Bestilte en pakke til sommerfødder. Ekstra for lak, 150 kr. Helt ny elev, fuld betaling og lakken er ved at gå af dagen efter. Ikke den velvære oplevelse jeg regnede med😪
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Absolut en af de bedste klinikker, jeg længe har været på besøg hos. Fik et langvarigt hudproblem væk i løbet af 6 mdr. noget ingen andre hudlæger har kunne hjælpe med. Anbefaler helt klart. Rart,... Mehr ansehen
Jeg nyder at komme i Marianne’ s klinik, skønne lyse lokaler og dejlig atmosfære og så bliver man altid budt velkommen med et smil. Jeg har været til flere forskellige behandlinger og føler mig try... Mehr ansehen
Virkelig god service og meget behagelig sted at være kunde. Fik en EMS Face-Lift. Wauw bare wauw, det burde alle prøve. Min første indskydelse for at prøve dette, var opstramning og skønhed. Efter... Mehr ansehen
Klinik Marianne Bisgaard er din kosmetolog, hudklinik og skønhedsklinik med speciale i aldring, hudproblemer og hårfjerning med et stærkt tværfagligt team. Kosmetolog i Vejle med hudoptimering som speciale og over 35 års erfaring Hos Klinik Marianne Bisgaard, Læge exam. kosmetolog i Vejle, mestre vi og vores gæstebehandlere alle typer behandlinger, og vi har hver vores speciale som kosmetologer, læge og sygeplejerske. Fælles er, at vores fokus ligger på at skabe resultater med dig som medspiller, uanset om det er kosmetiske eller de tungere problemstillinger, vi bliver stillet over for. Er du ramt af en hudsygdom som perioral dermatit, eksem, rosacea eller uren hud? Så er du kommet til det rette sted. Jeg ved, hvordan det føles at være hæmmet og vil glæde mig til at lade dig slippe ansvaret og præsentere dig for en anderledes behandlingsmetode, så dit fokus bliver vendt mod livsglæde i stedet for frustration og hæmning. Med vores erfaring, høje resultatniveau og vores brede vifte af effektfulde behandlinger er jeg sikker på, at vi kan finde en løsning til dig, hvad end du har af ønsker. Hvis ikke, så ved vi, hvor vi kan sende dig hen. Velkommen på min hudklinik i Vejle, som er fyldt med viden, empati, varme og løs stemning. KONSULTATION er naturligvis gratis.
Kalkbrænderivej 5b, 7100, Vejle C, Dänemark
Bestilte en pakke til sommerfødder.
Ekstra for lak, 150 kr.
Helt ny elev, fuld betaling og lakken er ved at gå af dagen efter.
Ikke den velvære oplevelse jeg regnede med😪

Antwort von Klinik Marianne Bisgaard
Jeg er en kvinde først i 50’erne som hele mit liv har lidt af Atopisk dermatitis. De sidste 6 år har mit ansigt desværre været hårdest ramt. Jeg har over mange år brugt steroider/hormon creme som har givet anledning til tynd hud og dermed mange karsprængninger især i ansigtet. Jeg må erkende at jeg har mistet min tiltro til det offentlige mm og slået mig til tåls med at jeg bare altid så frygtelig ud pga eksem i perioder af året.
For et lille år tilbage læste jeg om Marianne Bisgaard via Facebook. Og jeg må nok erkende at jeg ikke helt troede på at det ville gøre den store forskel da jeg tog mig sammen til at bestille en tid. Samtidig var jeg også nervøs for at min tilstand kunne forværres efter behandlingen. Min nervøsitet viste sig dog at være ubegrundet.
Foruden, til at starte med, selvforkælelse i form af fantastisk ansigtsbehandling af bl.a.. Marianne, har jeg modtaget laserbehandling for fjernelse af karsprængninger. Dette har boostet min selvtillid og gjort mig til den person som kunne holde ud at se mig selv i spejlet inden jeg bl.a.. tog på job om morgenen eller selskab om aftenen. Mit allergi er naturligvis ej forsvundet men min rødme i ansigtet er minimal.
Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om jeg vil bruge klinik Marianne Bisgaard i min fremtid - tak til dig og dit altid smilende personale, for en altid skøn og nærværende behandling, man føler sig forstået, værdsat og altid velkommen.
Efter at have læst mange positive anmeldelser, tog jeg springet og kørte den lange vej fra Sjælland fra Fyn, i håb om at kunne få bugt med mine hudproblemer én gang for alle vha. klinikkens hjælp.
Jeg blev taget godt imod, modtog en behandling, købte produkter osv - og det blev 3500 kroner i alt.
I min optik er det mange penge, men jeg er nået til et punkt, hvor jeg næsten vil give hvad som helst for at få pæn hud igen.
Men efter at have brugt produkterne som anvist i et længere stykke tid og en hud der kun synes at blive mere rød og irriteret, rettede jeg henvendelse til klinikken, i håb om at få en del af pengene tilbage, tilbud om andre produkter el.lign.
Jeg får så at vide, at det ikke kan lade sig gøre, da det jo ikke er produktet der er noget galt med, men derimod min hud som ikke responderer positivt på produktet.
Hvis der er tale om allergi, gives der 50% retur, men hvordan ved jeg at det er dét? Og det tænker jeg ikke det er.
Så nu sidder jeg tilbage med en hud der synes mere rød og 3500 kroner mindre.
