BELEVENISSEN.NL Bewertungen 356

2.3

Bij Belevenissen.nl beloven ze gouden bergen, maar als je de voucher gaat verzilveren bij 1 van hun partners, betaal je standaard en steevast meer dan je tegoed. Slim marketing trucje van het niet zo... Mehr ansehen

De gekregen voucher kan niet ingewisseld worden omdat het bedrijf elke reservering wijzigde of cancelde. Ondanks overmacht werd de voucher niet verlengd. Ik moest maar wat anders kiezen of hem weg... Mehr ansehen

Park was prima. Goede locatie voor regiotrips. Verandabungalow ruim en mooie badkamer. Wel zijn de matrassen aan vervanging toe. Schoonmaak was ver onder de maat. Vloer gewoon vies en heel veel spinne... Mehr ansehen

Ontzettend slecht bedrijf wat als tussenpersoon fungeert, vouchers verkoopt en als het misgaat alleen maar verwijst naar de partij waar je de " belevenis" lees ergernis gaat doen. Wij wilden ons geld... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cadeau voor Hem of Haar nodig? Bij Belevenissen.nl vind je voor elke gelegenheid een passend en persoonlijk cadeau!

2.3

Mangelhaft

Driften Lelystad

2x à €179,= een driftmiddag gekocht (Lelystad).
Op de site van belevenissen.nl is de beschikbaarheid maandag tot en met zondag.

Niet dus! het kan klaarblijkelijk alleen doordeweeks.
Oplichters hebben telefonisch aangegeven niks met onze klacht te doen, toen we vertelde alleen in het weekend te kunnen en niet doordeweeks.

Inmiddels zijn er juridische stappen nodig en ondernomen om verder door te dringen bij belevenissen.nl

31. Mai 2023

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, erg overzichtelijk en duidelijk.
Snel ontvangen, al hoewel ik persoonlijk liever een Cadeaukaart heb ipv het zelf moeten afdrukken.
Niet iedereen heeft een pc/ printer

23. Mai 2023

Foute communicatie op website, geen service

Ik heb voor 450 euro kaartjes gekocht. Bij het boeken blijkt dat voor kinderen een afwijkende prijs is. Ik heb gevraagd om deze kaartjes ofwel deels te crediteuren of volledig, zodat ik het rechtstreeks kan boeken. Deze afwijkende prijs wordt namelijk niet gecommuniceerd op de website van belevenissen en ik kon dit niet weten. Dit is niet mogelijk, "want het is hun verdienmodel", zoals mij 4 keer verteld is aan de telefoon.

Ik moet dus 3 keer nieuwe kaartjes a 40 euro kopen en de kaartjes a 60 euro voor iets anders gebruiken. Dit betekent dat ik 300 euro moet uitgeven. Of ik moet de duurdere kaartjes maar gebruiken voor de kinderen, was het advies

Ik zal echt nooit, maar dan ook nooit meer iets bij belevenissen bestellen. De service is zwaar onder de maat.

Sowieso zijn ze slecht bereikbaar. In de meeste gevallen wordt ik doorverbonden naar een voicemail, en als je eindelijk iemand aan de lijn krijgt, willen ze niets voor je betekenen.

5. Mai 2023

Ik ontving nooit mijn mail met bon van…

Ik ontving nooit mijn mail met bon van mijn bestelling 189692. Reclame kreeg ik echter wel. En de vraag naar beoordeling ook.
Een antwoord op mijn latere mail kreeg ik tot op heden ook niet.
Wel 30 euro overgeschreven.
Graag een oplossing?
Mvg Koen Albrecht

1. April 2023

Snelle service

Leuk cadeau idee om te geven na betaling meteen de tickets binnen gekregen nu moeten de mannen de slipcursus gaan inplannen en dat zal best erg leuk worden

28. März 2023

Gegevens voor reservatie kloppen niet

Ik kocht gisteren de cadeaubon voor een mountainbiketocht in het Zoniënwoud maar toen ik de gegevens checkte die voor de reservatie op de bon vermeld staan, bleken deze niet te werken. Zowel het telefoonnummer als de website waren niet beschikbaar. Dit schept weinig vertrouwen natuurlijk. Ik heb een mail gestuurd naar de klantendienst en hoop snel reactie te krijgen zodat ik de bon zonder problemen met Kerst kan schenken.

16. Dezember 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen