Absolut topkvalitet, Skulle købe til gave og har henvist flere venner til siden her. 5 stjerner Jeg kan varmt anbefale astridfrank.dk. Astrid er virkelig kompetent til det, hun laver, og man mærker t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg henvendte mig med et par ballerinaer som var revnet i sålen, efter få ganges brug. Jeg sendte en mail med billeder og beskrivelse, inden for 10 minutter var der et par mails frem og tilbage og s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super fin service, købte en gave til min datter og slettet kvittering osv. på min telefon.Desværre var der fejl i buksen og jeg havde kun mobil pay kvittering som bevis. De svarede mig allerede næste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min første og sidste handel hos Astrid Frank! Jeg forelskede mig pladask i en kjole der lige var landet på deres webshop. Da jeg modtog kjolen var det en HELT anden kjole jeg fik hjem (ville øn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Astrid Frank sælger vi tøj, sko, smykker og accessories til formidable priser. Din oplevelse er meget vigtig for os og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig på vores e-mail: info@astridfrank.dk. Besøg os på www.astridfrank.dk 🤍
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Den skønneste butik i Aalborg

Antwort von Astrid Frank
Nem og overskuelig hjemmeside! Jeg handlede mine ting omkring klokken 12 dagen før og dagen efter havde jeg mit tøj!
Alt i alt ingen problemer!
Jeg kommer helt sikkert igen 👍

God service vedr ombytning

Antwort von Astrid Frank
Ikke et sted jeg anbefaler andre at handle!
Købte en kjole og et par sko til gave kjolen var perfekt men skoene passede desværre ikke og da de skulle returneres var fristen overskredet . Der er så kun 14 dags retur ret. Ikke skide smart når og hvis man køber gaver i god tid ! Så nu står jeg tilbage med sko min modtager ikke kan bruge . Under al kritik.

Fantastisk service, hurtig levering

Antwort von Astrid Frank
Der var en fejl i syningen på jakken. Jeg ringede dagen efter modtagelse. De sendte en ny jakke samme dag, som jeg havde dagen efter. SUPER GOD SERVICE.
Jeg modtog en fragtlabel på mail, så jeg kunne returnere jakken med fejl. Dejlig nemt.

Antwort von Astrid Frank
Virkelig god service og hurtig levering

Antwort von Astrid Frank
Virkelig flotte produkter, hurtig levering og kundeservice til ug.
Købte et par sko, som kort tid efter gik op i limingen. Jeg kontaktede Astrid Frank og fik straks tilbudt at få tilsendt et nyt par.

Antwort von Astrid Frank
Hurtig levering og nem ombytning til anden størrelse/farve

Antwort von Astrid Frank
Lækreste tøj, hurtig levering, god service. Har ikke en finger at sætte på noget :-)

Antwort von Astrid Frank
God og nem måde at bestille på. Hurtig levering. Vil bestemt bestille andre ting😀

Antwort von Astrid Frank
Fin jakke og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering. Smuk Blazer jeg har købt 👌👌👌

Antwort von Astrid Frank
Bestilte søndag. Blev leveret tirsdag. Fin kvalitet af tøj, men sendte retur af andre årsager. Beløbet refunderet torsdag. Super service og ikke sidste gang, jeg handler hos Astrid Frank😊

Antwort von Astrid Frank
Fantastisk, hurtig levering meget præcis, min ordre er julegave, derfor kan jeg ikke udtale mig om varen endnu.

Antwort von Astrid Frank
Altid den bedste kundeservice hver gang man henvender sig!
Tøjet er flot og er i god kvalitet til prisen. Jeg har som regel kun oplevet hurtig levering. Stor anbefaling herfra <3

Antwort von Astrid Frank
Jeg bestilte et par thilde støvler hos Astrid Frank i størrelse 39, men modtog en størrelse 38. Jeg valgte at beholde dem, for de passede faktisk perfekt – havde jeg fået 39, skulle de nok være returneret, da 38’eren har god plads.
Jeg spurgte også på forhånd, hvor meget støvlerne kunne udvides, og fik at vide 46 cm. Mine ben måler 42-43 cm, og jeg kan kun lige lukke dem, så de kan i hvert fald ikke strækkes meget mere end det. Det generer ikke, de sidder godt trods alt!
Ellers flot kvalitet, hurtig levering og et pænt produkt.

Super service!
Havde skrevet mig op på venteliste af et par støvler men modtog ikke en e-mail. Havde dog skrevet en kommentar på støvlerne i et Facebook opslag, hvor de svarede at de nu var på lager igen. God SoMe service! ❤️
Hurtig levering og lækre støvler.
De var “næsten” for stramme at komme rundt om legen trods for elastik, men de kom på alligevel så slap heldigvis for at skulle returnere.

Antwort von Astrid Frank
Kjolen er virkelig flot, Det eneste jeg synes var lidt øv var at noget at mynsteret ikke var kommet med i syningerne ved bunder og ærmerne, så det gået en lille smugle op.

Antwort von Astrid Frank
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.