Da Båden og ATV manglede en plads til vinter kom jeg i kontakt med AL Containerservice APS Fik bestilt en NY 20 fods isoleret sort contaner Hele forløbet gik som planlagt Kan varmt anbef... Mehr ansehen
Vi i Hørup frivillig Brandværn bestilte en 20 f isoleret container, da en af vores brandmand var oppe og se hvad han havde, sagde han at disse kunne leveres til og i løbet af 3 uger, nem da vi gerne... Mehr ansehen
Super effektiv service. Talte med Andreas som hurtigt forstod at finde en container som kunne dække mit behov og så til en god pris. Mindre end 24 timerne senere blev jeg kontaktet af chaufføren... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Køb eller lej en container hos AL Containerservice ApS I Randers. Vi kan hjælpe, uanset om du skal bruge en standardcontainer, en isoleret container, en sidedørscontainer, en frysecontainer eller andre typer af containere. Vi har mere end 80 forskellige muligheder på lager, til omgående levering I hele Danmark. Tag kontakt for et uforpligtende tilbud og en snak, så finder vi den type, der passer bedst til dig eller din virksomhed. Vi svarer mellem 06-23, alle dage, herunder også på helligdage, ferier og i weekender.
Toldbodgade 94, 8930, Randers NØ, Dänemark
- andreas@alcontainerservice.dk
- alcontainer.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Må sige min oplevelse med al container har fungeret til ug.
En travl lille butik,men man får service fra start til slut.
5 stjerner herfra
Har handlet med Andreas af flere omgang…
Har handlet med Andreas af flere omgang uden problemer, god service og en flink 👍
Jeg har nu handlet med Anderas fra AL…
Jeg har nu handlet med Anderas fra AL container 2 gange. Jeg intet andet end ros, super oplevelse alle gange, tak Andreas! 🙏
Som et barn ville drive en virksomhed
Sygeste overpriser/scam i forhold til tilstanden på varen…. Og fordi man man så spørg ind til prisen og skriver “Okay glem det” bliver de monster fornærmet, i stedet for og bare være den professionelle og lade den ligge, skriver de nedværdige ting til kunden som, de for et for hårdt svar tilbage som gør de blokker en… ej… men ja container.. potato’s potatoes
————
Vildt nok i kunne svare på sådan en ordentlig måde fordi det ikke er Facebook som platform…. Bare rolig skal nok vise chatten når kommunen kommer efter mig fordi jeg skriver en anmeldelse om jeres kundeservice og kvaliteten af varen. Som i så mener i chikane og i mangler oplysninger? Du ved mit fulde navn uden det står skrevet nogen steder her på trustpilot? Mon du ikke godt ved hvor vi havde en samtale forinden.
Og wow det er vildt I forsætter med den tilgang I har ! Forsøg og lukke munden på mig men man kunne jo vælge og være den professionelle som drev et firma og fjerne blokeringen og så komme med en undskyldning. Men igen som et yngre individ med ingen normalt respekt eller sans for kommunikation pli som virksomhed..
VH RT

Antwort von AL Containerservice APS
Jeg har handlet et par gange med Andreas. Der er altid styr på tingene og det er samme mand fra bestilling til levering. Tak for de gode handler 👌👌
Jeg vender hel sikkert tilbage.
Mega venlig og hjælpsom vejledning af…
Mega venlig og hjælpsom vejledning af den rigtige containere. Intet problem i at finde den bedste løsning på aflevering.
Alt kørte som aftalt. 👍👌
God og hurtig service
God og hurtig service. Bestilte isoleret container til en god pris og fik god service undervejs. Andreas er meget reel.
100% god oplevelse
God pris, hurtig levering og alle aftaler overholdt
Vi fik en god og pæn container der…
Vi fik en god og pæn container der klart levede op til vores forventninger. Alle aftaler blev overholdt 😁
Seriøs virksomhed der yder hurtigt svar…
Seriøs virksomhed der yder hurtigt svar og kommer med et produkt fuldstændig som lovet!
Varmeste anbefalinger herfra!
Solgte en 20 fods container fik en…
Solgte en 20 fods container fik en meget god pris for den , kan klart anbefales 5 stjerner her fra.
20 fods container
Købte 20 fods isoleret container. God service. De holder hvad de lover. Lund fra sydfyn.
Faktisk oplevelse!
Jeg har netop haft fornøjelsen af at få leveret en container fra AL containerservice, og jeg er yderst tilfreds med både produkt og service. Containeren var fuldt isoleret og leveret med en komplet elinstallation – herunder lys, stikkontakter, radiator, sikringsgruppe og eltavle. Alt fungerede perfekt fra første dag.
Det hele fremstod gennemført og professionelt, og det er tydeligt, at Andreas har sans for både kvalitet og detalje. Leveringen gik gnidningsfrit, og kommunikationen undervejs var både imødekommende og effektiv.
Jeg kan varmt anbefale AL Containerservice til andre, der har brug for en funktionel og veludført containerløsning. Det er sjældent, man oplever så høj grad af pålidelighed og håndværksmæssig kvalitet.
God kundeservice
Lejede en container igennem AL Container, dejlig nemt og overskueligt. Andreas var flink til at rådgive hele vejen igennem. 👍
God kundeservice 👍🏼
Skulle bruge 3 isoleret 20 fods…
Skulle bruge 3 isoleret 20 fods container til fodder og andre tørvare, billigst muligt. Stødte på Andreas fra AL i Randers, som jeg indgik en aftale med pga prisen. Ventetiden var længere end forventet men produktet er 100% OK og Andreas informeret os hele tiden undervejs.
Lyn hurtig responstid og meget service minded.
Lyn hurtig responstid ved henvendelse, meget service minded. Super fin isoleret container til en fornuftig pris.
Kan selvfølgelig anbefale AL Containerservice hvis du står og mangler en container.
Al Container Aps
Al Container Aps. var fra start til slut, meget behjælpelig, meget hurtig til at svarer på mail. Oplevede en meget behagelig kommunikation, og ærlighed, stor tak for det👏👏👏. De kan varmt anbefales omkring køb af container. Jeg købte en brugt container som de isolerede.
Hans Aksel Farver. Restaurant LADEN Samsø
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.