10 Zonnepanelen laten leggen. Verwachtte montage half tot eind november. Door omstandigheden eerder. Vrijdags gebeld en de dag erna (zaterdag) geïnstalleerd. De Mannen (3) werkten netjes. De instal... Mehr ansehen
Geweldig geholpen door Xueyan van begin tot eind! Zonnepanelen zijn perfect en netjes gelegd. Zou het een ieder aanraden. Wij kijken of we mogelijk eind dit jaar nog extra panelen laten bijleggen, waa... Mehr ansehen
Hele duidelijke website waaruit je een pakket kan kiezen dat jou het beste past. Mooie prijzen inclusief leggen. Als je belt kun je vakkundig advies krijgen en een gepersonaliseerde offerte. Na goedke... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ZonPa Installaties B.V
Algerastraat 11C, 3125BS, Schiedam, Niederlande
- info@zonpa.nl
- zonpa.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Great work and service
I saw an ad for Zonpa Solar on social media, and asked them to come and give me a quote. From the very first conversation the service was professional and friendly. The process of installing my veranda was quick, and teh workers were very polite, professional and clean. I am very happy with the end product, and will definitely use their services in future.
Grootste veranda van NL in elkaar gestort
Beste mensen, Wij hebben een aantal maanden geleden een veranda laten plaatsen door deze partij. Wij hebben alles volgens hun en door hun aangegeven stappen gedaan. Tot onze grote spijt. Na bijna 100.000 euro geinvesteerd te hebben is alles in elkaar gezakt. Zij nemen geen enkel verantwoordelijkheid. Eén van de eigenaren zijn naam is Fatih. Reageert nergens op en beweert dat het bedrijf failliet is gegaan. Wij zijn bezig met alle mogelijke juridische stappen. Het voelde vanaf begin al niet goed. Helaas zijn wij er in getrapt met allerlei leuke praatjes en achteraf is hij 360 graden veranderd. Zeer telleurstellend!! Vooral na bijna 1 ton kosten: te denken aan de grootste veranda van Nederland wat volledig in elkaar is gezakt, beton vloer met schroefpalen die blijkbaar niet goed zijn geplaatst, tegels kapot door verzakking van vloer, keukenkasten kapot door verzakking en instorting veranda, alleen de keukenkasten met vaatwasser en electrische kookplaat kosten ons al bijna 20.000 euro. Allemaal kapot. Bespaar jezelf een hoop geld en ga niet bij deze partij! Hij is aardig zolang het goed gaat maar zonniet dan is hij heel aggressief heel jammer…
Mooie serre comform afspraak geplaatst
Wij hebben een goede ervaring met Zonpa. De veranda is netjes geplaatst naar onze verwachtingen. We genieten er elke dag van!
HEEL SLECHT
HEEL SLECHT! Wij hadden om 10:00 een afspraak, maar de monteurs kwamen pas om 11:00 opdagen. Tot onze grote schrik leken alle drie de aanwezigen onder invloed te zijn van iets – wat precies, weet ik niet, maar het was absoluut niet professioneel.
Het dak dat ze hebben geplaatst, is haastig en slecht uitgevoerd. Bovendien hebben ze onze tuin achtergelaten in een enorme rotzooi: stenen, rommel en bouwafval lagen overal. Geen enkele moeite gedaan om netjes op te ruimen.
Kortom: totaal onbetrouwbaar en onprofessioneel. Laat hier alsjeblieft niet je dak, zonnepanelen, airco of iets anders installeren of repareren. Wij dienen inmiddels een officiële klacht in en willen anderen waarschuwen: begin hier niet aan. Zelfs 1 ster is teveel voor dit bedrijf.
Beware of Zonpa!
Beware of Zonpa!
My experience with Zonpa heat pump installation has been nothing short of frustrating. The company is plagued by incompetence and dishonesty. Even if they manage to complete the work, you might end up with a subpar installation that hides serious flaws unless you investigate thoroughly. The system they install will likely be inefficient, and the long-term consequences could be even worse.
I was able to identify the issues early on, and despite a dedicated(manufacturer -Vaillant) engineer pointing out the poor design, Zonpa chose to argue with the manufacturer instead of addressing the problem. This resulted in wasted money and time.
To avoid such headaches, steer clear of Zonpa for any services. Save yourself the trouble and find a more reliable company.
AAN TE BEVELEN
Zonpa heeft bij ons een warmtepomp geïnstalleerd.
Wij zijn zeer tevreden over:
1. Het offertetraject en de prijs.
2. De installatie van de buiten- en binnenunit.
3. Het meedenken met ons als klant.
4. Het installatiewerk van Nicolai en het team.
5. Het schoonhouden en opruimen van de werkplek.
Vanaf het moment dat hij was afgesteld voldoet hij absoluut aan onze wensen.
Bedankt!
Niet juiste aantal panelen
Niet juiste aantal panelen
Letterlijk snel erop gegooid, gootjes hangen scheef en niet afgewerkt.
Slechte communicatie
Perfect
Heb via een kennis adres van Zonpa Solar doorgekregen , werd telefonisch en via mail perfect geholpen.
De instalatie duurde maar enkele weken , en dit werd netjes en profesioneel gedaan .
Ik beveel dit bedrijf aan
Zonpa Solar, met dit bedrijf haal je het zonnetje in huis!!
Zonpa Solar is echt een prima leverancier van zonnepanelen. Wij hadden de naam doorgekregen van de ouders van een schoonzoon die erg tevreden waren. Dus mond op mond reclame. De offerte is snel in huis na de google streetview en deze ziet er schitterend mooi en heel verzorgd uit. Alles wat je wilt weten wordt daarin benoemd. Voor de schouw werd een afspraak gemaakt en de twee heren waren stipt op tijd. Wat fijn als leveranciers gewoon op tijd zijn, zo vanzelfsprekend is dat niet meer. De heren van Zonpa Solar waren niet alleen sympatiek maar hadden ook verstand van zaken. Dit gaf ons het volledige vertrouwen om met dit bedrijf in zee te gaan. De levertijd was gewoon supersnel, met een weekje of drie. De afspraak voor de montage kwam op korte termijn en als de dag niet uitkwam kon je heel gemakkelijk kiezen voor een ander tijdstip. Op de dag van montage: weer schitterend op tijd en de klus was snel geklaard. Echte vaklui die geen moment niets staan te doen. Het ziet er allemaal mooi uit en het werkt perfect. DE foto nemen was wat lastig omdat we er niet goed bij konden komen, maar het geeft wel een indruk.
Outstanding service
Outstanding service !
Clear explanation of the proposed solution, very short time between agreement and installation day, very good installation team always willing to answer any question.
The solution is delivering more results than expected !
Thank you
Zonpa Solar een fantastisch bedrijf!!
Mocht iemand van plan zijn om zonnepanelen te laten installeren door een professioneel bedrijf? Zonpa Solar is dé partij om dit te doen!
Duidelijke communicatie vanuit kantoor, tijdens de schouw worden er duidelijke vragen gesteld en dan de installatie van de zonnepanelen om door een ringetje te halen! Ik had mij geen betere partij kunnen wensen. Binnen 2-3 weken volledige installatie uitgevoerd.
Zonpa Solar........ga zo door!! Ik raad het iedereen aan!!
Top bedrijf
Top bedrijf
Mega Service
Top Monteure
Snel en vlot
Thanks to all !
Snelle levering en plaatsing door…
Snelle levering en plaatsing door vakkundig personeel.
Alles loopt heel vlot en ze hebben snel en vakkundig de panelen geplaatst en aangesloten.
Kan er erg kort over zijn snel…
Kan er erg kort over zijn snel geleverd, werkt zeer goed zeer te vrede over
Vriendelijke mensen top
zolang de instalatie in een keer goed gaat. prima, anders begin de ellende
het vertrouwen te nemen, vanuit de review die Zonpa heeft gekregen uit verschillende reviews, ben ik in zee gegaan met zonpa. zonnepanelen leggen is in het algemeen geen moeilijke klus, en kan ook niet veel verkeerd gaan. alleen als er wat verkeerd gaat, is het van belang dat deze op een professionele manier wordt opgelost.
helaas zal ik moeten vertellen dat het in mijn geval een behoorlijk probleem en irritatie heeft opgewekt.
