Goedenavond 123materialen, Ik heb bij jullie een brandstofdruk sensor besteld voor mijn Lexus. Hierover heb ik een negatieve review geplaatst over de levertijd en afkomst van dit product. Hie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super klantvriendelijk. Eerst een te lichte pomp besteld. Met kleine bijbetaling makkelijk omgeruild. Vervolgens na 5 weken gebruik defect. Weer makkelijk omgeruild zonder kosten. Bij dit bedrijf zou... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Besteld kwam netjes verpakt en zeer snel top service volgende keer bestel ik weer
150.000 producten - altijd wat leuks - perfecte service
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Heb 25 jan. Besteld tot op de dag van vandaag niks ontvangen paar mails gestuurd maar totaal geen reactie

Antwort von 123materialen
Bestel niets meer bij hun.
Komt echt niet aan. Allemaal beloftes
Rogier lacht zich suf maar weet niet dat ik weet waar die zit. Dan ga ik lachen

Antwort von 123materialen
Weer een beetje net zoals andere klachten .
Gewoon niet op tijd leveren .
En tot nu toe helemaal nog niets ontvangen .
Bestelling 01 12 2025
Heel jammer , maar op deze manier bestel ik er niets weer natuurlijk !
Zeer teleurstellend mensen !!

Antwort von 123materialen
Slecht bedrijf bestelling gedaan betaald niks gekomen. Mail contact met een heer die rogier heet excuus gekregen post waarschijnlijk pakket kwijt geraakt wij sturen nieuwe. Helaas weer niet gekomen en krijg ook geen contact meer. Blamage.

Antwort von 123materialen
Product in November 2024 besteld en tot op heden nooit geleverd gekregen. En volgde ook geen enkele update over de ststus en ze zijn inmiddels ook niet meer bereikbaar en website is uit de lucht. Mijn aankoopbedrag van 41,99 ook nooit retour mogen ontvangen.
Update 31-01-2025 naar aanleiding van deze post ben ik alsnog benaderd en hebben zij de situatie toegelicht en uitgelegd waarom de activiteiten zijn gestopt en waarom de website offline is. Ze hebben mijn aankoopbedrag alsnog binnen 2 dagen retour gestort en dit alsnog zeer netjes opgelost. Mijn dank hiervoor!
Had bij bedrijf wat besteld betaald maar nooit ontvangen en kon hierna niet meer in contact komen met 123materialen.
Nu is door mijn review hier contact opgenomen en alles opgelost en zal het bedrag teruggestort worden.
Levering nooit ontvangen. Elke keer werd gezegd dat ik nog even moest wachten. Inmiddels is de webshop blijkbaar opgeheven.
Update: inmiddels toch contact gehad, en vier maanden na bestelling mijn geld terug gekregen.
Een kinderkrukje besteld. Het duurde lang voor het kwam maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Echter het verkeerde krukje werd geleverd, erg vervelend. Ze boden aan om de helft van het aankoopbedrag terug te storten maar wij willen dit krukje niet. We willen het bestelde krukje of ons geld retour.
Nu is er gehele stilte vanuit de klantenservice, ze reageren niet meer op onze mailtjes. Zo ga je niet met klanten om, heel erg jammer dat het zo moet.
Ik hoop dat er toch nog een oplossing komt.
Super service. Een product besteld, bij ontvangst anders dan verwacht. Er werd heel goed meegedacht en verschillende opties aangeboden en opgelost naar tevredenheid.
Perfecte service van deze webshop. De bestelling werd door hen dagelijks opgevolgd en elke vraag werd duidelijk beantwoord. Zo werd het kerstgeschenk tijdig ontvangen. Zo moeten er meer zijn, zeker aan te bevelen! 100% correct.

Antwort von 123materialen
Supervriendelijke en goede klantenservice.
Ze antwoorden snel op je vragen en mails. De track and trace is duidelijk en makkelijk te gebruiken.
Helemaal top dus!

Antwort von 123materialen
Communicatie was snel, vriendelijk en supervlot. Het probleem werd door 123materialen feilloos opgelost, zelfs toen de oorzaak bij de gebrekkige communicatie van de transporteur lag.

Antwort von 123materialen
zeer goede service vooral bij de opvolging van de levering

Antwort von 123materialen
ik had een artikel besteld maar wist niet wat de levertijd was (veel dingen komen al de volgende dag) en stuurde een mailtje om ernaar te vragen. kreeg onmiddellijk een heel persoonlijk en zorgvuldig antwoord, en er was zelfs extra spoed op de bestelling gezet.
Ook een goed product, heel prettige service.

Antwort von 123materialen
Overzichtelijke site - snelle levering- correcte nazorg. Aan te bevelen wat mij betreft. Een plezier om mee te werken deze mensen,
Edwin,

Antwort von 123materialen
Een zeer goede customer service wat zeer zeldzaam is in deze tijden. Ik had wat vragen over de levering en ik ben zeer snel en op een enorm vriendelijke manier geholpen geweest.

Antwort von 123materialen
Spanningsregelaar voor een zeer mooie prijs en zeer goed geholpen nadat transporteur POST NL in gebreke bleef. Joep heeft niet de procedure afgewacht met Post nl maar een nieuwe gestuurd. Super . De motor werkt weer. Vriendelijke en snelle reactie

Antwort von 123materialen
Ik heb via 123materialen een elektromotor gekocht, maar door het onzorgvuldig afhandelen van Postnl had ik mijn bestelling niet ontvangen. Na mijn contact met 123materialen en uitleg over het onzorgvuldig handelen van Postnl heeft 123materialen er voor gezorgd dat ik alsnog mijn bestelling geleverd heb gekregen! Ik ben blij met 123materialen omdat zij mijn klacht serieus genomen hebben (in tegenstelling tot Postnl) en snel actie ondernomen hebben. Met vriendelijke groet Gerald B.

Antwort von 123materialen
Ik heb oordopjes gekocht die naar een kort tijd stuk waren. Ik heb contact met 123materialen en ze hebben snel gereageerd. Ze waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik heb een nieuwe set gekregen. Ik ben erg blij.

Antwort von 123materialen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.