Na verschillende offertes aan te hebben gevraagd. Zijn wij toch met Kuzon in zee gegaan super in de communicatie en zeer net werk afgeleverd kortom super tevreden !
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Van opname tot aan uitvoering alles perfect geregeld! Het persoonlijke contact en de service zijn fijn! En het eindresultaat precies wat we verwachtte
Vom Unternehmen geschrieben
Kuzon B.V. biedt energiebesparing met stijl! Onze zonnepanelen en kunststof kozijnen zorgen voor een verhoogde energie-efficiëntie en verfraaien uw woning. Maak de switch naar groene energie en verhoog uw woningwaarde.
Einsteinstraat 46, 3316 GG, Dordrecht, Niederlande
- 085-060 33 88
- info@kuzon.nl
- kuzon.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Goed geholpen vriendelijke mensen
Top bedrijf
Van opname tot aan uitvoering alles perfect geregeld!
Het persoonlijke contact en de service zijn fijn!
En het eindresultaat precies wat we verwachtte
Na verschillende offertes aan te hebben…
Top kwaliteit service en eindresultaat
Top kwaliteit service en eindresultaat, heel blij mee.
Slecht bedrijf
Had kozijnen laten plaatsen door dit bedrijf en er waren paar punten die niet in orde waren had ik aangegeven maar een werknemer had daar lak aan ik voelde me niet gehoord werknemers waren ook tot laat bezig had begrepen dat ze worden uitgebuit geen overuren betalen dan begrijp ik dat de werknemers er niet zoveel zin in hebben om hun werk juist te doen

Wat een service bij Kuzon
Wat een service bij Kuzon, nog nooit eerder meegemaakt. Hier is de klant echt koning. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met het plaatsen van de kozijnen is alles perfect verlopen. De communicatie was gedurende het hele traject prettig, duidelijk en fijn. Betrouwbaarheid en service staan bij Kuzon echt op een uitmuntend niveau. Ik zou Kuzon dan ook absoluut aan iedereen aanbevelen.

Mooie kozijnen
Gesprek en wachttijd waren netjes. Kosten en producten zijn ook goed.
Duurde wel wat langer maar problemen zijn netjes op gelost. En ze zijn ook goed bereikbaar voor vragen.

Antwort von Kuzon B.V.
In het verleden heb ik zonnepanelen…
In het verleden heb ik zonnepanelen laten plaatsen door Kuzon. Daar ben ik zeer tevreden mee geweest!
Inmiddels verhuist en het huis had naar mijn mening nieuwe kozijnen nodig en daar heb ik Kuzon ook voor ingeschakeld. Daar zijn we ook zeer tevreden over.
We zijn goed geholpen en goed geadviseerd dus zeker een aanrader! Bedankt voor het professionele werk Kuzon!

Waardeloos bedrijf Kuzon.
Waardeloos bedrijf. Komen langs voor niks , ze zijn niet geïnteresseerd in appartementen ivm kraan kosten die €1000,00 per uur zouden bedragen volgens hun. Heb met meerdere gesproken en die rekenen €1000,00 tot €1200,00 kraan kosten per dag.
Dus zoek liever verder dan om met hun in zee te gaan.
Laat de telefonist/e dan op zijn minst door vragen.
Nu hebben we speciaal tijd voor ze vrij gemaakt voor niks. Ook tijd verspilling voor hun zgn. adviseur die ook nog een keer behoorlijk onbeschoft en agressief is.

Prachtige kozijnen
Goede medewerking van de verkoper en de monteurs. Alles duidelijk en goed onderbouwt. Prachtig resultaat.

Raamdecoratie
In mijn eerste woning gebruik gemaakt van Kuzon voor ons raamdecoratie. Ik ben zeker tevreden hiermee! Nu zijn we opnieuw verhuisd en ook weer gebruik gemaakt van Kuzon voor ons raamdecoratie!
Snelle antwoorden vele opties en snel geïnstalleerd. Ik raad Kuzon bij iedereen aan. Top communicatie

Kuzon enorm dankbaar
Kuzon heeft onlangs onze hoekwoning in Vianen voorzien van prachtige, moderne witte HR++ kunststofkozijnen aan de gehele voorzijde. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering was alles tot in de puntjes geregeld. Er werd goed meegedacht en kundig advies gegeven, echt vakwerk.
Het eindresultaat is super; we krijgen regelmatig complimenten van buren en voorbijgangers. Een groot compliment ook aan Bradley en Nando voor hun nette en professionele uitvoering. En voor het prettige contact de twee dagen.
Kuzon, ontzettend bedankt!
We komen zeker terug voor de achterzijde zodra de aanbouw klaar is.

Kuzon = Top
Rowdy en zijn team hebben fantastisch werk geleverd. Vanaf het eerste orientatiegesprek tot aan oplevering helemaal top.
Monteurs zijn vakkundig, denken mee, hebben humor en ruimen alles op.

Antwort von Kuzon B.V.
Topservice en perfect geplaatste kozijnen
Ik heb onlangs door Kuzon nieuwe kozijnen laten plaatsen, en ik ben echt supertevreden over het resultaat. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel — geen vage beloften, gewoon doen wat ze zeggen. De mannen kwamen netjes op tijd, werkten strak door en lieten alles schoon achter.
De afwerking is top: de naden zijn mooi dicht, alles sluit perfect aan en je merkt meteen het verschil in isolatie. Ook de prijs was eerlijk in vergelijking met andere offertes die ik had opgevraagd.
Kortom: betrouwbaar bedrijf met vakmensen die weten wat ze doen. Als je kozijnen wilt laten plaatsen zonder gedoe, dan kan ik Kuzon zeker aanraden.

Antwort von Kuzon B.V.
Klantvriendelijkheid en service was een…
Klantvriendelijkheid en service was een 10/10

Antwort von Kuzon B.V.
Snelle service en een goede…
Snelle service en een goede communicatie.

Antwort von Kuzon B.V.
Ik ben ontzettend tevreden.
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Kuzon! Op hun advies heb ik mijn meterkast laten vernieuwen en daarnaast zonnepanelen, een laadpaal en een inductiegroep laten plaatsen. Het hele traject verliep soepel: duidelijke communicatie vooraf, vakkundig advies op maat en een snelle en nette uitvoering.
De monteurs werkten zorgvuldig, dachten goed mee en lieten alles keurig achter. Het geeft een fijn gevoel dat alles technisch goed geregeld is.
Binnenkort laat ik ook de airco en cv door hen doen.
Kortom: een betrouwbare partij die ik iedereen kan aanbevelen!

Antwort von Kuzon B.V.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.