Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ble lovet 2-5 dagers leveringstid - men er nå 19 dager siden jeg bestilte og ennå er ikke leveransen mottatt. Oppfølging har vært lite tilfredsstillende. NY OPPDATERING 28.04.23; Jeg ga først 1 st... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Autobatterien
  2. Bäderstudio
  3. Garten
  4. Fachhandel für Küchenbedarf
  5. Poolbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterinett.no er en dansk nettbutikk med et stort utvalg av spesialbatterier, batterier og tilbehør samt artikler til ditt hjem og hage, alltid til superskarpe og konkurransedyktige priser. Vi har et stort utvalg av bl.a. Litiumbatterier i forskjellig volt, og også oppladbare litiumbatterier. Du finner også blybatterier til f.eks. golfbiler, elbiler og el-scootere fra flere merker og i ulike spenninger, avhengig av dine behov. Vi fører mange sterke merkevarer som f.eks Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort utvalg av alle typer batterier til f.eks. den generelle husholdnings- eller bil-, motorsykkel- og marinebatterier samt batterier til bore- og robotgressklippere. Trenger du basseng, minidrivhus eller vinkjøleskap eller kanskje kjøkken- og badeprodukter har vi dette også. Du finner et bredt utvalg av LED-lyslenker, LED-lys og julevarer. Trenger du en god gaveidé har vi f.eks. LED-lys, LED-hodelykter og UV-ravlys fra Nitcore, som er produkter av høy kvalitet og vakkert design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med 2-5 arbeidsdager. Toll, moms av avgifter er inkluderet og vi tilbyr billig frakt. Vi har altid 30 dages full returrett. Vi står klare i kundeservice og hjelper alltid gjerne med spørsmål, råd og veiledning på info@batterinett.no

Kontaktinformationen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

72 Bewertungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Knall bra lykt til prisen

Knall bra lykt til prisen. Belte klippsen er litt for lang. Burde vært 2-3cm. Kortere for bedre komfort. Synes det burde vært fast knapp for 8000 lumen valg.

26. Juni 2025

Hei Dong,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Så flott å høre at du er fornøyd med lykten til prisen.

Ha en strålende dag!

Vennlig hilsen

Rask levering!!

19. Juni 2025

Hei Morten,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!
Godt å høre at leveringen var rask.
Ha en riktig god dag!

Vennlig hilsen

Kjapt levert

Kjapt levert, bra priser.

19. Juni 2025

Hei Kjertil

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en positiv anmeldelse av batterinett.no. Det gleder oss å høre at du har hatt en god opplevelse med bestillingen din hos oss, og at du er fornøyd med både leveringen og prisene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig bra og rask kundeservice…

Utrolig bra kundeservice, de svarte på spørsmål på minutter, også på en søndag kveld.
Rask leveranse.

1. Juni 2025

Hei

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så fin anmeldelse.
Vi gjør vårt beste for å være tilgjengelige når det trengs – og det er godt å høre at det ble satt pris på.

Rask levering

Rask og god service

4. Juni 2025

Hei Nils

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive din positive anmeldelse av Batterinet.no.
Det er herlig å høre at du har vært fornøyd med leveransen.

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.. 👎
Tenkte kjøpe en dør gardin.. Av de som man henger i balkong døren, etc. De hadde den. Ringte først, og snakket med en danske. Underlig i seg selv, da de har adresse og telefonnummer i Norge, og det var det nummeret jeg ringte. Der fikk jeg enstavelses ord for det meste. Han hadde ingen opplysning å komme med. Ba meg skrive mail til kundeservice.
Jeg hadde noen spørsmål ang festing av den, lett å få av? Om den kunne brukes flere ganger osv.. Anbefalte meg å gå i en butikk å få svar. Underlig kundeservice, spør du meg. Og når jeg ser på tilbakemeldingene så er det jo bare norske. Skulle tro man fant danske, siden de opererer fra/i Danmark. Er det bare oppkonstruerte feedback? Syns hele greia virker mistenkelig 👎
Anbefaler ikke!

4. Juni 2025

Antwort von Batterinett.no

Hej Helene, vi afsender hver dag fra Danmark som det også fremgår på hjemmesiden. Dine spørgsmål ligger dog udenfor normalen omkring en vare som denne, derfor anbefaler vi dig at gå i en fysisk butik og se på varen. På denne måde får du præcis den vare du behøver, fremfor at modtage en vare du ikke kan bruge, eller er tilfreds med fra os.

