Veldig rask levering! Var en feil på varen men i løpet av 2 timer fikk jeg svar på klagemailen min fra kundeservice om at de skulle sende ny vare. Neste dag fikk jeg ny mail med at de dessverre var ut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 2 batterier og det viste seg at det ene batteriet var i rest. Dette fikk jeg beskjed om via en hyggelig mail hvor de forklarte hva som hadde skjedd. Jeg synes at det er veldig positivt at de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ble lovet 2-5 dagers leveringstid - men er nå 19 dager siden jeg bestilte og ennå er ikke leveransen mottatt. Oppfølging har vært lite tilfredsstillende. NY OPPDATERING 28.04.23; Jeg ga først 1 st... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fikk en defekt lader i posten. De nektet å erstatte laderen og krediterte laderen. Problemet var at jeg nå måtte bestille lader på nytt, og betale frakt igjen. Noe som gjorde at jeg som kunde måtte ta... Mehr ansehen
www.batterinett.no er en dansk nettbutikk med et stort utvalg av spesialbatterier, batterier og tilbehør samt artikler til ditt hjem og hage, alltid til superskarpe og konkurransedyktige priser. Vi har et stort utvalg av bl.a. Litiumbatterier i forskjellig volt, og også oppladbare litiumbatterier. Du finner også blybatterier til f.eks. golfbiler, elbiler og el-scootere fra flere merker og i ulike spenninger, avhengig av dine behov. Vi fører mange sterke merkevarer som f.eks Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort utvalg av alle typer batterier til f.eks. den generelle husholdnings- eller bil-, motorsykkel- og marinebatterier samt batterier til bore- og robotgressklippere. Trenger du basseng, minidrivhus eller vinkjøleskap eller kanskje kjøkken- og badeprodukter har vi dette også. Du finner et bredt utvalg av LED-lyslenker, LED-lys og julevarer. Trenger du en god gaveidé har vi f.eks. LED-lys, LED-hodelykter og UV-ravlys fra Nitcore, som er produkter av høy kvalitet og vakkert design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med 2-5 arbeidsdager. Toll, moms av avgifter er inkluderet og vi tilbyr billig frakt. Vi har altid 30 dages full returrett. Vi står klare i kundeservice og hjelper alltid gjerne med spørsmål, råd og veiledning på info@batterinett.no
Postbox 19, 4855, Froland, Norwegen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hadde planer om å bestille fra denne nettsiden, men siden de har utrolig mange dårlig reviews, så velger jeg en annen. Ser at de bruker samme produkt fra Temu, som faktisk har god kundeservice.
Useriøst firma. Påstår at det er 2-5 arbeidsdager leveringstid, men når man purrer så viser det seg at det er 4 uker. Frekk kundebehandler som påstår å ha besvart mail men det er beviselig ikke tilfellet.
Opererer som batterinett.no men er i realiteten et dansk firma som heter Batco Nordic ApS.
Spør på email hva slags erstatningsbatterier de har til en moped jeg eier, De har en batteripakke men den var ganske dyr så jeg spørte om de hadde noen billigere alternativer. Får da i respons "kjøp en ny", I tillegg så fant jeg en annen billige batteripakke på nettsiden.
Har aldri opplevd slik frekkhet fra en kundeservice
Har ikke motatt varen 14 dager etter bestilling😤

Antwort von Batterinett.no
Etter 16 dager er ikke bestillingen mottatt. Sporingsnummeret har ikke beveget seg siden det ble opprettet den 4 mai. Tror ikke dette er en seriøs nettbutikk.

Antwort von Batterinett.no
Stod at bestillingen skulle bli sendt samme dag hvis jeg bestilte før 12. Bestilte i god tid og fikk bestillings bekreftelse med en gang. Fikk aldri noe sporingsnummer den dagen, så jeg ringte inn dagen etterpå og fikk beskjed om å sende bestillingsnummer på mail, så skulle han se på det med en gang. Hørte aldri noe mer fra de den dagen og ringte inn dagen etterpå da de garanterer svar på mail innen 12 timer. Sa jeg ville avbestille, men fikk beskjed om at pakken hadde blitt sendt, så naturligvis spurte jeg om jeg kunne få tilsendt sporingsnummeret på pakken, men det kunne han ikke gi meg over telefon, men han skulle sende det til bestillings eposten. Fikk aldri denne mailen heller. Vil anbefale å ikke bestille fra denne siden.

Antwort von Batterinett.no
Lett forståelig nettside. Rask respons og levering. Godt innpakket produkt for sikker frakt.
Jeg har ventet en måned på varen,og den er enda ikke ankommet.

Antwort von Batterinett.no
Det tok lang tid før pakken kom frem. Jeg ble lovet 2-5 dager, men det tok 2-3 uker fordi pakken var til tollbehandling i Danmark. Dette burde selvsagt vært opplyst om. Jeg ble overrasket over at lageret var i DK når det er en norsk nettbutikk. Man må betale for retur selv, og det ble kostbart siden jeg skulle returnere en koffert. Håper jeg får pengene raskt refundert i det minste. Jeg var i kontakt med kundeservice et par ganger hos batterinett.no. Der fikk jeg kun meget korte svar fra en kundebehandler i DK. Han var til og med uhøflig. Skjønner ikke at det går an å arbeide med kundeservice og ha så lite peiling på god service. Totalopplevelsen har vært dårlig.

Antwort von Batterinett.no
NY OPPDATERING 28.04.23; Jeg ga først 1 stjerne, men viser seg at det var PostNord som hadde rotet bort forsendelsen og sendte ut feil info - de leverte batteriene til en butikk 655 km unna der jeg bor..... Min klage til Batterinett ble tatt på alvor, de var raske til å følge opp med mail da de fikk undersøkt saken nærmere, og sendte en erstatningspakke som jeg mottok i dag. De får ikke full "stjernepott" da det tok tid før de ga meg litt mer utfyllende og forståelige svar. Men alt i alt er jeg fornøyd med at de ga meg en ny forsendelse.

Antwort von Batterinett.no
Bestilte en vare den 16 februar, har fortsatt ikke mottatt den... har sendt mail men får ikke svar..

Antwort von Batterinett.no
Vi har ikke mottatt varene. Og det har gått tre uker .
Er ikke varen på lager må det stå på nettbutikken

Antwort von Batterinett.no
God service, veldig hjelpsomme og svarer raskt på mail. Rask levering, pakken ble levert på kun 4 dager.
Rask og god oppfølging.
Fikk det som var bestilt, til tidene som beskrevet.
Bestilt 26 november og har nå forventet levering fra Post Nord 16 januar og de danske kundebehandleren mener at dette ikke er noe de kan gjøre ved da de bruker Post Nord. Kjøp ikke batterier herfra ! Står 2 til 5 dagers levering, så når det ikke stemmer må man jo forvente at leverandør tar ansvar ! Humbugg sjappe !!!

Antwort von Batterinett.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.