in de voorwaarde staat beschreven dat je moet zorgen voor dakpannen als ze die eventueel een kapot lopen. bij mij zijn het er 23 stuks geweest. en dat vonden ze maar heel gewoon, met een glimlach bij de monteurs. ik heb heel erg veel moeite moeten doen om mijn dakpannen te vinden, in de dagen voor dat het zou regenen en mij met een open dak hebben laten zitten. ik had een vooraad van 14 dakpannen.
dan denk je bij je eigen als dat alles is, Prima. maar dan komt het pas. ik heb de installatie genomen met de Enphase mini omvormers. bij het instaleren in de meterkast, hadden ze niet alles op voorraad. dat wordt ook niet tegen je gezegd, en monteren het, laten je betalen. en later kom je er achter dat niet alles werkt. de communicatie is helemaal een drama, van de 50 telefoontjes die zijn gepleegd.ze hebben ze mij niet een keer terug gebeld. door maar te blijven bellen, zijn ze inmiddels 3 keer terug geweest, en denk dat ze het nu voor elkaar hebben kwa instalatie en foutmeldingen op mijn app. zeer onprofessioneel bedrijf, waar communicatie nog een behoorlijk verbeterpunt is, en de afspraken die ze schrijven te handelen zoals je zelfs behandeld wil worden. dat gaat niet op bij het bedrijf Zonpa.
prijsverhouding zeer aantrekkelijk, als je er van uit moet gaan dat de installatie op de juiste manier plaats vindt, en dan ook verder geen contact met ze hoef te nemen.
Deskundig personeel, top apparatuur en marktconforme prijzen
Het personeel van Zonpa is zeer deskundig en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en zorgen. Ze geven goed advies en stellen een duidelijke offerte op zonder overbodige details. Bovendien hanteren ze marktconforme prijzen.
Het is erg prettig dat Zonpa alleen topkwaliteit materialen en apparatuur gebruikt. Mijn energierekening is aanzienlijk verlaagd. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier bijdraag aan een duurzamere toekomst.
Ik zou Zonpa zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige zonnepanelen leverancier!
Zeer snelle levertijd en nette afhandeling
Zeer snelle levertijd, enkele maanden sneller dan de concurrentie.
Ondanks het slechte weer gewoon netjes komen opdagen, alles geïnstalleerd en ook alles weer netjes en schoon achtergelaten.
Zonnepanelen
Voortraject:
Na twee jaar zoeken en verschillende offertes zijn wij bij zonpa uitgekomen. Dit vanwege de goeie reviews en de gesprekken met Aydin. Na akkoord kwam er een monteur langs voor de keuring. De monteur sprak Engels. Dit hoeft geen probleem te zijn wanneer je zelfs Engels spreekt.
Plaatsing:
Het heeft even geduurd voor de plaatsing. Vanwege dat de monteurs corona hadden. En de tweede keer zaten wij om 9.00 uur klaar en kwamen ze om 11.00 uur. Helaas was er een monteur niet komen opdagen. Ze komen met twee of drie personen. De monteur die er wel was heeft toen alleen de installatie gedaan ook vanwege het weer kon het niet doorgaan.
Na telefonisch contact met zonpa is er een nieuwe afspraak gemaakt. En op woensdag 19 april zijn de zonnepanelen geplaatst. Alle drie de monteurs werken netjes en snel.
Afhandeling:
Na de zonnepanelen krijg je een app. Bij ons was niet bekend wat de route hierin was. Deze app krijg je na de betaling wat prima is. Wat je krijgt is een aanvraag voor een account bij enphase. Je zoekt daarna zelf naar de app.
Top: Snel contact met zonpa
Welwillendheid om je vragen te
beantwoorden.
Tip: Meer informatie over de app geven.
Mocht je een hybride omvormer willen waardoor je meer in je app ziet dan moet je dit aanvragen als klant.
Wij zijn tot dusver tevreden met een paar kleine aanpassingen zou dit voor ons 5 sterren geweest zijn. Hoe de zonnepanelen werken en terugleveren daar kan ik nog geen uitspraken over doen.
Goede firma
Correcte prijs, goede informatie en keurige uitvoering van de werkzaamheden.
aanbevolen
Offerte OK. Schouw volgens afspraak.
Installatie snel en efficiënt gedaan, van dak tot en met meterkast. Netjes gewerkt, geen dakpan kapot.
Harde werkers, correct en vriendelijk.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.