AL Containerservice APS Bewertungen 72

4.6

Da Båden og ATV manglede en plads til vinter kom jeg i kontakt med AL Containerservice APS Fik bestilt en NY 20 fods isoleret sort contaner Hele forløbet gik som planlagt Kan varmt anbef... Mehr ansehen

Vi i Hørup frivillig Brandværn bestilte en 20 f isoleret container, da en af vores brandmand var oppe og se hvad han havde, sagde han at disse kunne leveres til og i løbet af 3 uger, nem da vi gerne... Mehr ansehen

Super effektiv service. Talte med Andreas som hurtigt forstod at finde en container som kunne dække mit behov og så til en god pris. Mindre end 24 timerne senere blev jeg kontaktet af chaufføren... Mehr ansehen

Skulle bruge 3 isoleret 20 fods container til fodder og andre tørvare, billigst muligt. Stødte på Andreas fra AL i Randers, som jeg indgik en aftale med pga prisen. Ventetiden var længere end forvente... Mehr ansehen

1. Containeranbieter

Køb eller lej en container hos AL Containerservice ApS I Randers. Vi kan hjælpe, uanset om du skal bruge en standardcontainer, en isoleret container, en sidedørscontainer, en frysecontainer eller andre typer af containere. Vi har mere end 80 forskellige muligheder på lager, til omgående levering I hele Danmark. Tag kontakt for et uforpligtende tilbud og en snak, så finder vi den type, der passer bedst til dig eller din virksomhed. Vi svarer mellem 06-23, alle dage, herunder også på helligdage, ferier og i weekender.

4.6

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Kanon service og lynhurtig levering

Super effektiv service.
Mindre end 24 timerne senere blev jeg kontaktet af chaufføren Leon som holdte i min indkørsel med min nye container 🤩
Denne imponerende service i alle led har gjort at jeg her, stadig under 24 timer efter min første kontakt til Andreas, har jeg netop bestilt en container mere ved Andreas og AL-Container Service.

Jeg kan varmt anbefale AL-Container Servive. Kanon service, lynhurtig levering og så med fuldt konkurrencedygtige priser.

19. Dezember 2024

Da Båden og ATV manglede et til vinter…

Da Båden og ATV manglede en plads til vinter kom jeg i kontakt med
AL Containerservice APS
Fik bestilt en NY 20 fods isoleret sort contaner
Hele forløbet gik som planlagt
Kan varmt anbefale at tage kontakt til
Andreas Linde,
Direktør og indehaver hos Mralu