Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelling en levering is heel vlot verlopen. De matrashoes, matras is nog niet in gebruik genomen. Is aangekocht voor het reservebed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De meeste matrassen hebben slechts één hardheid. Voor mij was het belangrijk om een stevige matras te hebben maar met verschillende zones die de juiste ondersteuning geven. Op schouderniveau mag d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We slapen nu 1 jaar op de Yuno matras en geen rugklachten meer, noch bij mij noch bij mijn echtgenoot en we zijn sindsdien niet meer bij osteopaat noch kinesist geweest terwijl dat op regelmatige basi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de matras op maat en het daarbijhorende hoofdkussen. Geen slapende arm meer of zeurende onderrug. Ook mijn partner die een grote rugoperatie achter de rug heeft, slaapt opmerkelijk... Mehr ansehen

1. Schlafzimmermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Perfect ergonomisch slapen met een matras van YUNO. Dankzij de wetenschappelijk bewezen YUNO matras bent u verzekerd van een 100% correcte slaaphouding!

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De matrassen voldoen perfect aan onze…

De matrassen voldoen perfect aan onze wensen.
Het probleem is het bed zelf. De 2 matrassen worden in het bed niet tegengehouden zodat ze uit elkaar schuiven. We hebben gekozen voor een elektrische uitvoering, maar de afstandsbedieningen kunnen niet opgehangen worden. Hier is niets voor voorzien. Deze liggen gewoon op de grond. De draad van de afstandsbedieningen is ook vrij kort of anders staat de motor op de verkeerde plaats.

21. Februar 2019

Tip voor de toekomst..!

We zijn heel tevreden over het bed én de service.
We hebben snel opgemerkt dat de rand van het bed te laag is, met als gevolg dat, na het oprichten van het hoofdeinde van het bed, de matras over de rand van het voeteinde schoof. Gevolg: uit bed stappen om matras terug richting hoofdeinde te duwen. Nadat we de opmerking maakten, werden vrij snel, 2 beugels geleverd waardoor de matras op haar plaats blijft..

21. Februar 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Minder klachten rug en nek!

's Morgens geen stijve rugspieren. Het kussen is ook behoorlijk goed, minder nekklachten bij het opstaan. Ik gebruik het ook in de zetel, omdat mij nek goed ligt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Even wennen aan deze matras (voorheen…

Even wennen aan deze matras (voorheen Tempur matras). Mijn vrouw met fragiele rug had hoge verwachtingen, niet volledig ingevuld met deze matras, ganse nacht doorslapen is een zeldzaamheid. Misschien moet nog eens een opmeting gedaan worden om de afstelling aan te passen. Is dit mogelijk ?

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij zijn beide heel tevreden.Het heeft…

Wij zijn beide heel tevreden.Het heeft ons wel een een paar maanden geduurd eer we ons nieuw bed gewoon waren.Mijn man is zeer tevreden van zijn hoofdkussen.Ik daarentegen had er toch iest meer van verwacht in verband met mijn nekklachten.wij raden ons vrienden ook aan om zo een bed te kopen.
Met vriendelijke groeten.
Peeters Paul Bols Simonne

Matras

Zeer goede matras! Blij van onze beslissing.

19. Februar 2019

Yunomatras comfortabeler kan niet

De aankoop van mijn matras was de beste aankoop ooit . Ik heb een hele slechte rug en had vroeger veel last van spierpijn . Sinds ikdeze matras heb , slaap ik heel goed . Mijn rug en nek zijn ontspannen . Ik lig heel comfortabel . Ik ben blij deze ontdekt te hebben

17. Februar 2019

We zijn zeer tevreden

We zijn zeer tevreden van de nieuwe matras. We hebben 1 nacht slecht geslapen door de vernieuwing, maar daarna sliepen we heel goed.

Één nadeel: de matras heeft een zeer sterke geur die hinderend is. De geur is nu al zo goed als weg getrokken, maar nog steeds wat hinderend soms.

Tevreden!

Snelle reactie op e-mails.
We hadden foute hoofdkussens ontvangen maar werd onmiddellijk en zonder problemen omgeruild naar het juiste hoofdkussen.
Zeer tevreden over de service en de matras!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn zeer tevreden over onze Yunomatrassen

We zijn zeer tevreden over onze Yunomatrassen. Het lichaam wordt volledig ondersteund door de matras, zowel in zijlig als ruglig. Geen stijve rug meer bij het opstaan, doordat de rugwervels mooi recht liggen. Door de 2 eenpersoonsmatrassen in ons bed hebben we geen last van het draaien en keren van de ander waardoor er een goede nachtrust is. Geen stijve nek en hoofdpijn meer bij het opstaan sinds het gebruik van het yuno-nekkussen. We raden het andere mensen aan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In het begin is het heel wat wennen

In het begin is het heel wat wennen, de matras is heel wat dikker zodat het wat moeilijker is om de dekens vast te steken. Aan de zachtheid en het comfort om lekker te slapen, daar kan niet aan verbeterd worden. Jammer dat ik nog steeds niet de goede draai vind met mijn hoofdkussen. Ik heb er reeds drie geprobeerd en nog krijg ik af en toe een stijve nek. Ik vermoed dat het komt omdat de matras veel zachter is juist voor de plaats waar het kussen ligt. Ik ben een zijligger en zo wringt mijn nek wel eens. Kortom, dit is een kleine opmerking maar absoluut geen afbraak, we zijn tevreden.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr