Poolrobots Bewertungen 25

TrustScore 2 von 5

1.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wilde alleen een opblaasschildpad bestellen en ze hadden een goede prijs. Ik was even alert omdat er ook een poolrobots.nl is met slechte reviews, maar dat is echt een ander bedrijf. Bij betalen zag... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt
  2. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  3. Elektronikunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Heden ten dage zijn wij een van de gerenommeerde bedrijven in zowel de Benelux, Spanje, Portugal en daar buiten met de juiste ervaring in de markt van zwembadreinigers, robotmaaiers, robot stofzuigers en meerdere robots voor in en om het huis voor zowel jong als oud. Samen met onze gespecialiseerde medewerkers zijn wij toonaangevend in deze sector.

1.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Garantie blijkt waardeloos te zijn

Poolrobot gekocht die na 1.5 jaar stuk ging doordat plastic afdekplaatje los kwam van het bedienscherm. Voor mij een overduidelijk garantiegeval. Eenmaal poolrobot gearriveerd in NL en expertise gebeurd krijg ik een factuur van 418€ omdat dit niet onder garantie zou vallen, met het argument dat waterschade niet onder garantie valt. Herhaaldelijk aangekaart dat dit niet correct is en uiteraard ook nergens in garantievoorwaarden staat. Maar zonder succes: keuze is ofwel betalen ofwel geen poolrobot meer. Kan dus alleen maar aanraden om hier nooit te bestellen, voor mij is dit zuiver bedrog.

4. Dezember 2025

Antwort von Poolrobots

Uw zwembadrobot is herstelt echter omdat u (Peter Veken) zelf aan de apparatuur heeft lopen rommelen, staat de fabrikant niet in voor de gevolgen hiervan en valt dit buiten de garantie. Dit is uw eigen keuze geweest en kunnen en mogen wij hier niet op worden aangesproken. Toch wensen wij u veel plezier nu met de herstelde
zwembadrobot.

Oplichter

Oplichter! Let Op ⛔️ Hier zeker niks kopen!

30. November 2025

Antwort von Poolrobots

U heeft namens uw bedrijf (Pierre & Manja Blommerde Colors@Home te Oudenbosch) een zwembad met een diepte van 150cm aangeschaft voor uw huis in Spanje. Deze is met speciaal transport verstuurd en is door u, Manja Blommerde, geweigerd bij aflevering. Dit kan natuurlijk niet. De toebehoren voor het zwembad zijn wel door u in ontvangst genomen. Wij hebben geleverd conform uw bestelling en uw recensie is dan ook niet juist.

Scam

Scam. I paid for a robot spare part and I never received it. They don’t reply calls and WhatsApp for more than 2 months

29. August 2025

Antwort von Poolrobots

Hello, your name doesn't appear in our system, so your review is fake. Or send me your order number.

Hallo, uw naam komt niet in ons systeem voor, uw review is dus fake. Of stuur mij uw bestelnummer.

scam website ?

le vendeur m'a gardé en haleine par whatsapp plusieurs semaines en me disant sans cesse que les pieces allaient bientot etre expédiée, un jour n'a plus jamais répondu, et n'a jamais remboursé ou envoyé la pièce. escroc

edit : la piece a été achetée par cash piscines liege, les brosses dun robot hayward, cet avis est authentique.

29. November 2024

Antwort von Poolrobots

Vous n'êtes pas un de nos clients, nous ne vous connaissons pas et il s'agit tout simplement d'un faux avis.

U bent geen klant bij ons, wij kennen u niet en u schrijft gewoon een fake review.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ordered a pool robot and water…

Ordered a pool robot and water management device. Neither work right. Tried to contact chat, no help, tried to call, no help. Reached out to try to get a refund and they delay and delay. When they finally respond the first time, they want me to cover shipping on their bad products. Then after I email multiple more times, they try to tell me its been other 30 days, in which it has not, and there is nothing they can do. Its been a complete joke.

19. August 2025

Antwort von Poolrobots

Your review is fake. We don't ship outside of Europe, and you live in the US. Furthermore, your name doesn't appear in our system. This is a serious issue.

Uw review is fake, Wij leveren niet buiten Europa en u bent woonachtig in de US. Daarnaast komt uw naam niet in ons systeem voor Dit is een kwalijke zaak.

Oplichter

Oplichter! pas op, lees gewoon de vele slechte beoordelingen of trap er zelf in en heb later spijt!
Snap niet dat ze nog mogen opereren met een website?!

Succes, u bent gewaarschuwd

28. Juli 2025

Antwort von Poolrobots

Goedemiddag, vreemd dat u een recensie schrijft terwijl u niet eens een klant van ons bent. Daarnaast blijkt dat u overal negatieve recensies schrijft zonder uberhaupt een zakelijke relatie te hebben met welk bedrijf dan ook. Groetjes Marijke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs en levering

Opblaaskano besteld bij deze store, hier de scherpste prijs die ik online kon vinden. Ik werd netjes gemaild over de leverdatum en aflevering + product waren top! Bedankt!

19. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SCAM - they deliver the wrong poolrobot

I ordered and paid for the Piranha X GO but they delivered the BWT D400; this company did not reacted to any of my e-mails or calls; will have to contact my bank for a refund and the European Consumer Authority for a complaint. Seems to be the same person (Tjeerd Jan Smit) that has built a certain reputation over the years and operates with similar websites (see also poolrobots.nl, etc.).

Same person replied only to this review and with the following text:

Antwoord van Poolrobots
6 uur geleden

His strategy is clear: 1) first start with a clear lie (no e-mail was sent and even if it was done, I would have refused as I was looking for the piranha robot, no other model) 2) then end in an impolite way.

Other clients experienced the same problem and same impolite answer via Trustpilot. Will ask the refund via the bank and will warn the European Consumer Authority. Hereunder the full text of my last e-mail to them:

Onderwerp: Laatste ingebrekestelling – foutieve levering bestelling #21000004327

Geachte,

Ondanks herhaaldelijke pogingen per e-mail en telefoon heb ik nog steeds geen reactie ontvangen inzake de foutieve levering van mijn bestelling (#21000004327).

Ik stel u hierbij formeel in gebreke en verzoek u uiterlijk binnen 3 werkdagen alsnog de correcte levering (Piranha X GO) te voorzien, of mij retourinstructies en een volledige terugbetaling te bezorgen.

Bij uitblijven van een reactie zal ik zonder verdere verwittiging:

een claim indienen via mijn betalingsprovider (Bancontact);
klacht indienen bij de Europese Consumentenautoriteit (ECC Belgium);
en indien nodig verdere juridische stappen overwegen.
Een kopie van deze e-mail zal ik ook gebruiken als bewijs bij deze instanties.

Met aandrang op spoedige afhandeling,

Davy Mesotten

21. Juni 2025

Antwort von Poolrobots

Hallo, u (Davy Mesotten, Pellenbergstraat 150, Kessel-Lo) heeft een mail van mij ontvangen, Marijke, hierin heb ik geschreven dat hetzelfde type van de fabrikant zal worden uitgeleverd om u toch snel de robot te laten ontvangen. Dan is deze recensie niet op zijn plaats. Wellicht heb je toch op je zolderkamer kunnen klaar komen met een recensie te schrijven. Fijne dag verder.

Minder dan 1 ster kan helaas niet

Minder dan 1 ster kan helaas niet. Oplichters en de naam is Tjeerd Jan Smit. Zoek maar op. Deze volgende tekst komt letterlijk van een fabrikant die met hun te maken gehad heeft.

'Deze verkoper is al meerder keren failliet geweest maar begint gewoon weer opnieuw, nu vanuit Spanje met een afleveradres in Nederland.'

Oja en geloof hun mooie praatjes als antwoord op deze review niet. Doe gewoon je onderzoek naar ze en al hun andere websites dan weet je genoeg.
-zwembaden.store
-maairobot.store
-robotdiscounter.store
-poolrobots.store
-piscinarobots.nl

6. Mai 2025

Antwort von Poolrobots

Hallo, ik ken u niet en als u iets wenst te schrijven prima geef dan wel je echte volledige naam door. U bent zeker een zwembadaanbieder die alleen een negatieve klank wil laten horen en last heeft van onze mooie verkoopprijzen. Ik wens je toch nog veel plezier op je zonderkamer. Groetjes Marijke.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wel geleverd maar geen enkele garantie

Bijna een jaar geleden was ik op zoek naar een robot en door het prettige en vriendelijke telefonisch contact en advies heb ik vol vertrouwen op deze site een robot besteld. De 5 jaar garantie vond ik veel vertrouwen wekken.
Nadat de robot het een aantal maanden naar tevredenheid heeft gedaan, was deze bij het in gebruik nemen dit voorjaar helaas na een aantal keren kapot.
Op mijn mail hierover naar de service afdeling kreeg ik snel bericht. Tot zover de service…
Het pakket moest ik zelf verpakken en de retourkosten zelf betalen. Helaas kwam het pakket weer retour omdat het volgens PostNL geweigerd was. Dit gaf al een heel unheimisch gevoel. Later zag ik reviews hier dat dit bij deze partij vaker voorkomt. Dat zal dan niet aan PostNL of mij liggen... In mijn leven al heel wat pakketten verstuurd maar dit nog nooit meegemaakt.
Volgens robotsstore was het nooit aangeboden…
Voor de 2e keer heb ik retourkosten betaald en het pakket weer verstuurd. Dit keer kwam het wel aan maar volgens robotsstore in belabberde staat en dat lag allemaal aan mijn wijze van inpakken. Ook de bezorger zou z’n schande hebben uitgesproken over de verpakking.
Lang verhaal kort: de robot (die al kapot want daarom ging deze immers retour) zou door het versturen zo beschadigd zijn en er zou mee gegooid zijn dat het niet meer te pakken was en dit is mijn eigen schuld.
Eindeloos heen en weer geappt want ineens waren ze telefonisch niet meer te bereiken en op herhaaldelijk verzoek van mijn kant dit telefonisch te bespreken werd niet ingegaan.

Lang verhaal kort: wat mij betreft geen betrouwbare partij die i.i.g. lak heeft aan de eigen klantbeloften. Een dure aankoop als een robot zou ik hier dus NIET doen.

Ps ze zullen vast reageren dat dit allemaal waardeloos is en dat de verpakking te slecht was maar als ik u was zou ik het zekere voor het onzekere nemen. Hopelijk leest u dit wel alvorens iets te bestellen op deze site.

9. Mai 2025

Antwort von Poolrobots

helaas kunt u het niet verkroppen dat de transportschade via PostNL door u is veroorzaakt door een zwembadrobot in een zeer slappe verhuisdoos te versturen. Wij zijn hierin dus geen partij. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzenden van zo’n zwaar product in een juiste verpakking. Daarnaast heeft u het waardevolle artikel niet eens met verzekerd vervoer verstuurd. Hoe dom kan je zijn en dan deze recensie, ach wij hopen dat je hiermee bent klaar gekomen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terugsturen beleid is mooi beschreven…

Terugsturen beleid is mooi beschreven…
Terugsturen beleid is mooi beschreven maar als het er op aankomt krijg je 0 op 't rekest. Het product wordt zonder pardon, zonder open te maken retour afzender gestuurd, met als reden geweigerd. Het geld is binnen en dat is blijkbaar het belangrijkste voor dit malafide bedrijf, ook ik voeg me toe aan de lijst van vele gedupeerden.

10. Mai 2025

Antwort von Poolrobots

Jammer dat u zich niet kenbaar maakt en anoniem wenst te blijven. Hierdoor kunnen wij helaas niet adequaat op reageren, maar als het artikel is gebruikt kunnen wij deze niet retour nemen.

Ervaring met bestelling van robot – teleurstellend en onprofessioneel

Ervaring met bestelling van robot – teleurstellend en onprofessioneel

Ik bestelde en betaalde een S300i robot, die volgens de webshop binnen drie dagen geleverd zou worden. In werkelijkheid duurde de levering tien dagen.

