Bestelling komt maar niet binnen, ondanks verzend bevestiging. DHL heeft het pakket nooit in handen gekregen. Wacht al weken en er is met deze mensen gewoon geen contact te krijgen. €88,- foetsie... Mehr ansehen
Op 26 juli een bestelling gedaan welke helaas nog steeds niet bezorgd is. ze adverteerden netjes dat de verzend tijd op 3 tot 5 werkdagen zou liggen vanwege vakantie wat ik meer dan prima vond. Nu zij... Mehr ansehen
Slechte service.. 02-08 een bestelling geplaatst. daarbij zat één product die als pre-order besteld werd. op de site stond aangegeven dat het 2-3 weken zou gaan duren... Hierover contact opgen... Mehr ansehen
Ik heb 4 hydrogel pads van Lansinoh besteld die nergens anders op het internet te krijgen zijn. Vanwege de vakantie en de langere levertijden was er een 20% korting wat super coulant is. Na 4 d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
BALKE Van een mama, voor een mama. Een webshop waarbij ik (Judith, mama van Emma '22) mijn favoriete items voor moeders' baby's, kids en borstvoeding verkoop.
Stationsweg 80, 3771VH, Barneveld, Niederlande
- info@balkebarneveld.nl
- balkebarneveld.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Leuke dekentjes van goede kwaliteit
Leuke dekentjes van goede kwaliteit. Ben goed geholpen, heb de producten opgehaald in Barneveld. Het is wel een afhaalpunt en niet een winkeltje waar je nog naar andere dingen kan kijken.
Bedankt voor de snelle levering van het…
Bedankt voor de snelle levering van het heerlijke dekentje van wol!
Geweldig
Geweldig! De beste producten goede acties en snelle levering meermaals al besteld
Snelle verzending
Snelle verzending, fijn contact!
Top ervaring!
Het openen van het pakket was al een feestje! De wollen romper was zelfs ingepakt. Hierdoor kon ik het gelijk meenemen naar de kraamvisite. Superleuk als een ondernemer zo attent is.
Voor alle toekomstige kraamcadeaus kom ik zeker terug!
Mooie producten voor goede prijs!
Zo fijn voor mijn kleintje én voor mijzelf!
Wat een fijne, mooie spullen voor mijn kleintje, maar ook voor mijzelf met de borstvoeding!
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht.
Alles is mooi, duurzaam en persoonlijk ingepakt. Toch een leuke extra!
Veel dingen zijn uniek en vind je niet zo snel ergens anders, leuk is dat!
Je kan zien dat de webshop van een ervaren mama is.
Ik bezoek de webshop zeker nog eens !
Mooie producten
Mooie producten, snelle verzending/levering en goede bereikbaarheid. Top!
Goede ervaring
Goede ervaring! Snelle levering, bij een verkeerde levering werd snel gehandeld.
Cadeautje om te ontvangen
Snel geleverd, met aandacht verpakt. Cadeautje om te ontvangen!
Aanrader, mooie producten!
Mooie producten en een snelle levering. Persoonlijk en kleinschalig bedrijf, aanrader!
Moeilijk contact te krijgen en…
Moeilijk contact te krijgen en bestelling nog steeds niet binnen. Niet betrouwbaar.

SCAM Order placed 15 days ago without updates
I placed an order 15 days ago and they have not given me any information about the shipment, I have sent them an email to the one indicated on the website because "the official email does not work" but they do not answer. I have also written to the telephone number indicated on the website. They don't answer either. Now I see that there are several products in promotion which will probably generate more sales. Be careful, do not buy it, the products do not arrive.
Bestelling niet geleverd
Bestelling 9 dagen geplaatst, nog geen bericht over verzending.
3 dagen geleden contact gezocht maar nog steeds geen reactie.
Bestaat deze winkel wel?
Nb: de reactie van de eigenaar is dat ze met vakantie zijn. Inderdaad staat er op de website dat er een langere verzendtijd dan normaal kan zijn vanwege vakantie. Helaas niet dat ze geen bestellingen verzenden tot ze terug zijn. Heeft mij op het verkeerde been gezet. Dus ja, begrijpelijk dat er dan niks wordt gestuurd, maar toch wel matig gecommuniceerd. Ik waardeer wel de reactie.

Absoluut geen aanrader
Absoluut geen aanrader! Ondanks dat het bestelde product (kolven) volgens de site op voorraad leverbaar was, werd het maar niet geleverd. Telefonisch contact gezocht maar er werd niet opgenomen, voicemail werd niet beantwoord en op diverse e-mails en berichten (Instagram & whatsapp) werd niet (tijdig) gereageerd. Pas 8 dagen na mijn bestelling ontving ik bericht over dat de kolven vanuit de fabrikant vertraagd was.
Er waren medische redenen waarom ik de kolf met spoed moest gebruiken. De zeer late en gebrekkige communicatie vind ik kwalijk. Ik had mij in de kraamweek hier liever niet druk over willen maken.

Aandacht voor de klant
Je ziet dat er aandacht in de bestelling gestoken wordt. Heel fijn!
Super fijne webshop met de mooiste…
Super fijne webshop met de mooiste producten. De bestelling werd snel verzonden. Je zag dat er echt tijd en moeite in werd gestoken. Onze kleine meid is onwijs blij met haar verzwaringsknuffel!
Wat een fijne webshop
Wat een fijne webshop! Precies die producten die je als mama met jonge kinderen zo nodig hebt, verzameld in 1 mooie fijne betrouwbare webshop. Mega aanrader!
Goede service.
Onze klacht over het gekochte product is tot onze tevredenheid behandeld. Zeer goede service.
Prachtig slabbetje
Ik ben heel blij met dit slabbetje voor mijn meisje. Goede kwaliteit en een smaakvol design.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.