Amazing Space Bewertungen 113

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Amazing Space er desværre ikke så godt som tidligere. Personalet er kompetent og venlige, men bærer præg af, at de er en del af et luksushotel. Jeg var i spaen før min behandling, og der var en gæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker produkterne fra Amazing Space! Jeg har både dagcremer, natcremer, serum, masker, renseprodukter og kropsprodukter. Jeg er glad for dem alle, men min ubetingede favorit er Rosehip Repair - super... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til den skønneste behandling. Jeg kunne nærke mine skuldre sænke sig, idet jeg trådte ind af døren. Super afslappende og rolige omgivelser! Skønt! Jeg fik en DETOX SEA WRAP behandling... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing Space er en oplevelse. Man bliver mødt af et smilende personale, som forklarer og hjælper med hvordan ens behandling kommer til at foregå. Når man har omklædt, kommer man ind i et lække... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spa
  2. Kosmetikgeschäft
  3. Day-Spa
  4. Kosmetische Gesichtsbehandlung
  5. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende spa-produkter samt behandlinger bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Amazing Space er desværre ikke så godt...

Amazing Space er desværre ikke så godt som tidligere.

Jeg var i spaen før min behandling, og der var en gæst der for det første have mobil med ind, og dernæst bruger egne æteriske olier i saunaen. Jeg sagde det til personalet, men de sagde, at det var en svær situation at nægte kunder at tage mobil med og bla bla... Kundeoplevelsen vejede tungere end reglerne gav de indtryk af. Det samme med saunaen. Jeg sagde, at så burde der være tydeligere skilte og de skulle håndhæve det. Fik ikke noget ud af det, andet end at jeg ikke følte mig tryg derinde.

4. März 2026

En total Day in Heaven

Fuldstændig fantastisk dag for mine døtre og jeg, hvor vi havde booket A day in Heaven - der startede med en - også - fantastisk velkomst af værtinden, der var som håndplukket til funktionen:-) SPA - og Lounge-området var indbydende og funktionelle. SPA experts var alle 3 professionelle og vidende om produkter og dygtige behandlere. Så fuld forkælelse, som vi gerne gør om.

17. August 2025

Bedste ansigtsmassage til dato

Jeg har fået en klassisk ansigtsbehandling hos Amazing Space udført af Nina. Nina er meget professionel og effektiv, og og hun ved hvad hun laver. Den bedste ansigtsmassage jeg har fået til dato. Hun har givet mig nogle brugbar råd om plejen med på vejen. Mine varmeste anbefalinger til alle der enten har hudproblemer eller bare gerne vil have en skøn oplevelse.

2. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forkælelse fra du træder ind ad døren

Fra du træder ind ad døren, til du rejser dig fra briksen, er du omfavnet at smuk & dunkel ambience, ro og forkælelse! Jeg elsker mine 70 min under Rikkes kyndige hånd. Gør det… bare gør det!

6. Mai 2024

Tusinde tak - det er vi virkelig glade for at høre <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er kommet hos Amazing-Space i…

Jeg er kommet hos Amazing-Space i rigtig mange år. Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke Pors som behandler. Hun er dygtig faglig og kompetent. Rikke er desuden yderst empatisk. Det er altid en stor fornøjelse at få behandling hos hende. Jeg vil på det varmeste anbefale hende og Amazing-Space.

8. Mai 2024

Tusind tak! Det er vi utrolig glade for at høre <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker Amazing Space og deres…

Jeg elsker Amazing Space og deres fantastiske behandlinger, som er den ultimative luksus forkælelse. Jeg fik den skønneste ansigtsbehandling af Elsie, hvor hun fik mig helt ned i gear. Tusind tak for en super god oplevelse! ❤️

13. Oktober 2023

Antwort von Amazing Space

Tusind tak fordi at du deler din oplevelse med os! Det er vi rigtig glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hudanalyse og behandling i TOP!

Jeg har været til hudanalyse og behandling i dag hos Stine fra Amazing Space, hvilken oplevelse.
Jeg har fået behandlinger en del steder igennem mit liv, men det her var nu den bedste. Stine har så meget viden og fortalte mig så meget om min hud som jeg slet ikke vidste. Wellness-følelsen var helt i top… 5***** her fra mig til Stine og amazing space.

29. April 2024

Antwort von Amazing Space

Tusinde tak for at dele denne oplevelse med os. Det er vi utrolig glade for at høre.

Sublim oplevelse!

Sublim oplevelse!
Man kan ikke give andet en 5 stjerne. Det er en fantastisk oplevelse hver gang på Amazing Space. Omgivelserne er hyggelige og meget afslappende, hvilket gøre det til det perfekte sted at koble af fra hverdagens stress. Personalet er ekstremt professionelt, og min kosmetolog, Elsie Garcia, er virkelig dygtig og altid gøre mine behandlinger til en uforglemmelig oplevelse . Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der har brug for en velfortjent pause fra hverdagen."

