Veel mensen vragen mij soms: hoe doe jij dat toch allemaal... werken, je verenigingen, sporten, vrijwillegerswerk, en al die andere projecten... wel, ik leerde bijna 4 jaar geleden TM... Het hel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als 20 jarige werkte ik geregeld met 2 ca 2 mtr lange mannen - tweeling - die onder veelal stressvolle en hectische situaties relaxed bleven. Ik was hardwerkend, onzeker en hyperactief. Als ik hen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dankzij David Lynch hoorde ik over transcendente meditatie. Na de training mediteer ik nu een jaar lang elke dag ’s ochtends en ’s avonds twintig minuten. De techniek is verrassend eenvoudig. Regelmat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor iemand met ADHD zijn veel meditatietechnieken, zoals mindfulness, bijzonder moeilijk: lang focussen is nu juist het probleem. Met TM lukt dit wel. Het geeft mij meer energie en concentratie. Ik b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Transcendente Meditatie (TM) is een eenvoudige, natuurlijke en moeiteloze techniek die je helpt om diepe rust en innerlijke balans te ervaren. Bij TM draait alles om het overstijgen van de drukte van het dagelijks leven en het bereiken van een staat van diepe ontspanning en helder bewustzijn. Onze methode is wetenschappelijk onderbouwd en wordt wereldwijd door miljoenen mensen beoefend. Wat Transcendente Meditatie uniek maakt, is de eenvoud en effectiviteit van de techniek. In tegenstelling tot andere meditatievormen vereist TM geen concentratie, visualisatie of controle van gedachten. Het is een moeiteloze praktijk die tweemaal daags 20 minuten wordt uitgevoerd, zittend in een comfortabele houding. Door het gebruik van een persoonlijke mantra – een specifiek geluid zonder betekenis – wordt de geest op natuurlijke wijze naar een staat van stilte en innerlijke vrede geleid. De voordelen van TM zijn breed en diepgaand. Het helpt stress te verminderen, bevordert mentale helderheid, verbetert de slaapkwaliteit en versterkt het algehele welzijn. Bovendien is TM geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring met meditatie. Bij Transcendente Meditatie geloven we dat innerlijke rust de sleutel is tot een gelukkiger en gezonder leven. Onze gecertificeerde leraren begeleiden je stap voor stap, zodat je deze transformerende techniek eenvoudig kunt leren en integreren in je dagelijkse routine.
Gaffelaarspad 28, 1081KK, Amsterdam, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
wel, ik leerde bijna 4 jaar geleden TM...
Het helpt mijn hoofd leeg te maken, mijn stress te verlagen en als bonus gaf het mijn creativiteit een enorme boost...
Ieder moet zijn eigen weg zoeken en voor mij is dat TM

Antwort von Transcendente Meditatie
Wat me niet lukte bij andere vormen van meditatie en -apps, lukte wel met de TM app. De structuur van 2x daags mediteren kwam vrij snel, als vanzelf en gemakkelijk. Ik ervaar de app en de beoefening als een cadeau voor mezelf. Ik vertraag en voel me meer verbonden met mezelf en de rest van de wereld. Dichterbij kan ik niet komen. Verkwikt kan ik de stormen van het leven aan en kom ik thuis...

Antwort von Transcendente Meditatie
Ik was hardwerkend, onzeker en hyperactief.
Als ik hen vraag hoe ze zo rustig konden blijven onder deze omstandigheden, vertelden ze over TM meditatie.
Hierop heb ik een TM teacher gezocht en ben gaan mediteren. Dit doe ik nu al ruim 50 jaar m.a.g. iedere dag verzekerd van rust in mijn hoofd en een fijn gevoel.

Antwort von Transcendente Meditatie
Ik beoefen al een paar jaar TM en hierdoor ben ik ander naar dingen gaan kijken en handelen. Heb minder stress en voel meer rust.

