Unternehmen hat geantwortet
En fantastisk tur til Portugal 🇵🇹. Med en meget kompetent rejseleder , fik smagt rigtig mange forskellige vine. Fik også en masse historier om landet. Kan kun anbefale denne tur.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en dejlig tur til Peloponnes med smil rejser. Alt fungerede, fin guide, gode hoteller , super søde mennesker. Udflugter gode, men lidt for lange busture og lidt for lidt vandring. Vil klart... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Smilrejser tilbyder kulturelle grupperejser, der gør indtryk. Vores DNA er rejser med personlighed. Det er et mix af de rigtige oplevelser, det gode rejseselskab, den autentiske stemning og de gode historier. Hos Smilrejser kender vi vores destinationer umådeligt godt, og vi er specialister i at tilrettelægge rejsen, så du både kommer ned ad hovedgaden og ind ad de rigtige sidegader. Du kan mærke vores passion og personlighed allerede ved første kontakt. Vores dansktalende rejseledere er passionerede og formidler indlevende med høj faglighed og godt humør. De fortæller de gode historier, som du ikke kan læse i guidebøgerne. Hos Smilrejser får du rejser med kultur og personlighed. Vi slår gerne vejen forbi destinationens mest kendte seværdigheder – men for os er kultur også mødet med lokalbefolkningen. Det er vinsmagningen hos den lokale vinbonde. Det er det rustikke måltid på det lille, familieejede landbrug. Det er de handlende på det lokale marked. Det er børnenes latter på legepladsen. Det er mødet med hverdagen. Dét er rejser, der gør indtryk. Smilrejser tilbyder spændende rundrejser, klassiske kulturrejser, krydstogter, flodkrydstogter, storbyrejser, langtidsferier, operarejser, gastronomiske rejser, haverejser, vandreferier og meget andet.
Folke Bernadottes Allé 7, 2100, København Ø, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vidunderlige Amalfi med en fantastisk rejseleder og et godt udflugtsprogram.
God rejseleder. Dejlig by med godt hotel. Ingen følelse af at være efterladt alene. God information.
Meget god rejse: På opdagelse i Portugal. Fine hoteller og dygtig guide. Gruppe på 19 personer er meget passende. Større grupper dur ikke i forhold til at høre guiden. Lille gruppe giver gode muligheder for at man kan snakke med alle og lære hinanden lidt at kende. Nogle fælles frokoster og middage bidrog til sammenholdet i gruppen

Antwort von Smilrejser
Rigtig god hjælp ved bestilling og en fantastisk guide🤗

Supergodt program.
Meget lærerigt.
Fantastisk rejseleder.
En kulturrejse af den bedste slags.

Antwort von Smilrejser
Superprofessionelle rejsekonsulenter gjorde vores rejse mulig. På destinationen blev vi serviceret af velforberedt rejseleder. Alle udflugter og arrangementer levede op til vores - høje ! - forventninger. Derfor helt sikkert at vi vil rejse med Smilrejser igen.

Antwort von Smilrejser
Alting godt tilrettelagt. God guide hele ugen og godt tilrettelagte vandringer. Fint hotel måske lidt afsides beliggenhed men god service og fin madbuffet.

Antwort von Smilrejser
Vi havde en fantastisk god rejse til, Gardasøens herligheder, med smil rejser, gode udflugter (4 stk) og en fantastisk rejseleder, så vi kan varmt anbefale Smilrejser.

Vil klart anbefale SMIL rejser

Antwort von Smilrejser
Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie “Amalfi a la carte”. Vi boede i byen Maiori som ligger lige ud til vandet. Naturen i hele området er ubeskrivelig smukt - meget bjergrigt. Vi havde købt nogle ture hjemmefra, tur til Pompei, til Ravello og en vandretur på Citronstien.
Øvrige dage var vi på egen hånd, hvor vi gik ture og lå ved stranden. Alt på ferien forløb perfekt. Vores rejseleder var dygtig, vidende og kompetent og ikke mindst omsorgsfuld. Alle turene var veltilrettelagte og spændende.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Smil rejser.

Antwort von Smilrejser
Bilbao er virkelig et besøg værd og ikke kun Guggenheim, der er meget at se og byen er nem at finde rundt i.

Kan varmt anbefale SMIL REJSER😀
Alt er der styr på, så man kan bare nyde ferien.

Antwort von Smilrejser
Rigtig dejlig tur i Vesuvs arkæologiske skygge - fantastiske guider, veltilrettelagte turer og dejlige mennesker i gruppen

Antwort von Smilrejser
Fantastisk tur til Amalfikysten med min mor som ikke har været ude og rejse i årevis b.la. Pga. sit fysiske helbred. Det var vigtigt for os, at alt var planlagt på forhånd og ikke mindst at guiden var dansktalende.
Vi var en mindre gruppe på 6 personer hvilket gjorde det meget nemt at lære hinanden bedre at kende og det gjorde hele oplevelsen endnu mere fantastisk for min mor og mig.
Jeg vil klart anbefale at vælge smilrejser som tilbyder mange forskellige typer rejser. Overvejer du at rejse alene, så kan du med ro i maven gøre det med smilrejser 🥂☀️

Antwort von Smilrejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.