Astrid Frank  Bewertungen 998

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut topkvalitet, Skulle købe til gave og har henvist flere venner til siden her. 5 stjerner Jeg kan varmt anbefale astridfrank.dk. Astrid er virkelig kompetent til det, hun laver, og man mærker t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg henvendte mig med et par ballerinaer som var revnet i sålen, efter få ganges brug. Jeg sendte en mail med billeder og beskrivelse, inden for 10 minutter var der et par mails frem og tilbage og s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin service, købte en gave til min datter og slettet kvittering osv. på min telefon.Desværre var der fejl i buksen og jeg havde kun mobil pay kvittering som bevis. De svarede mig allerede næste... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min første og sidste handel hos Astrid Frank! Jeg forelskede mig pladask i en kjole der lige var landet på deres webshop. Da jeg modtog kjolen var det en HELT anden kjole jeg fik hjem (ville øn... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Astrid Frank sælger vi tøj, sko, smykker og accessories til formidable priser. Din oplevelse er meget vigtig for os og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig på vores e-mail: info@astridfrank.dk. Besøg os på www.astridfrank.dk 🤍

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god oplevelse og super lækre bukser

Generelt en god oplevelse - kundeservice har været nemme at træffe og svarer hurtigt igen på mail. Jeg har måtte rykke for tilbagebetaling efter returnering af en vare.
Når det så er sagt så er bukserne jeg har købt virkelig lækre og sidder helt perfekt.

28. Oktober 2025

Kære dig,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi beklager mange gange at du var nødt til at rykke på din returnering, vi arbejder på at fejl som denne ikke kommer til at ske i fremtiden og er glade for at vi kunne få løst problemet 🫶🏼

God oplevelse

Alt levede op til min forventning.
Kvalitet service og meget hurtig betjening.
5 stjerner herfra !

14. Oktober 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🫶🏼
Jeg er glad for at høre, at alt levede op til forventningerne og at du fik din ordre hurtigt 🤎

Super dejlige støvler!

Super dejlige støvler!

25. September 2025

Hej Mia,

Tak for din søde anmeldelse 🫶🏼

Vi er rigtig glade for at høre at du er glad for dine støvler 🤎

Fick min Gröna jacka

Fick min Gröna jacka! Såså fin

24. September 2025

Kære Shewaz,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🫶🏼

Jeg er glad for at høre at du er glad for din jakke 🤎

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING
Jeg bestilte en kjole, og en vest top. Begge dele i super fin kvalitet, så ikke sidste gang jeg handler hos Astrid Frank. Bestilte mandag, og jeg kunne hente pakken i min købmand tirsdag. Fem ud af fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7. Oktober 2025

Kære Helene,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🫶🏼

Så dejligt at høre at du vil anbefale os til andre, vi er så glad for at høre, at du er glad for dit køb 🤎

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

andemeldse på baggrund af super god og…

super god og personlig kunderservice. Jeg havde i sommer købt en kjole jeg ik nåede at få returneret inden fristen, dog skrev jeg til virksomheden og vi fik hurtigt fundet en løsning med at jeg alligevel kunne få lov at sende kjolen tilbage. kundeservice ud over det sædvanlige <3

11. Juli 2025

Kære Lea,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🫶🏼
Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 🤎

Vi sidder altid klar til at hjælpe!

Altid altid altid altid.

Altid god service. Altid produkter der lever op til det som vises på nettet. Altid god kundeservice og altid et sted jeg vil komme tilbage til!

5. September 2025

Tusind tak for din søde anmeldelse 🫶🏼

Vi er glade for at høre at du synes at vores produkter er tilsvarende hvad du ser på hjemmesiden og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 🤎

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forkert vare - skal selv betale for returnering

Jeg har bestilt et par sorte støvler til min datter. Modtog et par brune i en helt ødelagt æske. Nu skal jeg så ovenikøbet betale 49 kr for at returnere dem. Det er bestemt ikke særlig god kundeservice.

17. September 2025

Kære Anja,

Det lyder til at der er sket en fejl i pakningen af din ordre, det beklager jeg virkelig. Det ser ikke ud til at vi har været i kontakt på vores kundeservice mail. Du skal selvfølgelig ikke betale for returen selv, når vi har lavet en fejl. Vil du ikke kontakte os på info@astridfrank.dk? Så finder vi en løsning <3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har tilbage sendt de 2 par støvler…

Jeg har tilbage sendt de 2 par støvler jeg har købt -men har endnu ikke modtaget mine penge, ok det var i sidste uge jeg sendte retur, så håber de snart kommer. Jeres retur system er mega bøvlet, med GLS da man selv skal printe retur seddel og når man ik li har en printer, og man skal selv betale for at sende retur. Støvlerne var så syntetiske indeni, at man ikke kunne ånde i dem desværre 🥴 men de så pæne ud på billedet.

19. September 2025

Hej Diane,

Tak for din anmeldelse - jeg har lige tjekket op på tingene og jeg kan se at din retur blev sendt til os d. 19/9. Den er modtaget d. 23/9 og vi gennemgår retur 3 gange ugentligt og din retur vil blive gennemgået i dag 🫶🏼

I forhold til din besked omkring vores retur tager vi det selvfølgelig til efterretning. Det skal dog siges, at man kan vælge at få tilsendt en QR kode, hvis man ikke har en printer. Det er tilgængeligt når du opretter din returlabel 🤎

Du må have en skøn dag og ræk endelig ud på info@astridfrank.dk, hvis du en anden gang sidder i problemer med retursystemet, så sidder vi altid klar til at hjælpe 🫶🏼

Helt fantastisk kundeservice.

Helt fantastisk kundeservice.

Jeg havde købt et par sko, som desværre havde en fejl og fik hele beløbet refunderet :)

22. September 2025

Kære Signe,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🫶🏼
Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse med vores kunde service!

Super lækkert tøj

Jeg købte en Cardigan hos Astrid Frank for nogle dage siden, ihhh, hvor er den lækker, super flot og meget behagelig. Desuden var deres kundeservice helt i top! Det er ikke sidste gang jeg køber her fra.

13. September 2025

Kære dig,

Tusind tak for din søde anmeldelse🫶🏼

Jeg er virkelig glad for at høre, at du er glad for din cardigan og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 🤎

Vi glæder os til at hjælpe dig igen!

Du må have en skøn dag.

Flotte, smukke støvler

Flotte, behagelige støvler. Virkelig en god kvalitet. God service. Hurtig levering. Kan anbefales.

3. September 2025

Kære dig,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🫶🏼
Vi er glade for at høre at du er glad for dine støvler og at det hele gik hurtigt! Mange tak for anbefalingen 🤎

Fik en god service

Fik en god service, hurtigt og god levering. Støvlerne som jeg bestilte levede fuldt op til mine forventninger.
Kan anbefale Astrid Frank til andre

4. September 2025

Kære Lidi,

Tak for din søde anmeldelse 🫶🏼

Jeg er glad for at høre at du har oplevet en god service og at støvlerne levede op til dine forventninger 🤎

Hurtig service

16. August 2025

Kære Jeanette,

Tak for din søde anmeldelse - jeg er glad for at høre at servicen har været hurtig 🫶🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde købt sandaler og jeg siger…

Jeg havde købt sandaler og jeg siger wauw, så behageligt og gå i dem. 🥰🥰🥰

8. Juli 2025

Kære Reyhan,

Tusind tak for din søde anmeldelse ☀️
Jeg er super glad for at høre at du er glad for dine sandaler og at de er gode at gå i! 🫶🏼

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt, også selv om jeg måtte by størrelse.
Kunne godt bruge at der var brystmål på kjolerne 🙂

18. Juli 2025

Kære Ina,

Tak for din søde anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at din ombytning gik hurtigt og at det var til at finde ud af 🫶🏼

Jeg skriver dit ønske ned og vi arbejder på at få mål på alle vores produkter 🫶🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog tøjet jeg havde bestilt og det…

Modtog tøjet jeg havde bestilt og det passede ikke i str. jeg havde svært ved selv at finde ud af måden hvordan man sende det retur, men fik hjælp af min datter. Jeg havde kun lige været inde og bestille tøjet i en anden str. og vupti dagen efter allerede modtog jeg min pakke med tøjet i den nye str. virkelig god service og hurtig betjening 👍🏻👍🏻👍🏻

13. Juli 2025

Kære Mette,

Tak for din søde anmeldelse! Super dejligt at høre at din datter kunne hjælpe dig og at du fik de nye størrelser hurtigt 🫶🏼

Vi sidder også altid klar til at hjælpe, hvis der skulle være problemer!

Du må have en skøn dag 🤎

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utilfredshed med kvaliteten af modtaget tøj

Jeg er meget skuffet over den ordre, jeg har modtaget. Kvaliteten af tøjet lever desværre ikke op til mine forventninger – materialerne virker billige og matcher på ingen måde det indtryk, jeres brand giver online. Tøjet har en underlig lugt og syninger er gået op, flere steder.

Tøjet føles som noget, man kunne købe langt billigere andre steder, og jeg synes ærligt talt ikke, det er pengene værd.

23. Juni 2025

Kære Katrine,

Tak for din anmeldelse ♥️
Jeg beklager virkelig din oplevelse - det er ikke den kvalitet vi bestræber os på at levere.
Hvis du oplever problemer med de produkter du har modtaget er du altid velkommen til at række ud til os på vores mail, info@astridfrank.dk, så sidder vi altid klar til at hjælpe.

Jeg kan ikke se at der har været en korrespondance mellem os, så jeg beklager hvis du ikke føler at der har været tilstrækkelig hjælp med at få løst problemet. ♥️

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Sofie er rigtig hjælpsom og svarer hurtigt :)
Jeg er rigtig glad for flere af mine ting derfra!

4. Juli 2025

Kære Daniella,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice☀️

Bukserne passede perfekt

Bukserne passede perfekt, lige som beskrivelsen, samt hurtig levering.

28. Juni 2025

Kære Sophia,

Tusind tak for din søde besked! Jeg er glad for at høre at bukserne passede perfekt og at du fik din ordre hurtigt ☀️

Sofie fra Astrid frank

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr