Bewertung zu Canal Digital Danmark

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En blandet fornøjelse

De gode oplevelser:
Suveren god billedkvalitet på HD kanalerne.
God teknisk support

De dårlige oplevelser:
Prisen er for høj (har selv Family)
Der bliver færre og færre af de gode kanaler. Senest er BBC Lifestyle forsvundet, ingen erstatningskanal og prisforhøjelsen bliver fastholdt - ikke rigtig god stil.
En masse, for at sige det pænt, mindre interessante kanaler.
Uklare udmeldinger om CD Go (arkiv, livetv på mobiler og iPads)
Ingen, absolut INGEN nursing af loyale kunder (har haft CD i mere end 10 år), kan med irritation se på at nye kunder får det ene tilbud efter det andet.

Hvis dine ønsker tilfældigvis harmonerer med CDs kanaludvalg så kan det være en fin investering. For mig er er der færre og færre gode argumenter for at blive.

20. Januar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Canal Digital Danmark

Hej Peter.

Det eneste tilbud nye kunder får, som du som eksisterende kunde ikke kan få del i, er at vi ved oprettelsen giver en rabat på den første TV-Box, og en gratis parabol opsætning, men det har alle kunder jo fået ved oprettelsen.

BBC Lifestyle, som jeg kan forstå du var glad for, er rigtigt nok lukket ned. Det var BBC selv, som valgte at stoppe kanalen i hele norden, så det har vi desværre ikke haft indflydelse på. Inden for det sidste år, er der dog også kommet mange nye kanaler til Family pakken, hvorfor prisen er uforandret. Blandt andet fik vi hen over sommeren Comedy Central, Discovery World og Discovery Science med i Family pakken.

Hvad man kan lide at se i sit TV, er naturligvis forskelligt fra person til person. Vi har valgt at beholde pakkestrukturen med de to faste pakker Local og Family, og lave Cmore kanalerne om til tilvalgs kanaler for 99 kr./md. Så der er ikke planer om at man kan komme til at sammensætte sin egen TV-pakke, kan jeg lige så godt være ærlig at sige.

Grunden til at vi holder fast i denne struktur, er at vi på den måde kan sikre os nogle meget mere favorable indkøbspriser på kanalerne, og på den måde kan distribuere et bredt udvalg af kanaler, til en samlet lavere pris pr. kanal, end hvad de ville koste hvis du valgte dem enkeltvist. Det kan vi, fordi vi på den måde garanterer produktions selskaberne en større udbredelse af deres kanaler. Desuden passer det godt til vores segment, med at Canal Digital er til hele familien i hele huset. Du kan læse mere om denne beslutningi dette indlæg fra vores hjemmeside:

Er der nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Mvh. Mikkel
Canal Digital