Rask å grei handel

Alt bra. Rask og grei handel

12. Mai 2025

Hei Per,

Tusen takk for at du delte din opplevelse! Det er fantastisk å høre at du opplevde en rask og grei handel. Vi jobber kontinuerlig med å tilby smidige løsninger og god service, så det er veldig motiverende å få slike tilbakemeldinger.

Vi håper å kunne betjene deg igjen ved en senere anledning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grei størrelse på baggen.

13. Mai 2025

Hei Liv,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Så fint å høre at størrelsen på baggen passer for deg. Vi håper du blir godt fornøyd med den.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Relativt rask levering

Relativt rask levering

12. Mai 2025

Hei

Det er herlig å høre at du har vært fornøyd med leveransen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte batteri og fikk de meget rask…

Bestilte batteri og fikk de meget rask levering.men batteriet var desverre defekt.to kontakt med dem og fikk nytt tilsendt. Uten problemer.....

30. April 2025

Hei

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Vi er veldig glade for at du er fornøyd med kundeservicen vår, og at vi kunne løse saken raskt med det dessverre defekte batteriet.
Vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Raskt leveranse til god pris

Bestilte en trykksprøyte lørdag, onsdag ankom leveransen. Veldig fornøyd! 👍🏻

26. März 2025

Hei Jon-Kristian

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en positiv anmeldelse av batterinett.no. Det gleder oss å høre at du har hatt en god opplevelse med bestillingen din hos oss, og at du er fornøyd med både den raske leveringen og prisen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering av akkurat utstyr som…

Rask levering av akkurat utstyr som var besikt.

19. Februar 2025

Hei Lloyd

Det er herlig å høre at du har hatt en god opplevelse med bestillingen din hos oss, og at du har vært fornøyd med både leveransen og varen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 batterier og det viste seg…

Bestilte 2 batterier og det viste seg at det ene batteriet var i rest. Dette fikk jeg beskjed om via en hyggelig mail hvor de forklarte hva som hadde skjedd. Jeg synes at det er veldig positivt at de gir beskjed når det oppstår problemer :)

18. Dezember 2024

Hei Bengt,

Tusen takk for din positive anmeldelse og tilbakemelding. Vi er glade for at du var fornøyd med vår kommunikasjon angående restordren, og vi takker for din forståelse og tålmodighet i forbindelse med forsinkelsen. Vi ser frem til å handle med deg igjen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My order has been delayed for more than…

My order has been delayed for more than a week already and has still not been delivered. The reason I ordered my purchased item Nitecore MTA Pro was because it said on their website that it will be dispatched the next day. But first they didn’t have the stock. Then they dispatched the wrong item which I notified to them. And now I am still waiting for the item I ordered.
Not buying for them again.

6. Dezember 2024

Hi Saad

Thank you for your feedback, and we sincerely apologize for the delays and mistakes with your order. We completely understand your frustration.

The correct lamp has been dispatched and is on its way to you. If you experience any further issues, please contact us again.

Best regards,
Customer Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra pris og hurtig levering.

29. November 2024

Hei Kjell,

Vi ønsker deg en riktig god dag!

Effektiv

God og effektivt service

21. Oktober 2024

Hei Ejaz

Vi takker så mye for din flotte anmeldelse av batterinett.no

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår service. Vi ser frem til å gjøre forretninger med deg igjen.

Flott kundeservice

Veldig rask levering! Var en feil på varen men i løpet av 2 timer fikk jeg svar på klagemailen min fra kundeservice om at de skulle sende ny vare. Neste dag fikk jeg ny mail med at de dessverre var utsolgt for akkurat den varen og pga det ville de refundere hele beløpet. Noe de også gjorde samme dag. Imponerende service synes jeg!!

18. Oktober 2024

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Vi er veldig glade for at du er fornøyd med vår kundeservice, selv om det oppsto en feil med varen. Vi gjør vårt beste for å reagere raskt og effektivt på slike situasjoner, så det er godt å høre at du satte pris på oppfølgingen.

Vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart!

Ønsker deg en riktig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen kom relativt raskt og var som…

Varen kom relativt raskt og var som beskrevet 👍

29. September 2024

Hei Magne,

Vi ønsker deg en riktig god dag, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Defekt lader, ingen erstatning

Fikk en defekt lader i posten. De nektet å erstatte laderen og krediterte laderen. Problemet var at jeg nå måtte bestille lader på nytt, og betale frakt igjen. Noe som gjorde at jeg som kunde måtte ta ekstra kostnaden for å få en erstatning for det defekte produktet de solgte meg. Det virket på mail korrespondansen som om at dette er normal praksis for de, så her ville jeg styrt unna denne useriøse aktøren.

23. Juli 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr