Zwembadstore.com Bewertungen 44

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen donderdag bestelde ik een zwembad voor ons gezin en een dag later werd deze keurig bezorgd. De informatie van de site gaf mij veel inzicht en daardoor ik alvast een keuze maken. Toch n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met het warme weer even een rubber bootje gekocht (of eigenlijk vinyl) bij Zwembadstore.com. Na de voorwaarden te hebben doorgelezen eentje besteld en vervolgens verliep alles zonder problemen. Ja,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In weekend zwembad besteld Easy Set 305 x 75. Dinsdag geleverd, maar na opzetten en vullen bleek er al een lek in te zitten. Volgende dag direct om 09.00 u gebeld. Kreeg vrijwel direct iemand aan de... Mehr ansehen

1. Poolbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Zwembadstore.com is sinds 2007 al online actief in Nederland en België. Kennis, service en vriendelijkheid zijn onze kernwoorden.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uiteindelijk zeer goed geholpen!

Ik was zwaar teleurgesteld in mijn aankoop bij zwembadstore. Ik had onder andere een digitale meter voor mijn badwater gekocht. Bleek dat ik deze zelf moest kalibreren. Dat vond ik al niet zo een handige maar op de site stond dat dit heel eenvoudig kon. Ik moest alleen wel demi water gaan kopen hiervoor wat overal verkrijgbaar zou zijn. drie winkels gehad en niet gevonden. Uiteindelijk had ik contact met een hele aardige mevrouw van/via de zwembadstore. Zij heeft mij een fles water toegestuurd om de meter te kunnen kalibreren. Een dag later was deze binnen. Zeer nette service. Een dag later ben ik zeker een uur bezig geweest om de meter zelf proberen te kalibreren maar ik kreeg steeds een error op de meter. Alles onder het water, een hoop glazen en doeken in de keuken maar de meter gaf alleen maar error op alle pogingen te kalibreren. Een link in de gebruiksaanwijzing van dit artikel zou mij naar een filmpje met uitleg moeten sturen. De link in werkte niet, dus geen uitleg. Uiteindelijk weer contact gezocht met zwembadstore en mijn probleem uitgelegd en aangegeven dat ik graag wil retourneren. Dit was geen enkel probleem. Ik kon kosteloos retour sturen en had ook binnen enkele dagen mijn geld terug. Dus ondanks dat het product echt piep was ben ik zeer goed en netjes geholpen! Dank aan Elke van de klantenservice!

11. Dezember 2025

Super fijne service!

Super fijne service!
Ik heb inmiddels twee keer besteld, en beide keren was mijn bestelling supersnel in huis, echt top! Laat op de avond besteld en 1,5 dag later al binnen. Dit keer had ik per ongeluk de verkeerde onderdelen besteld. Eén telefoontje in de ochtend en zonder gedoe stuurden ze diezelfde dag nog de juiste onderdelen op, helemaal kosteloos! Echt fijn hoe meedenkend en klantgericht ze zijn. Ik ben enorm blij met deze service, een dikke aanrader. Bedankt!!

16. Juni 2025

Super klantenservice

Nergens kon ik het vervangstuk voor een zwembadpomp vinden, dankzij de zeer behulpzame medewerker die me zelf contacteerde, is het alsnog gelukt en werd het juiste onderdeel meteen verstuurd, top service!

10. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service ook nadat garantie voorbij is

Ondanks dat garantie verlopen was ( 4 jaar oud) van mijn warmtepomp is er een reparatie verzorgd en is er coulanse gegeven in de uiteindeljjke reparatie prijs. Hele fijne en snelle service. Met dank ook aan Dennis. Topper!

27. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en betrouwbaar advies

De informatie van de site gaf mij veel inzicht en daardoor ik alvast een keuze maken. Toch nog getwijfeld en daarom contact gezocht met de klantenservice. Hier werd mijn vraag begrepen en kreeg ik enkel geadviseerd wat echt nodig was. Hierdoor heb ik nu een complete set, waar wij hopelijk jaren plezier van kunnen hebben.

Kortom: snelle service zoals verwacht, complete site en een klantenservice die er echt voor de klant is. Top bedrijf!

2. Mai 2024

Klantvriendelijk bedrijf

Een zwembad besteld en werd snel geleverd. Goede informatie ontvangen, er miste een onderdeel en is de volgende dag gratis nagestuurd.

19. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb een stuk besteld eind mei begin…

Heb een stuk besteld eind mei begin juni en nog steeds niets ontvangen!
Bij deze wil ik graag mijn geld terug.

31. Mai 2023
Zwembadstore.com-Logo

Antwort von Zwembadstore.com

Beste Lesley, de betaling via Afterpay/Riverty is niet goedgekeurd door de betaalprovider. Dat is de reden dat je niets hebt ontvangen. Echter, is er ook niets betaald.

Mocht dat wel het geval zijn, dan verzoek ik om even contact op te nemen met onze klantenservice, via: klantenservice@serviceshops.nl.

Groeten,
Claudia
Zwembadstore.com

AFRADEN

AFRADEN
heel slechte winkel.
ik heb verkeerde product ontvangen
ik heb retour aangemeld 10 dagen geleden en steeds geen gehoor van hun....slechte zaak!!!

12. Juni 2023

Sterk af te raden.

Sterk af te raden.
Houden mensen aan het lijntje.
Leveren niet ondanks belofte.
Reeds betaling gedaan, zijn niet op een formele manier te contacreren.

20. Juni 2023

Slecht

Slecht, slecht, slecht.
Jacuzzi besteld en slechts de helft geleverd. Telefonisch niet bereikbaar en via mail reageert niemand.

14. Juni 2023

Heel erg jammer…

Zwembad besteld op zwembadstore.com komt er een pakket binnen met alleen de buizen/frame van het zwembad. Bij postNL staat dat er nog een pakket geleverd moet worden maar niemand weet waar het pakket is. Mail gestuurd naar de klantenservice, helaas nog niks van gehoord en telefonisch zijn ze niet bereikbaar…

12. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr