De bestelling en levering is heel vlot verlopen. De matrashoes, matras is nog niet in gebruik genomen. Is aangekocht voor het reservebed.
De meeste matrassen hebben slechts één hardheid. Voor mij was het belangrijk om een stevige matras te hebben maar met verschillende zones die de juiste ondersteuning geven. Op schouderniveau mag d... Mehr ansehen
We slapen nu 1 jaar op de Yuno matras en geen rugklachten meer, noch bij mij noch bij mijn echtgenoot en we zijn sindsdien niet meer bij osteopaat noch kinesist geweest terwijl dat op regelmatige basi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer tevreden over de matras op maat en het daarbijhorende hoofdkussen. Geen slapende arm meer of zeurende onderrug. Ook mijn partner die een grote rugoperatie achter de rug heeft, slaapt opmerkelijk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Perfect ergonomisch slapen met een matras van YUNO. Dankzij de wetenschappelijk bewezen YUNO matras bent u verzekerd van een 100% correcte slaaphouding!
Antwerpsestraat 43, 2500, Lier, Belgien
- 015221970
- info@yuno.be
- yuno.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Nek/schouder last
Ik heb niet een veel beter gevoel dan mijn oude matras. Ik slaap op mijn zij en ik heb vaak last aan mijn schouder en nek waar ik op lig. Mijn schouder zakt volgens mij niet voldoende in de matras. Ik vind de matras iets te hard. Jammer voor zo'n dure aankoop.
zalige matras
Even wennen omdat de matras zachter en dikker was dan onze vorige , maar na enkele nachten waren we super tevreden. Nu 3 maanden later zeggen we nog elke avond wat een zaligheid het is om in dit bed te slapen. De levering verliep ook vlekkeloos en onze oude matras werd ook meegenomen.
Het is een zeer goede matras
Het is een zeer goede matras
een aanrader voor iedereen
weg met de rugpijnen een heel goede nachtrust
ook de hoofdkussen zijn goed
Smorgens nog altijd rugpijn .had er…
Smorgens nog altijd rugpijn .had er meer van verwacht
Sinds wij deze matras hebben…
Sinds wij deze matras hebben ondervinden wij geen druk meer tijdens het slapen. Met onze vroegere matras stond mijn echtgenoot steeds op met pijn aan zijn schouders. DIT IS NU VERLEDEN TIJD DANKZIJ DE YUNO MATRAS.
Onmiddellijk goed bevonden
Onmiddellijk goed bevonden. Het hoofdkussen was een beetje wennen.
Juiste inlay nog niet gevonden om…
Juiste inlay nog niet gevonden om comfortabel te kunnen slapen. Zoektocht nog bezig. Binnenkort nieuwe omruiling van inlay.
De ontmoeting en uitleg waren werkelijk…
De ontmoeting en uitleg waren werkelijk uitstekend net als de levering achteraf, alleen heb ik wel iets te vertellen over het comfort. Ik word geregeld wakker omdat ik pijn ervaar aan mijn heupen en mijn nek en vind niet steeds mijn draai om comfortabel te liggen, mijn echtgenoot daarentegen slaapt perfect en is super tevreden.
kussenslopen te klein voor de kussens
We zijn tevreden over onze matras, maar één probleem: de bijgeleverde kussenslopen zijn niet groot genoeg om de eveneens bijgeleverde kussens in te steken. De kussen rollen bij wijze van spreken op in de kussensloop. We zijn zelfs moeten overschakelen naar onze 'oude' kussenslopen.
ik kom nog meer gekrakt en gebroken uit…
ik kom nog meer gekrakt en gebroken uit dat bed dan vroeger
ik ga van armoede gaan slapen in de logeerkamer waar ik trouwens beter kan slapen op een matraske van Ikea (van 150 euro)
het is dan nog op een hoop moes dat we liggen te verhitten ik ontzie mij al de komende zomer maanden ik denk dat we dan beter naast ons bed op de grond gaan liggen een schrik van een geld betaald aan niemand wijs te maken we worden zot verklaard en terecht

Antwort von yunobed
Wij zijn heel tevreden over de matras.
Yuno bed
Zolang ik op mijn zijde slaap is dit een heerlijke matras, maar durf ik op mijn rug te slapen heb ik gegarandeerd rugpijn, wat ik voorheen niet had.
Heel tevreden goede service en nog…
Heel tevreden goede service en nog nooit zo goed geslapen
Ook prima hoofdkussens
Top!
Geen rugklachten meer. Niet meer opstaan met het gevoel dat ik nauwelijks of slecht geslapen heb.
beoordeling yunobed
Zeer tevreden - een aanrader - zou het niet meer willen missen en dit al vanaf de 1° nacht - zeer confortabel - onze wensen zijn uitermate vervuld - aanrader voor iedereen - ook hoofdkussen is ideaal voor neklijders. Bedankt voor het ons aan te raden.
Er is één nadeel: we kunnen er 's morgens niet meer op tijd uit bed.
De beste koop ooit
De beste koop ooit! Zalig slapen op onze nieuwe matras!
We zijn uiterst tevreden over de…
We zijn uiterst tevreden over de matras. Elke morgen staan we met een uitgerust lichaam op.
Zalige matras en hoofdkussen.
Top matras!
Blij van het begin tot het einde van de aangeboden service.
Uitleg, opmetingen, levering...
En dan de matras zelf, onze jarenlange rugpijn verdwenen. Moeilijk wennen aan andere matrassen op verplaatsing nu.
We slapen als een roosje in ons nieuwe…
We slapen als een roosje in ons nieuwe Yuno-bed! Een groot verschil met onze vorige versies.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.