Bij Belevenissen.nl beloven ze gouden bergen, maar als je de voucher gaat verzilveren bij 1 van hun partners, betaal je standaard en steevast meer dan je tegoed. Slim marketing trucje van het niet zo... Mehr ansehen
De gekregen voucher kan niet ingewisseld worden omdat het bedrijf elke reservering wijzigde of cancelde. Ondanks overmacht werd de voucher niet verlengd. Ik moest maar wat anders kiezen of hem weg... Mehr ansehen
Park was prima. Goede locatie voor regiotrips. Verandabungalow ruim en mooie badkamer. Wel zijn de matrassen aan vervanging toe. Schoonmaak was ver onder de maat. Vloer gewoon vies en heel veel spinne... Mehr ansehen
Ontzettend slecht bedrijf wat als tussenpersoon fungeert, vouchers verkoopt en als het misgaat alleen maar verwijst naar de partij waar je de " belevenis" lees ergernis gaat doen. Wij wilden ons geld... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cadeau voor Hem of Haar nodig? Bij Belevenissen.nl vind je voor elke gelegenheid een passend en persoonlijk cadeau!
Groot aanbod, slechte service!
Het aanbod is leuk. Maar groot nadeel dat je niet kan zien waneer er een mogelijkheid is om je belevenis in te zetten. Ook na telefonisch contact kwam 0 medewerking. Wat ik echt slecht vond.
Toch een belevenis gekocht, en blijkt dat de belevenis voor dit jaar helemaal vol zat en dus misschien pas volgend jaar in kan zetten. Wat echt heeeel jammer is!
Duidelijke uitleg en behulpzaam
Het zijn aasgieren
Wat er mis ging, alles. Het zijn een stel aasgieren die 1 ding voor ogen hebben MONEY.
Als consument het je bij een online winkel ook met Vouchers het recht je aankoop te herzien binnen 14 dagen. Aangezien ik het al binnen enkel minuten aangaf omdat het een vereerde bestelling was (Wat je overigens nog niet eens hoeft aan te geven) staan ze klaar met naar hun idee in het recht te staan niet terug te hoeven betalen betalen.
De aanbieder van deze voucher laat het ook afweten dus is net zo want Moet als bemiddelaar optreden en doet dit niet.
KOOP HIER NIETS WANT HET GAAT ZE NIET OM SERVICE!!!
Lange wachtrijen
Verkoopt een belevenis wat achteraf uitverkocht blijkt te zijn, met hele lange wachtrijen. Zwaar teleurgesteld.
Slechte partij
Slechte partij, gaat niet met partners in gesprek maar maakt ze zwart, terwijl het aan belevenissen zelf ligt.
Voor ons nooit meer!
Arrogante man aan de klantenservice die niets kan doen maar later de eigenaar blijkt te zijn.
Leuk om te doen en weg te geven
Leuke belevenissen om te doen of om weg te geven. Eenvoudig te bestellen en gelijk in je mailbox om uit te printen. Ik heb al heel wat Ferrari ritjes voor verjaardagen gegeven, het was altijd een succes. En onlangs heb ik een wijnproeverij aan een bruidspaar gegeven. Gewoon de bon uitprinten en in de kaart plakken
Totaal geen coulance met verlopen bon
Totaal geen coulance met verlopen bon. Was niet mogelijk om een racedag te boeken bij race-sensation.nl binnen de geldigheid van de bon. Na telefonisch contact was er totaal geen mogelijkheid om de bon te verlengen en daarmee dus een bon twv +/- 150 euro weggegooid. Wat een vreselijk business model en ik koop hier nooit meer een bon!
Geen coulance met verlopen…
Geen coulance met verlopen cadeaukaarten. Belachelijk dat een partij zichzelf verrijkt hieraan.
Prima ervaring
Prima ervaring. Vouchers kwamen direct per mail. Beetje lastig dat ze één per één kwamen en dat ze daarna nog geactiveerd moesten worden om dan via een derde partij geboekt dienen te worden, maar uiteindelijk wel allemaal gelukt.
Instructeur was goed
Instructeur was goed, in uitleg en demostratie veel geduld. Feedback was goed.
Alleen vind ik dat we teveel waren voor 3 autos( 12 personen).
Hele leuke en leerzame rondleiding
Hele leuke en leerzame rondleiding.
Mooi dierenpark met heel erg vriendelijk personeel.
Dikke 10!
Kwam toevallig hierbij deze site uit
Kwam toevallig hierbij deze site uit, had er nog nooit van gehoord
SUPER SLECHTE SERVICE EN INFORMATIE
Na geboekt te hebben wat niet kon is na reclamatie de site (deels) aangepast. Wij echter hebben al geboekt voordat die aanpassing is gedaan. We vragen ons geld terug, echter daar kan volgens belevenissen.nl geen sprake van zijn. Wat een slechte service, moeten we hier (€ 50) de rechtsbijstandverzekering voor inschakelen. NOOIT IETS KOPEN VIA DEZE ONBETROUWBARE SITE MET ULTIEM SLECHTE SERVICE.
Snel en duidelijk
De site was duidelijk en boeken ging snel. De voucher ziet er heel leuk uit om kado te geven. Zelfs met persoonlijk bericht. Echt super leuk!
na betalen kan je pas ergens…
na betalen kan je pas ergens reserveren, en dan kom je er achter dat de gewenste datum helemaal niet beschikbaar is. Na veel moeite mag ik het opnieuw proberen maar van de omruilgarantie kwam niks terecht hoewel daar wel wordt geadverteerd .Sterker nog, ik kocht in mei vouchers er kon pas terecht eind november. niet fijn. Als ik alles van te voren geweten had was ik er nooit aan begonnen. Liever krijg ik mijn geld terug want dit voelt niet fijn.
KOOP GEEN BELEVENISSEN.NL cadeau meer
wilde mijn belevenis invullen op website maar was verlopen blijkbaar. Hierover contact opgenomen maar konden niets betekenen voor ons. Lijkt me dat als je voor iets betaald dat er ook iets van verwacht mag worden. Dus helemaal niets, geen coulance of wat dan ook. Dus mensen wees gewaarschuwd. betsel hier niets. Ook een datum prikken valt blijkbaar niet mee omdat ze in de rustige uren en dagen zitten. WEEESSSSS GEWAARSCHUWD
Originele cadeaus
Originele cadeaus, wel toch wat prijzig
To buy the voucher is easy and user…
To buy the voucher is easy and user friendly but there are practically 3 possibilities to book the experience this year. Very disappointing. Not possible to make an appointment for this summer.
erg onhandig
erg onhandig, niet te switchen op telefoon tussen mijn agenda en de app.
Heb een bon voor 1 persoon cadeau gekregen, kan alleen reserveren voor 2 personen maar moet dan voor 2 personen betalen. De bon kan zo dus niet gebruikt worden
OK met bemerkingen
Ze verliezen een ster voor mij omdat :
- ik na de bestelling/betaling niets ontvangen had en de klantendienst gecontacteerd moest worden (ze zorgden wel heel snel voor een oplossing)
- ik op een bepaald moment van mijn browser een opmerking kreeg dat het beveiligingscertificaat van hun https-site niet meer geldig was en mijn gegevens dus niet 100% beveiligd.
Na dit gemeld te hebben aan de klantendienst, kreeg ik deze melding een uurtje later niet meer. Maar toch ben ik een beetje met een onveilig gevoel blijven zitten.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.