Antwort von Transcendente Meditatie
Sinds ik mediteer m.b.v. TM heb ik meer inzicht in welke keuzes ik het beste kan maken. Ik vond (en vind) dat niet altijd makkelijk, maar heb ik de loop van de 12 jaar dat ik mediteer ondervonden dat het altijd goed uitpakt. Verder ondervind ik meer rust, raak niet in de stress als iets lijkt tegen te zitten. Daarnaast merk ik, in vergelijking met vroeger, dat ik veel meer durf en makkelijker contact maak met anderen. Dingen lijken als vanzelf te gaan.

Antwort von Transcendente Meditatie
Voor mij heeft TM mij een gevoel gegeven van thuiskomen. Speciaal nadat ik Siddha ben geworden.
Het is of alle lasten van het verleden, die ik bewust en onbewust toch met me meedroeg, wegvielen vanaf de initiatie tot Siddha.
Er is nu alleen nog maar ruimte.
Ruimte om te ademen.
Ruimte om te Zijn.
ruimte om te leven
en dankbaar te zijn.
Kortom: een heel, heel groot geschenk!
Dankbaar

Antwort von Transcendente Meditatie
Ik heet Albert en mediteer sinds ca. 1980 het heeft mij veel welvaart gebracht.
Het zijn de dagelijkse vele beslissingen die ik neem en je denkt dan dat je de meest verstandige beslissing neemt, maar mocht deze vermengd worden met stress en/of emoties, dan kan je er later van denken “Dat had beter gekund”. En voor mij werkt de TM heel goed om de stress en emoties te reduceren. Ik ben dus erg blij met de TM, zodat mijn leven met veel rust en blijdschap wordt gevuld.

Antwort von Transcendente Meditatie
Het geeft mij rust . Geen religie . Heel makkelijk te leren kost je geen enkele inspanning . Ik ben er rustiger van geworden en ook een prettiger en geduldiger mens . Ik doe dit al 40 jaar . Doe het en wilt niets anders meer .

Antwort von Transcendente Meditatie
Mooie duurzame investering in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Antwort von Transcendente Meditatie
In 2014 begon ik met TM. Naar mijn gevoel is dit één van de beste investeringen in mijn leven geweest. Er zijn sinds die tijd veel dingen veranderd. Ook dingen waar ik doorheen moest omdat ze niet goed waren in mijn leven. Zo verliet mijn partner mij in 2018. Dankzij TM was ik heel sterk om dit licht te dragen en me weer volledig op een zelfstandig leven te richten. Er kwamen fantastische mogelijkheden op me af op het gebied van werk en wonen. Ik heb echt het gevoel dat het leven me ondersteunt en me geeft wat ik nodig heb. Door de TM meditatie techniek koppel je jezelf als het ware aan het leven zoals het bedoeld is. Het leven wordt makkelijker, gaat meer vanzelf. Ik ben gelukkiger, vrolijker, accepteer de dingen zoals ze komen en gaan. Graag deel ik dit met anderen en geloof erin dat als je het geluk in jezelf gevonden hebt je dit kunt uitstralen naar je omgeving en samen met anderen die dit ook doen een paradijselijke wereld kunt creëren.
Marina Venendaal

Antwort von Transcendente Meditatie
Buitengewoon fijne en effectieve meditatiemethode die zo simpel en prettig is dat het bijna geen moeite kost om me er twee keer dagelijks toe te zetten, én dit vol te houden! Het heeft eraan bijgedragen dat ik meer ontspannen, evenwichtiger en daarmee krachtiger in het leven sta.