7. März 2024

Antwort von Amazing Space

Tusinde tak - det er vi utrolig glade for at høre. Vi glæder os til at se dig igen :)

wonderful experience

I had a massage treatment with stine and it was a perfect experience. Thank you so much Stine.

23. März 2024

Thank you so much.

All the best,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utryg oplevelse

Jeg har i dag besøgt jeres spa på D’angleterre. Under mit besøg i spaområdet blev jeg stødt af en anden gæsts adfærd. Først optog den pågældende gæst video i det fælles poolområde. Hun placerede sin telefon væk fra sig selv, for herefter at bruge den på afstand til at filme videoer af sig selv. Videoerne lignede bikini fit check videoer, men havde også karakter af at være soft porn. Imens hun filmede stod hun oppe på liggestolene. Jeg synes det var ret grænseoverskridende at nogen filmer i et fælles spaområde, hvor man er letpåklædt og skal kunne slappe af.

Den pågældende gæst går herefter rundt med sin mobil i hånden med kameraet åbent - hele tiden klar til at filme. Jeg går ud i omklædningsrummet og går i bad. Omklædningsrummet er ret lille. Da jeg træder ud af badet, er den pågældende gæst nu igang med at filme ude i omklædningsrummet. Igen har hun sat telefonen væk fra sig selv for at filme samme type bikini fit check / soft porn videoer. Jeg kan se hen på telefonen, der filmer, men jeg er ikke i billedet. Jeg beder hende straks stoppe med at filme og det gør hun. Jeg går ud i receptionen og forklarer personalet, at jeg ikke synes, det er i orden, at en gæst filmer i spaområdet og særligt i omklædningsrummet. Det er grænseoverskridende - her er man ikke bare letpåklædt, men helt nøgen da man skal kunne klæde om til engangstrusser og bruse sig efter besøg i poolen (som foreskrevet af Amazing Space). Personalet forklarer mig, at det er en svær situation. Den pågældende gæst kommer nu ud og spørger om jeg vil se videoen, så jeg kan se, at jeg ikke er med i den. Jeg siger, at det er jeg ikke interesseret i og forklarer, at det ikke er det, det handler om, men at det er grænseoverskridende, at nogen tager billeder eller video i et omklædningsrum. Tre styks personale er nu kommet til, og alle fortæller de mig, at hvis jeg ikke er med i videoen, hvordan kan det så være et problem. De siger, at de kan se det fra begge synspunkter. De forsvarer den anden gæst, og jeg kommer til at tænke på, om den pågældende gæst mon er inviteret til at lave “content”, hvorfor det er vigtigt, at hun har en god oplevelse. Jeg er betalende gæst. Bag den ene receptionist er på væggen et piktogram af en mobiltelefon med en rød streg over. Jeg går tilbage i omklædningsrummet og bliver meget ked af det - jeg ryster og er chokeret over oplevelsen. Jeg har ikke lyst til at klæde yderligere om i rummet, så jeg kan fortsætte min behandling. Jeg overvejer, om jeg skal gå, og forlade min spaoplevelse til 1595 kr, fordi jeg bliver så ked af det.

Min behandler, Marlin, henter mig, og hun var faktisk så sød at selve behandlingen blev en rigtig god oplevelse.

Jeg håber I fremover vil tænke over en ‘code of conduct’, så alle gæster - betalende som inviterede - kan have en tryg og rar oplevelse. Jeg har ligeledes skrevet til jer pr mail.

20. März 2024

Antwort von Amazing Space

Tusinde tak for en dejlig telefonsamtale i dag. Altid godt at vi fandt en god løsning, og vi glæder os som aftalt til at byde dig velkommen igen til Amazing Space.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I went there for a cleansing

I went there for a cleansing. It was great. However, after the session the woman sold me some creams (I felt a bit uncomfortable so I bought one). I tried the honey mask (lifting mask) at home and it burnt my face. Now I have a red face thanks to this 300dkk mask..:

15. März 2024

Antwort von Amazing Space

Dear Claudia. Thank you so mush for your message. We really want to help you with your allergic reaction, so if you can contact us, we would love that very much. We are here to help. You are also very welcome to come in and return your product, and of course get your money back.

All the best,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den samme luksusoplevelse hver gang

Mit nytårsfortsæt for 2024 var at gøre noget godt for min sensitive og vinterforpinte hud, og blev af en veninde anbefalet at booke tid hos Nina hos Amazing Space. Jeg har i dag været til min 3. ansigtsbehandling og jeg er virkelig glad for både selve behandlingerne på klinikken og resultatet. Jeg var lidt nervøs for hvordan min hud ville reagere på deres produkter, da jeg normalt bruger produkter uden duft overhovedet, men jeg har ikke haft nogle bivirkninger ved produkterne.
Der en en rolig og positiv stemning på klinikken, som er lækkert indrettet. Jeg bliver taget virkelig godt imod af den samme søde, sjove og professionelle receptionist hver gang og er derefter bare i de allerbedste hænder hos Nina, som virkelig ved hvad hun laver. Jeg fik i dag en Classic Facial, inklusiv den mest vidunderlige ansigts- og nakkemassage. Jeg har nu booket tid til en helkropsmassage og jeg glæder mig! Jeg kan kun anbefale at booke tid hos Nina :)

27. Februar 2024

Antwort von Amazing Space

Tusinde tak for dine fine ord, det sætter vi virkelig pris på.

Vidunderlig oplevelse

Vidunderlig oplevelse til ansigtsbehandling hos Sandra! Kæmpe anbefaling!

16. Februar 2024

Antwort von Amazing Space

Tusinde tak! Det er vi glade for at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående behandlinger og sublim service!

Jeg er kommet regelmæssigt hos Nadia hveranden måned igennem de sidste ca. 15 år. Den hverdagsluksus og det velvære det giver kan jeg ikke undvære i en travl hverdag, hvor ro og afslapning nogle gange kan føles fjernt. I det øjeblik man træder indenfor i de smukke omgivelser hos Amazing Space kan man allerede mærke, at det er det hele værd. Jeg sørger også altid for, at booke en ny tid hver gang før jeg forlader stedet så jeg ved at jeg har en næste gang at glæde mig til. Behandlingerne er himmelske og jeg falder helt hen i total ro og forlader briksen på lyserøde skyer, med den smukkeste hud og som et helt nyt og afslappet menneske - følelsen går ganske enkelt ikke at beskrive ordentligt da ingen ord kan give den retfærdighed. Jeg sætter stor pris på at behandlingen hver gang tilpasses til min hud, som den har det den pågældende dag og jeg er vild med alle de dejlige dufte og hele behandlingen. Jeg vælger også altid en behandling med massage for helt at komme ned i gear. Udover de magiske og fantastiske behandlinger så ydes der også en sublim service, som ikke eksisterer andre steder. Jeg er bare vild med stedet. Og med det hele. Glæder mig allerede til næste besøg.

22. Februar 2024

Antwort von Amazing Space

Tusinde tak! Hvor er det fantastisk at høre - vi glæder os til at se dig igen!

Varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra🙏🏽

Den mest rolig atmosfærer, omringet af det skønneste personale og fantastiske behandlinger ❤️

25. Februar 2024

Tusinde tak. Det er vi meget glade for at høre <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing Space er ren og ægte luksus

Amazing Space er ren og ægte luksus. De dygtige behandlere forkæler dig fra du kommer til du går. De lækre omgivelser og produkter får dig til at slappe af så du blot skal nyde dit besøg <3

22. Februar 2024

Tusinde tak <3 Det er vi meget glade for at høre

Luksus behandling

Jeg skulle forkæle mig selv efter en hård uge og bestilte en Amazing face Classic hos søde Elsie. Det var 70 minutters luksus forkælelse og Elsie er bare så rolig og professionel. Jeg følte mig som ny efterfølgende og min hud var fugtet og babyblød.

20. Januar 2024

Antwort von Amazing Space

Tusinde tak <3 Det er vi rigtig glade for at høre! Vi glæder os til at se dig igen.

Effektiv og professionel behandling

Det at træde ind i Amezing Space er som at lægge kulde, mørke og træthed langt væk og bare overgive sig til varme og total afslapning. En time i Elsie Maturell`s kyndige hænder giver ro og velvære og en stor grad af tryghed. Elsie er meget professionel og effektiv og hun ved hvad hun laver. Hvis man har brug for det, får du også et brugbart råd med på vejen. Kan kun anbefales til alle der enten har hudproblemer eller bare gerne vil have en skøn oplevelse.

20. November 2023

Tusinde tak <3 Det er vi så glade for at høre

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg besøgte Amazing Space for at få en…

Jeg besøgte Amazing Space for at få en ansigtsbehandling af Sandra. Hvilken fantastisk oplevelse.😀
Det var både afslappende og en meget behagelig stemning.
Jeg fik også en dybderens, hvilket også gjorde, at jeg gik derfra med en oplevelse af bedre og renere hud.
En kæmpe anbefaling herfra, og noget jeg bestemt vil gøre igen👍

26. Januar 2024

Antwort von Amazing Space

Tusinde tak - det er vi meget glade for at høre.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr