Zuster-055 Bewertungen

4.7

Ik heb mijn medicatie certificaat als zzp'er helpende in de zorg bij Zuster Brenda gehaald. Ik kan haar zeker aanraden. Super chille en gezellige dagcursus.

De training verpleegtechnische handelingen was zeer informatief en leerzaam. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Ook de praktijkoefeningen werden eerst nog eens voorgedaan, waarna je tijd en r... Mehr ansehen

Scholing werd dusdanig gegeven dat leerzaam en interessant was. Zelfs de tijd die aan theorie werd besteed vloog voorbij. Goed gedaan Clarissa en Daphne

1. Berufsfachschule

Bijscholingscentrum Zuster-055! Betaalbare en geaccrediteerde bijscholingen in de zorg.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top training

Daphne is een docent met heel veel recente kennis en ervaring.
De cursus verpleegtechniek verliep zeer gestructureerd en er was plek voor vragen en gezelligheid. Kortom het was een hele fijne, prettige dag waarin ik weer helemaal up tot date ben geworden op het gebied van verpleegtechniek.

20. Dezember 2021

Inderdaad zorg met een glimlach👌

Inderdaad zorg met een glimlach! hier wordt je vrolijk van. Prima up-to-date lesmateriaal, zowel online als praktijkscholing. kleine groeps grote en genoeg tijd gehad om te oefenen. Deskundige, duidelijke uitleg en tips, en handige informatie (ook nagestuurd) gekregen.
Dapne en haar team geeft prettig les, er hangt een fijne sfeer. Ik kom zeker terug! Groetjes Brenda Wassink- de Ruiter

5. November 2021

Dit was precies wat ik zocht

Dit was precies wat ik zocht. Alle verpleegtechnische vaardigheden geclusterd in één dag. Het werd duidelijk uitgelegd door ervaren docenten met affiniteit met de praktijk.

14. Oktober 2021

Verpleegtechnische vaardigheden

06Sep21
De cursus verpleegtechnisch vaardigheden- ontzettend super leuke cursus. Doordat ik heb deze cursus gevolgd voel ik me zelfverzekerder in theorie en praktijk.. ontzettend tevreden
Dankjewel Daphne en team !!

15. September 2021

Zeer vriendelijk en kundig

Afgelopen dinsdag de cursus verpleeg technische handelingen gevolgd. Degene die de cursus gaf, was zeer vriendelijk en kundig. Ik heb die dag veel bij geleerd!

19. August 2021

Ik vond het fijn om mee te doen aan…

Ik vond het fijn om mee te doen aan deze bijscholing. Ik heb heel veel geleerd en kijk er naar uit naar de medicatie cursus.
Ik ben veel te weten gekomen waar ik zelf ook verbaasd over was. Top verpleegkundige die de lessen ook verzorgde. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak.

22. Mai 2021

Ik heb onlangs een cursus gevolg bij…

Ik heb onlangs een cursus gevolg bij Zuster-055 en moet zeggen dat ik wederom mijn kennis heb verrijk door het volgen van deze cursus. De presentatie en manier van les geven is een 9 waard. Ik ben erg blij dat ik deel kon nemen. Heb besloten om nog meer cursussen hier te volgen.

17. Mai 2021

Leuke leerzame dag

Een erg leerzame dag met nieuwe tips en inzichten. Erg vriendelijk en laagdrempelig.
Een leuke dag gehad.

11. Mai 2021