Da produkterne er så dyre som de er, ærgrer det mig, at der ikke er tilfredshedsgaranti eller en mulighed for at prøve nye produkter indtil man finder noget der virker el.lign.
Jeg kan derfor ikke anbefale klinikken, da det kan blive en dyr fornøjelse hvis produkterne ikke virker for dig.
Jeg hørte om Marianne Bisgaard på Facebook, i en gruppe hvor medlemmerne lider af hudsygdommen perioral dermatitis, ligesom jeg selv gør. Her berettede tidligere klienter hos Marianne om hvordan hun har kureret deres eksem i ansigtet. Jeg havde forinden gentagende gange søgt hjælp hos min praktiserende læge, men hun udskrev blot antibiotika creme, som ikke hjalp, og var hårdt for min hud. Min hud i ansigtet og på halsen var ildrød, skællende og med væskefyldte knopper, som gjorde ondt og tiltrak uønsket opmærksomhed - så jeg havde virkelig brug for hjælp. Marianne har en stor viden om blandt andet perioral dermatitis, og andre hudlidelser, så hun vidste hvordan hun kunne hjælpe mig. I dag, efter 7 behandlinger hos Marianne Bisgaard, har jeg fået den smukkeste hud, der har glød, er glat og ensartet.
Når jeg træder ind på klinikken hos Marianne Bisgaard, så ved jeg at der venter mig en times afslapning med nærende selvforkælelse under Mariannes kyndige hænder, og jeg går altid derfra med fornyet energi. Marianne er mild, blid og en ekstrem dygtig kosmetolog.
Marianne vejledte mig til hvilke hudplejeprodukter jeg skulle bruge, og dem kunne jeg købe hos hende, hvilket uden tvivl har gjort en stor forskel for min hud. Hun har en smart point-ordning, hvor når man køber produkterne hos hende, så sparer man samtidig point op, som man kan bruge når man skal købe opfyldnings af ens hudplejeprodukter, så man får gode besparelser som fast kunde hos hende.
Jeg anbefaler Marianne Bisgaard og hendes behandlinger til alle jeg kender - hun har reddet min hud.
Jeg har været til flere forskellige behandlinger og føler mig tryg, set og lyttet til. Udover det, har de nogle skønne produkter, som jeg nærmest er blevet afhængig af;-)
Klinikken kan varmt anbefales
Virkelig god service og meget behagelig sted at være kunde.
Efter første behandling har jeg nu den bedste følelse af velvære og virkelig at have at gjort noget godt for mig selv. Jeg kommer helt sikkert igen.
Du skal unde dig at besøge klinikken Marianne Bisgaard. Det være sig problemer med hud, opstramning af fedtdepoter, reduktion af rynker, forbedring af hudens struktur, fjernelse af pigmentpletter/gevækster eller simpelthen dejlig velvære. Jeg bruger klinikken til dét jeg kalder “livets vedligehold”, og at ældes med ynde. Her fås yderst seriøs og professionel rådgivning, behandling og service.
Marianne har hjulpet mig med pigment - et problem jeg har kæmpet med i mange år.
Holdbart resultat og meget ærlig service.
Stor anbefaling herfra
Endnu en meget professionel og god behandling hos Marianne! Jeg er i så gode hænder fra start til slut, og jeg får en kyndig instruktion og vejledning, som er til at forstå :-) Marianne vil tydeligt kun mig og min hud det bedste. Den bedste anbefaling herfra!
En helt igennem fantastisk oplevelse med et meget kyndigt og professionelt personale som gennem hele forløbet - som var Japansk lifting - informerede om det der skulle ske. Altid en rolig og behagelig atmosfære hos Marianne Bisgaard som jeg varmt kan anbefale ❤️
Alle på klinikken er yderst professionelle og opsatte på at skabe gode resultater. En rolig og varm atmosfære. Er kommet på klinikken i mange år.
Marianne er helt fantastisk dygtig! Og ikke mindst utrolig sød. Jeg for pH formula akne behandlinger, som jeg elsker. Jeg kan virkelig se at min hud har fået et godt boost og stråler når jeg går derfra.
Jeg er umådelig taknemmelig for Mariannes hjælp. Jeg har I mange år lidt af akne, og prøvet MANGE forskellige produkter i håb om bedring. Men med hjælp fra Marianne går jeg dagligt ud af døren uden noget makeup på. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Hos Marianne får du en meget kompetent og seriøs rådgivning og behandling. Jeg har fået behandlet Rosacea og er helt fri for gener af det. Jeg får vedligeholdelse behandlinger ind i mellem og er meget tilfreds. Jeg kan varmt anbefale Klinik Marianne Bisgaard.
Skøn stemning, gode produkter og den bedste vejledning og behandlinger - klar anbefaling herfra.
Rigtig god behandling og omsorg for mig ❤️
En skøn klink, hvor der er den dejligste stemning og ro. Personalet er utrolig professionelt, og stemningen er i top 😊 Har altid fået den bedste behandling og vejledning. En klinik, som kun kan få mine bedste anbefalinger 👍🏽
Absolut en af de bedste klinikker, jeg længe har været på besøg hos.
Anbefaler helt klart. Rart, varmt, imødekommende personale som giver en tryg oplevelse hele vejen igennem.❤️
Altid professionel behandling, god service og dejlig atmosfære
Imødekommende og venligt personale. Meget informative.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.