Asia rejse
Fin dialog og rådgivning af Erik. Regent er suveræn. Dejlig 21 dages cruise 👌
Hjælpsom personale
Hjælpsom personale, som ved hvad jeg ønsker mig
Finder de rigtige rejser til mig
Troværdige
Venlig og professionel betjening.
Nyt lækkert skib
Nyt lækkert skib, dejligt værelse pænt stort badeværelse samt balkon. God service samt forplejning i restauranterne. Et stort plus var, at Erik Og Susanne deltog.
Utmärkt service och proffesionell…
Utmärkt service och proffesionell handläggning av resan. Ett superbra erbjudande och en rivercruise som överträffade förväntningarna.
Det er nemt.
Det er nemt.
Når der ikke er en finger at sætte på noget, udløser det fem stjerner.
Udsøgt service!
Udsøgt service og opfølgning på alle spørgsmål.
Personlig betjening - vi er meget tilfredse!
Oprigtigt og ærlig
God og fin service fra første telefon opringning til afslutning af krydstogt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.