Tot mijn verbazing kreeg ik niet het bestelde model, maar een ander toestel: de 40I. Na contact met het bedrijf kreeg ik een kort antwoord waarin werd beweerd dat dit “hetzelfde model” zou zijn. Op hun eigen website werd dit model echter aan dezelfde prijs aangeboden, maar bij andere websites tot €200 goedkoper aangeboden dan de S300i.

Ik vroeg vervolgens om alsnog het correcte toestel, de S300i, te ontvangen. Na herhaald aandringen kreeg ik uiteindelijk een retourlabel via DHL. Omdat ik ondertussen bepaalde onregelmatigheden opmerkte en geen vertrouwen meer had, stelde ik een ruil via DHL voor (oude model retour bij levering van het juiste toestel).

Na dagen zonder reactie besloot ik te bellen. De verantwoordelijke was zeer onbeleefd, beschuldigde mij ervan “afspraken niet na te komen” en gooide de telefoon dicht.

Later ontdekte ik dat het bedrijf onder verschillende namen actief is. Ondanks dat het toestel werkt en momenteel in gebruik is, heb ik nooit het juiste model ontvangen.

Ik heb uiteindelijk beslist de situatie te laten rusten en de eer aan mezelf te houden, maar ik wil anderen waarschuwen:
Dit zijn geen eerlijke mensen. Ze sturen willekeurig producten op en nemen geen verantwoordelijkheid. De vele negatieve reviews die ik achteraf las, bevestigen mijn ervaring alleen maar.

Antwoord van Poolrobots
13 uur geleden
Goedemorgen, uw beoordeling is niet juist. Aangezien de prijs hetzelde is wenste u alleen een korting van € 200,00 wat niet mogelijk is. Daar het om hetzelfde artikel gaat hebben wij via DHL het geleverde willen laten ophalen voor omruiling op 30 april j.l.. U heeft deze ophaling zelf geweigerd waardoor wij niets voor u konden betekenen.

Ik heb inderdaad de optie aangeboden om te ruilen met het bestelde model of een korting van €200 te krijgen.
De ophaling met DHL werd geweigerd omdat ik een ruil wou en het vertrouwen helemaal zoek was.

30. April 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het zijn oplichters in al hun webshops

Het zijn oplichters in al hun webshops. Ja, want ze hebben meerdere en kijk de reviews daar maar eens van: zwembaden.store, maairobot.store, robotdiscounter.store, poolrobots.store, piscinarobots.nl etc. Inderdaad of geen levering, of verkeerde levering en niet terugbetalen. Blijkbaar zijn de goede reviews alleen over iemand die zwembaden verzorgd.

27. Februar 2025

Antwort von Poolrobots

Hallo, vreemde review want in de eerste plaats kennen wij u niet en in de tweede plaats is deze review niet op waarheid berust.

Waarschuwing

Dit bedrijf deugt niet.
Het bestelde artikel wordt niet geleverd en het geld wordt niet terugbetaald.
Schandelijk, tegen het criminele aan.

6. Mai 2025

Antwort von Poolrobots

Goedemiddag, een vreemde reactie omdat u niet eens bij ons bekend bent en zich niet kenbaar maakt. Met dit soort reacties kunnen wij niets mee en hoogstwaarschijnlijk bent u niet eens een relatie van ons. Maar toch wensen wij u een fijne dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoek asjeblieft een andere webshop

Zoek asjeblieft een andere webshop want dit zijn oplichters die waarschijnlijk nep reviews gebruiken om score hoog te houden. Reviews van andere sites van hun vind zijn meer realistisch.

12. März 2025

Antwort von Poolrobots

Hallo, uw naam is bij ons geheel onbekend. Een kwalijke zaak dat een con-collega op deze manier een negatieve recensie schrijft omdat u misschien last heeft van onze mooie prijsstellingen en marketing.

NIET DOEN!

NIET DOEN!

Ik kreeg een ander product geleverd dat ook nog niet compleet was. Men wilde geen retourlabel sturen zoals vermeld op hun website. Gelukkig was het bedrag door een fout teruggestort want anders was ik de klos geweest. Ik moest helaas toch een ster maar geen ster is meer op zijn plaats.

3. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nieuwe Robot grasmaaier werkt niet maar nemen ze niet terug.

Ik had een nieuwe robot grasmaaier gekocht maar deze werkt niet. Ik heb al meerdere maaiers van dit merk gehad en heb er redelijk verstand van denk ik. Na een week aangegeven dat ik de maaier retour wil doen maar sturen je gewoon door naar de fabrikant. Ze vinden zelf dat het doorsturen naar de fabrikant goede service is. Pas dus op want als je aankoop niet werkt, zit je er aan vast. Let op ze werken ook onder poolrobots.store, zwembaden.store, piscinarobots.nl, robotdiscounter.store etc.

Aanvulling na reactie verkoper:
Hij is nieuw en werkt niet vanuit de doos. Ik koop iets nieuw en mag verwachten dat het gewoon werkt. Nu moet ik wachten op reactie van de fabrikant en hem opsturen. Daar gaat weken overheen, terwijl het gras groeit en ik niet kan maaien. Je moet het in dit geval gewoonterug kunnen sturen. Ik had aangegeven hem retour te willen doen wat gewijgerd wordt. Inmiddels wordt dit juridisch uitgezocht.

3. April 2025

Antwort von Poolrobots

Zoals ik u heb uitgelegd hebben wij zorggedragen voor de omruiling van uw robotmaaier via de fabrikant. Zij nemen hiervoor contact met u op en zo verloopt de garantie via Robomow. Een vreemde reactie om dan mij hiervoor te benadelen. Met vriendelijke groet Christa.

Onvriendelijk, onbeleefd

Voor de aankoop was men bijzonder vriendelijk. Echter, ik ben niet tevreden over mijn aankoop van een pool robot. Op de website staat duidelijk vermeld dat je 14 dagen bedenktijd hebt maar ... de robot mag niet gebruikt zijn voor je hem terug stuurt. Ik wilde hem terugsturen en een andere, duurdere, kopen maar ik kon niet aan de weet komen hoeveel men maximum zou terugbetalen (na 2 keer gebruikt?) Dat kan toch niet zo moeilijk zijn. Om een lang verhaal kort te maken kreeg ik plots de opmerking van Christa na een uiteenzetting van haar: "ook ik snap dat". Met andere woorden, jij dommerik, je snapt er niets van. De chat werd ook abrupt gestopt omdat ik idd. bleef vragen hoeveel men max. zou kunnen terugbetalen. En de Zodiac BIO RE4470 iQ is dus geen aanrader.

23. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pure oplichting en zielige klantenservice

Een zwembad robot besteld type Zodiac FreeRider RF 5400 IQ. Krijg een Zodiac CNX Li 52 iQ FREEDOM geleverd.
Wanneer je een mail stuurt hierover wordt deze niet beantwoord. Wanneer je naar de klantendienst belt, proberen ze je op een agressieve manier wijs te maken dat dit dezelfde is… wie denken ze dat ze aan de lijn hebben??
Wat een losers daar!
Dan maken ze je wijs dat ze de robot gaan omruilen, sturen ze een ophaling van dhl via mail… komt er niemand opdagen… een leverdatum van de werkelijk bestelde robot kunnen ze niet geven…
Ik ga er eens op bezoek moeten gaan want dit is inderdaad pure oplichting!!

8. Juli 2024

Slechte klanten service

Slechte klanten service. Mensen, koop niet bij Poolrobot.store. Je wordt uitgemaakt als toetsenbordterrorist als je een robot terug wilt sturen waar je niet tevreden over bent.

Update: Reactie ontvangen uit Spanje. Je mag dus geen slechte reviews plaatsen over de klantenservice. Maar ze mogen je wel uitmaken voor toetsenbordterrorist. Ook nog steeds geen antwoord op mijn vraag over het terugsturen (herroepingsrecht)

4. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr