Da Båden og ATV manglede en plads til vinter kom jeg i kontakt med AL Containerservice APS Fik bestilt en NY 20 fods isoleret sort contaner Hele forløbet gik som planlagt Kan varmt anbef... Mehr ansehen
Super effektiv service. Talte med Andreas som hurtigt forstod at finde en container som kunne dække mit behov og så til en god pris. Mindre end 24 timerne senere blev jeg kontaktet af chaufføren... Mehr ansehen
Skulle bruge 3 isoleret 20 fods container til fodder og andre tørvare, billigst muligt. Stødte på Andreas fra AL i Randers, som jeg indgik en aftale med pga prisen. Ventetiden var længere end forvente... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Køb eller lej en container hos AL Containerservice ApS I Randers. Vi kan hjælpe, uanset om du skal bruge en standardcontainer, en isoleret container, en sidedørscontainer, en frysecontainer eller andre typer af containere. Vi har mere end 80 forskellige muligheder på lager, til omgående levering I hele Danmark. Tag kontakt for et uforpligtende tilbud og en snak, så finder vi den type, der passer bedst til dig eller din virksomhed. Vi svarer mellem 06-23, alle dage, herunder også på helligdage, ferier og i weekender.
Toldbodgade 94, 8930, Randers NØ, Dänemark
- andreas@alcontainerservice.dk
- alcontainer.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Flot container til fin pris
Flot container til fin pris.
Alt levede op til det det blev lovet.
Tak Anders
Hurtig og effektiv ekspedition
God service.
Fair pris for en ny container.
God service og hurtig levering.
Kan anbefales
Tilfred oplevelse hos al containerservice
Jeg kontaktede al container da jeg hurtig skulle bruge en isoleret container.
Jeg fik fat i Andreas hos al container service. Han tog sig tid til at rådgive mig og vejlede mig. Så jeg fik en container som passede til mine forhold. Så jeg Købte en 20 fods isoleret container 5-1-2026
Fik leveret den i dag 12-1-2026 som aftalt
Alt er som det skal være. Så 5 stjerner fra mig.
Service
God og hurtig service hele vejen igennem. Fra første sms til færdig levering gennem AL's samarbejdspartner. Kan trygt anbefale dem.
Aftale bliver altid holdt
Aftale bliver altid holdt
Ringer man og telefon ikke bliver tage bliver der altid ringet tilbage
Fin service hos firmaet og har fået det…
Fin service hos firmaet og har fået det vi havde aftalt og bestilt til tiden. Vi havde dog ikke lige fået aftalt tidspunktet for leveringen, men det gik alligevel.
Super hyggelig og imødekommende.
Super hyggelig og imødekommende.
Hurtig at svare og komme med info.
Så er ret imponeret.
Anbefales på det stærkeste.
Super service og hurtig levering af ny…
Super service og hurtig levering af ny container.
Kun dette firma
Jeg er fra Polen, og jeg kender kun ét sådan pålideligt firma i Danmark, og jeg stoler på dem.
De er flittige og ærlige.
Jeg kan varmt anbefale dem.
Overholder alle aftaler
Overholder alle aftaler
Svarer hurtigere end konkurrenterne
Super god service
Super god service! Bestillingen gik nemt, og containeren blev leveret allerede dagen efter, vi havde bestilt – hurtigere end forventet. Alt fungerede som aftalt, og kommunikationen var klar og venlig. Kan helt klart anbefales!
Super service og løsnings orienteret.
Super service og løsnings orienteret.
Andreas kan man trygt handle container hos.
Vognmanden der leverede container var super flink og dygtig.
Skuffet over stand.
Vi modtager endelig vores isolerende 20 fods container, efter lang tids ventetid, og mange dialoger mellem os og AJ. Containeren er under forventet stand, dørstænger og håndtag er bøjet, beslag er beskadiget og bøsninger mangler ved dørstænger. Vi er desværre ikke tilfreds med det slut produkt vi har fået leveret. man kan ikke være lige heldig hver gang

Antwort von AL Containerservice APS
Vi i Hørup frivillig Brandværn bestilte…
Vi i Hørup frivillig Brandværn bestilte en 20 f isoleret container, da en af vores brandmand var oppe og se hvad han havde, sagde han at disse kunne leveres til og i løbet af 3 uger, nem da vi gerne ville have en koksgrå hade han ikke flere og det vil nok tage 1,5 uge længer. mandag i 4 uge ringede han og sagde at den bliver afhentet af vognmanden dagen efter og leveret i samme uge.
STOR ROS til AL Containerservice de lever rigtig op til det der bliver aftalt og med billig priser på containerne
Jeg er enig med anmelderen RT.
Jeg er enig med anmelderen RT.
Fusk med info, markedsføring, salgsmåde, og priserne varierer efter hvad Andreas lige mener han kan presse ud af situationen. Og han bliver konfrontativ, når man spørger ind.

Antwort von AL Containerservice APS
Har fået leveret en container fra…
Har fået leveret en container fra Andreas, den er som aftalt og sat af direkte på det sted hvor den skal bruges.
Fin isoleret container leveret som…
Fin isoleret container leveret som aftalt
Købte isoleret 20 fods container til en…
Købte isoleret 20 fods container til en god pris. Alt levede op til forventningerne og Andreas holder hvad han lover, modsat andre i branchen som kun tænker på penge!
Har handlet med Andreas
Har handlet med Andreas, super sympatisk fyr. Som svare nærmest med det samme - lige meget hvad tid på døgnet :).
Kan varmt anbefale at handle med ham. Det skal jeg ihverfald nok gøre igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.