Andando.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

5.0

Bestilte et produkt der skulle graveres, men en lille fejl på hjemmesiden gjorde at når jeg valgte skrifttype og tekst så ville bestillingen ikke køre igennem. Jeg tastede istedet min tekst i bemær... Mehr ansehen

Har købt en pung/pengeklips - "red Pepper" Købte den i juledagene, hvor der var ferielukket - ikke desto mindre modtog jeg mine vare umiddelbart efter nytår - hurtig ekspedition!! Den så fin... Mehr ansehen

Jeg købte en golf kniv og en indgraveret Zippo ligther. Fik min pakke efter kun 2 dage. Er yderst tilfreds - varene lever op til bekrivelsen på hjemmesiden, og indgraveringen er pænt lavet. Har yder... Mehr ansehen

Andando Aps' kundeservice ydede en super hurtig tilbagemelding pr. mail ved stillede spørgsmål sidst på eftermiddagen. Forsendelsen kom 1½-døgn senere. Jeg havde købt en slipse-boks 'Philippi Giorgio'... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Andando.dk er lukket

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

No title

Overskuelig hjemmeside, og meget hurtig levering. Det bestilte lever i den grad op til forventningerne og det vil ikke være sidste gang jeg anvender Andando.dk Meget god service

17. Dezember 2010

5 stjerner

jeg har købt lidt forskelligt, små ting så som parkeringsbilletholder, filtkranse til vinflaske mv

16. Dezember 2010

Super hurtig og venlig betjening

Indkøbt 56 stk. Bogmærke "Swan" med indgravering. Allerede 1 time efter jeg afgav ordren på nettet ringede Andando mig op og spurgte ind til ordren. Varene er modtaget 5 dage før deadline, og det er super, specielt når det er lige op til jul.
Kan uden forbehold anbefale Andando til andre.

16. Dezember 2010

Perfekt service og hurtighed

Bestilte en vare fredag aften og fik svar lørdag formiddag og varen blev leveret tirsdag. Det er da god service. Det var en julegave, så bestilte hjem uden omdeling, dog kom posten ud med den om aftenen. Så vær lige opmærksom på hvordan posten er hos jer, da det sker at de leverer ud selvom den er sendt uden omdeling.

15. Dezember 2010

Venlig betjening og hurtig levering

Jeg købte 8 servietringe, som blev leveret i smukke gaveæsker, og som helt svarer til beskrivelse og billede.
Min telefoniske henvendelse blev omgående besvaret, og jeg fik den hjælp jeg havde brug for i en god og venlig tone.
Varen blev leveret på kun 2 dage. Fin og hurtig service.
Også en meget stor fordel, at jeg kan handle med mit forbrugsforeningskort.

13. Dezember 2010

Super service

Har ydermere fået meget hurtigt svar fra kundeservice, da jeg havde spørgsmål til nogle af produkterne. Super service. Tak herfra!

13. Dezember 2010

Fremragende

Kreditkortholder med gravering, Andando.
2 dage så var det her, imponerende især her i jule tiden.

9. Dezember 2010

5 stjerner

karakter 5 hurtig og rask handel ingen problemer skal lave flere handler med andando.dk i det nye år jeg er meget tilfreds med venlig hilsen flemming iversen

9. Dezember 2010

Perfekt

jeg fik fantastisk service, og fik utrolig hurtig den kreditkortholder med indgravering tilsendt. Jeg bestilte søndag aften, og fik den med posten om tirsdagen efter. Og fik som ekstra service 2 stykker chokolade med i pakken!
Overraskende fantastiskt af Andando.dk

8. Dezember 2010

Overrasket over kvalitet og service

Har bestilt 2 på hinanden uafhængige ting fra andando (salt&peber sæt samt kreditkortholder) og begge gange har både service, levering samt kvaliteten af produkterne været en positiv overraskelse.

8. Dezember 2010

Service i top - forsendelse super hurtig

Jeg har inden for ganske få uger bestilt varer hos andando.dk to gange. Jeg har begge gange fået varerne inden for ganske få dage. Første gang havde de sendt mig det forkerte i forhold til en af mange varer - rigtig hurtig og perfekt service gjorde dog, at jeg allerede to dage efter havde den rigtige vare - og jeg fik lov at beholde den forkerte vare oven i købet - DET KALDER JEG SERVICE - alle kan lave fejl, men ikke mange erkender det og "giver kunden ret"!

7. Dezember 2010