Bestilte et produkt der skulle graveres, men en lille fejl på hjemmesiden gjorde at når jeg valgte skrifttype og tekst så ville bestillingen ikke køre igennem. Jeg tastede istedet min tekst i bemær... Mehr ansehen
Har købt en pung/pengeklips - "red Pepper" Købte den i juledagene, hvor der var ferielukket - ikke desto mindre modtog jeg mine vare umiddelbart efter nytår - hurtig ekspedition!! Den så fin... Mehr ansehen
Jeg købte en golf kniv og en indgraveret Zippo ligther. Fik min pakke efter kun 2 dage. Er yderst tilfreds - varene lever op til bekrivelsen på hjemmesiden, og indgraveringen er pænt lavet. Har yder... Mehr ansehen
Andando Aps' kundeservice ydede en super hurtig tilbagemelding pr. mail ved stillede spørgsmål sidst på eftermiddagen. Forsendelsen kom 1½-døgn senere. Jeg havde købt en slipse-boks 'Philippi Giorgio'... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Andando.dk er lukket
, Dänemark
- andando.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Enormt god service!
Selv jeg (som det fjols jeg er) havde skrevet forkert e-mail i min bestilling, hjalp de mig gennem kontakt@andando.dk, så jeg fik leveret den helt rigtige vare. Jeg blev meget lettet! helt klart en super god service!
Bestilling af Zipo lighter med gravering
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig ordrebekræftelse via email. Levering 2 dage efter ordre.
Perfekt...!
PERSONLIGT svar 10 minutter efter produkter var bestilt og havde det dagen efter. Og et rigtig lækkert produkt, præcis som aftalt. Det bliver ikke bedre. :-)
Kan næsten ikke blive bedre
Jeg bestilte en visitkortholder med en indskravering om eftermiddagen og fik en ordrebekræftelse med det samme og fik varen leveret 2 dage efter. Fremragende service og leveringstid. Varen var ligeledes som beskrevet på hjemmesiden og i rigtig god kvalitet, så intet at brokke sig over der. 5 stjerner herfra :)
superlækkert!!
Har købt en pung/pengeklips - "red Pepper"
Den så fin ud på billedet, men virkeligheden var endnu bedre!
Jeg har sidenhen været inde på siden for at handle mere..
..superlækkert sortiment.
/M
Super!
Købte en nøglering til gave med gravering på og resultatet var rigtig godt!
Er meget tilfreds og kan anbefale andre at handle hos Andando.dk
Super godt - alt som forventet og mere!
- hurtig levering.
- hurtige besvarelser.
- rigtig flot stand.
- alt som det skal være.
kan klart anbefales :)
Super god web-shop
Yderst hurtig levering. Super service. jeg er meget tilfreds med varen.
Palle
Fin og god service
Har købt glas markør. En kollega havde købt nogen magen til på indkøbstur i sverige. pakken blev brugt til gavekalender på jobbet og vi var flere kollegaer der "misundte" gaven og ville gerne eje dem selv. søgte på nettet flere steder og her var de billigst hurtigt sendte vi en ordre afsted den 17 dec. kun godt lide man fik ordre bekræftigelsen tilbage på mail samt et track and trace nr. så man kan følge pakken her idag d.21 dec. har jeg modtaget pakken. Dejligt
Nem, hurtig og serviceminded handel
Andando ApS
Jeg købte et bogmærke med indgravering på. Fra jeg bestilte varen til jeg modtog den med posten, gik der tre dage, og det var endda med indgravering.
Meget flot service og internetside, som jeg gerne anbefaler til andre.
hvad man kan forvente + lidt mere
Andando
-rigtig god og venlig kundeservice (hurtige besvarelser)
-varen blev leveret som lovet (hurtig forsendelse og god sikker indpakning)
-varen var som beskrevet (+ bonus i form af chokolade)
Super hurtig levering og god service!!
Jeg fik min nøglering 2 dage efter jeg bestilte den, der var super venlig, god og hurtig service. fik alle oplysninger, og på en overskuelig måde. kan ikk andet end at anbefale virksomheden til andre.
Super hurtig og korrekt
Jeg bestilte den den 21. december om aftenen med gravering og ordren blev afsendt den 22. december. Alt stemte på en prik også med indgravering, Super god service og god kontakt til personerne ved Andando.dk- Jeg fik julegaverne før tiden. Mange tak.
Fin service
Har købt et Zippo lommeur, fra andando.dk kommer til postadressen 3 dage efter bestilling, ingen problemer, varen er flot og jeg tror helt sikkert at min mand bliver glad for det. VH Bente
Super!!
Bestilte et Zippo ur kun en uge inden juleaften. Det kom 2 hverdage efter jeg bestilte det og er nu klar til at blive lagt under juletræet.
Super venlig og god service!
andano.dk
Levering var meget hurtig, produkt var lige som det skulle være
Fremragende handel
Jeg købte en kortholde eller kortetui "rustfrit" og fik ingraveret min kærestes navn på. Gudskelov for andando.dk når man desværre bliver syg sådan lige op til jul. Sælgeren jeg talte med x flere (da jeg er en fordigtig-peter med indkøb på nettet) var meget hjælpsom og positiv at tale med. Handlen gik smadder let og der var en fantastisk hurtig levering. Ligeledes har der været godt information undervejs (som kun svarer til 1 dag, da jeg bestilte i går og den er blevet leveret i dag), men via mail. Det har været en god oplevelse, som jeg uden forbehold kan anbefale til andre! Og jeg glæder mig til selv og kigge lidt videre derinde. :)
hurtig levering
købte en winesaver fra andando.dk. Handeln gik super hurtig igennem og varen blev leveret hurtigt - lige som de lover.
Helt tilfreds med handeln.
No title
Meget meget meget hurtig levering. Hurtig at komme i kontakt med både på telefon og på mail.
Super hurtig
Jeg har købt julegaven til min hustru + en lille ting til mig selv! Og alt var ok.......
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.