Antwort von Transcendente Meditatie
Een van de beste kleine gewoontes die je dagen gezonder kunnen maken, met ondersteuning van talrijke mensen die je voorgingen

Antwort von Transcendente Meditatie
In Maastricht zat op vrijwel iedere lantaarnpaal in de beginjaren 90 een sticker van TM. Het was 1993. We hadden net genoeg geld gespaard om samen naar TM te gaan. Het waren goede lessen die duidelijk waren en ons begin was geweldig we hadden eindeloze energie. Dan komt het erop aan om door te gaan, niet te veel over nadenken maar gewoon gaan zitten. We hebben ook een super weekend gehad in Hoog Soeren om met anderen te oefenen. Nu hoort mediteren al meer dan 30 jaar bij ons. Net als tandenpoetsen, en haren kammen. Al die jaren in goede en slechte tijden was het ons anker. Rust en ruimte. Nu we ouder worden is dit een techniek die niet belastend is en die we altijd kunnen beoefenen. We zijn er blij mee dat we op een goede manier kunnen mediteren. De TM leraar was heel goed. Ooit hebben we nog een update gedaan zo'n 6 jaar geleden. Af en toe denk ik; een verdiepingscursus zou mooi zijn, maar we zijn niet meer zo mobiel en vooral in de avond is dat niet handig voor ons. Dus we gaan gewoon rustig verder vol vertrouwen op alle goeds wat TM brengt. Op de stickers stond, iedere dag op vakantie! Dat heeft ons ertoe gebracht

Antwort von Transcendente Meditatie
Ik heb uitstekende ervaringen met Transcendente Meditatie. In 1972 heb ik deze eenvoudige en moeiteloze techniek geleerd. Het is het beste wat ik ooit heb geleerd. Ik ben erg dankbaar.

Antwort von Transcendente Meditatie
Voor mij is TM als een oase in het (hectische) leven. Het verfrist, maakt de geest helder en geeft vertrouwen in de oerbron van het bestaan waar je altijd weer naar kunt inkeren.

Antwort von Transcendente Meditatie
In de bijna 50 jaar dat ik 2 x per dag mediteer Het is een prachtig hulpmiddel de tm techniek om de rust te bewaren in ellke uitdaging ,alles komt zoals het moet zijn, elke meditatie is als een piepkleine vakantie ,je gaat er moe van de dag in en komt eruit fris en vernieuwd uit alsof de dag van je afglijd, leef in je volle potentieel dat het leven bied ,geniet en laat alles van je afglijden in de loop van de tijd repareert het je leven in alle opzichten

Antwort von Transcendente Meditatie
TM biedt mij een leven lang plezier en vervulling! Het geeft mijn leven weer verbinding, zin en focus! Tweemaal dagelijks room ik mijn stress en vermoeidheid af en laad ik mij weer direct op. Diepe alerte rust, dieper dan slaap, doet diepgewortelde spanning verdwijnen, wat de sleutel is tot een gezond lichaam en een verruimd bewustzijn. Daarbij ervaar ik verfijning van de zintuigen, een scherper zien, horen, ruiken, waardoor ik nog meer van het leven kan genieten. Elke dag weer, meer en meer!

Antwort von Transcendente Meditatie
Het is echt zo dat TM makkelijk te leren en te beoefenen is. Ik beoefen TM nu zo'n 4 jaar.
Het heeft mij minder stress gegeven; ik ervaar meer rust en ben over het algemeen kalmer en ook relaxter in de omgang met andere mensen. Ik ervaar meer vrolijkheid.
TM is een goede, fijne en positieve investering in jezelf en daarmee voor anderen.

Antwort von Transcendente Meditatie
Door de Trancedente Meditatie toe te passen ben ik veel meer in het moment gaan leven en ben ik veel meer gaan genieten van het leven en van de dagelijkse dingen die ik vanzelfsprekend vond.

Antwort von Transcendente Meditatie
Ik ben zo'n 49 jaar geleden met transcendente meditatie begonnen. De resultaten overtreffen al mijn verwachtingen. Mediteren is prettig om te doen, het gaat volkomen moeiteloos, ik ervaar een diepe, aangename rust. Mijn leven heeft meer richting gekregen, alles loopt soepeler, ik denk helderder, heb meer zelfvertrouwen, meer inzicht, ben rustiger, en ben vanzelf gezonder gaan leven. Ik ben dankbaar dat TM op mijn weg is gekomen.

Antwort von Transcendente Meditatie
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.