yoyocasino.se Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sänkt RTP på många slots. Betalar ingenting. Fick 8 bonusar på raken som betalade 5-10x pengarna. Har läst online om att flera casinon kan ändra default RTP från leverantörerna. Har spelat på alla v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är hopplöst att ta ut vunna pengar😡. Det står att dom har snabba uttag men dom förhalar utsättningen 😡. Tar man i kontakt med dom så säger dom att dom har många uttag att behandla så dom ber om... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stulit mina pengar. Deponerade 20k fick Mail om bekräfta min insättning via trustly. Då ville dom ha underlag på all möjligt. Jag svarade stäng mitt konto i skicka tillbaka mina pengar. Då jag inte sp... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Är utloggad och kommer inte in igen

Är utloggad och kommer inte in igen. Ta ut vinst pengar man vunnit omöjligt.

6. November 2022

Hej Bengt,

Skulle du ha några som helst ytterligare frågor eller funderingar – eller om problemet kvarstår även efter att du har testat förslagen ovan så är du varmt välkommen att kontakta vår trevliga support. De svarar dig så snabbt de bara kan.

Vi önskar dig en fortsatt bra dag,

Bedrägeri

Om du tycker om att spela casion så bör du välja annat casino. La in 300 spelade mina 100 gratis spins vann 109kr. 2 sekunder efter freespins var slut blev jag utloggad och kommer inte in igen. Och support svarar inte

26. September 2022

Hejsan Mrlill,

Vi har sett liknande problem hos ett fåtal andra spelare och vårt IT-team jobbar på att lösa detta så snart som bara möjligt. Problemet bör lösas även om du testar att rensa cache och cookies eller väntar ett tag innan du loggar in igen.

Vi önskar dig en fortsatt bra dag,

Fungerar ej. Tjuvar…

Satte in pengar och skulle försöka spela. Appen fungerar inte att spela i då man bara får felmeddelande när man går in på en slot. Går inte heller att ta ut pengar eftersom man måste omsätta insättningen en gång vilket dels är bisarrt och dels omöjligt eftersom appen inte fungerar. Tjuvar

16. Juli 2022

Hejsan Calle,

Det är otroligt tråkigt att höra att du har upplevt tekniska problem på sidan. Självklart ska det inte vara så och vi har sedan du skrev din recension gjort förbättringar i vår app och hoppas att alla eventuella problem ska vara lösta vid det här laget. Skulle du fortfarande uppleva att det är problem eller vilja diskutera just din situation närmare så är du alltid varmt välkommen att prata med vår trevliga support.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag ser de andra recensionerna och jag…

Jag ser de andra recensionerna och jag kan faktiskt inte hålla med dem. Jag hade dock enorm flyt när jag körde på den här sidan (aldrig haft sådan flyt tidigare). Jag la in 100 spänn för ville se vad bonusen hade att ge så jag fick 70kr från den (170 totalt). Sedan vann jag cirka 2 tusen cashade 1 och fortsatte så till slut cashade jag 19k. Som sagt riktigt tur detta händer nästan aldrig.

1. März 2022

Hejsan Emil!

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det är trevligt att se att du har haft en positiv upplevelse av YoyoCasino.se! 🙌

Vi hoppas att du fortfarande är nöjd med sidan och att du fortsätter ha många bra upplevelser hos oss.

Vi önskar dig en fortsatt bra dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De snor ens pengar vänta bara

4. Februar 2022

Hej Carin,

Yoyo Casino har en svensk spellicens där det finns hårda regler för vad vi får och inte får göra. Om du har upplevt några som helst problem så är du varmt välkommen att skriva till vår support så ska vi se till att hjälpa dig så gott vi kan. Dessvärre kan vi inte svara på några personliga situationer offentligt, men vi hjälper dig gärna genom vår trevliga support.

Bad support

Bad support, no active chat, stupid agents.
The welcome bonus does not get added auto.
Spin one time and the bonus is gone and does not get re-added.

5. Januar 2022

Hi Lukas,

First of all thank you for taking the time to post a review of YoyoCasino.se. We really appreciate it despite your rating.

Second we would like to apologize for not responding until now. It was only recently that we became aware of your rating.

Finally we are sorry that you had a bad experience playing with YoyoCasino. We have changed our welcome offer since the time of your review and have received positive feedback on the changes. So hopefully moving forward there will not be any issues with our welcome bonus on Yoyo Casino. Due to the Swedish regulation, we can only offer players one bonus though - so I'm afraid we can't make it up to you in this instance.

We do hope you will give us one more chance and hope to see you again and feel free to reach out to our support team who are standing by on live chat.

Best regards

Yoyo Casino team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spelade demo-versionen och gjorde…

Spelade demo-versionen och gjorde storvinst då kom det upp felmeddelande om att jag ska kontakta supporten, när jag klickat ok då kom det ett nytt meddelande som sa att jag ska starta om spelet från början. Tänk om jag hade spelat med riktiga pengar och detta fel hade hänt, då hade jag aldrig fått min vinst? Jag hann ta en screenshot på det andra meddelandet men får inte länka till bilden här.

17. September 2021

Hej Fr V,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension av YoyoCasino.se, vi uppskattar den även om den inte var positiv. Det är först nyligen som vi fått ta del av din recension och därför har vårt svar dröjt fram tills nu.

I vissa demoversioner av casinospel så blir spelsessionen automatiskt avslutad efter viss tid. Demospelandet sparas heller inte på samma sätt som riktiga spelsessioner – när du spelar med riktiga pengar så sparas alla dina insatser och vinster, du kan hitta detta under din spelhistorik. Eftersom vi inte kan se vad som hänt i ditt fall så kan vi inte säga med säkerhet vad som skett, men om ett felmeddelande uppstår när du spelar med riktiga pengar så hade din vinst med största sannolikhet funnits kvar och i vissa spel kan du även fortsätta din spelsession om den väntar på ett val från dig.

Vi önskar dig en fortsatt bra dag!

Yoyo Casino-teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr