Banner for XOOON Nederland

XOOON Nederland Bewertungen 499

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Twee kasten besteld, levering zoals afgesproken. Bij een van de kasten ontbraken de schroeven. Gelukkig netjes opgepakt door de klantenservice. Wel een paar kleine minpuntjes: - een lade liep niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooi artikel zoals op de site, keurig verpakt en netjes bezorgd. Levertijd was langer dan verwacht, onmacht (geen voorraad) jammer genoeg moest ik daar zelf 2X telefonisch naar vragen. Verder heel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Onze bestelling klopt helaas niet. Morgen achter bellen en dan maar weer wachten tot levering. En voor een ander product 14 weken levertijd dus hierdoor later besteld. En was de volgende dag al in mag... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Schrankmöbelgeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Möbelzubehör
  5. Wohnmöbelgeschäft
  6. Sofageschäft

Über XOOON Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.

BANKEN TAFELS STOELEN

FAUTEUILS KASTEN

VERLICHTING WOONACCESSOIRES

Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!

Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!

Onze beloftes

Vom Unternehmen geschrieben

Unieke designs
Eigen ontwerpen, gewoon van Nederlandse bodem.
Stel je meubelen zelf samen
Kies de opstelling, stof en kleur die bij jou past en ga voor comfortabele opties die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Gratis online ontwerptools
Maak een ontwerp in 2D of maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien.
3D-interieuradvies
Maak een afspraak in een van onze winkels voor een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur.

Onze garanties

Veel meubelen uit voorraad leverbaar

Met meer dan 70 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast bestel je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online.

Promotion box for XOOON Nederland

Nieuwe collectie bij XOOON

Ontdek de nieuwe collectie designmeubelen bij XOOON.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

499 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prachtig boek vol met inspiratie en…

prachtig boek vol met inspiratie en ideeen

29. Januar 2026

Goedemorgen,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
Fijn om te horen dat ons Lookbook je heeft geïnspireerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij XOOON.💐

Laat me weten als je het iets formeler of juist wat enthousiaster wilt maken 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beledigende service

Wij hebben in het afgelopen jaar twee grote bestellingen gedaan bij Xooon via Jansen Totaal Wonen in Huissen. Volgens mij gaat dit om een totaalbedrag van rond de 12 000,-.

Bij de eerste bestelling via Jansen, die al boven de 8000,- was, kwamen we erachter dat we net te laat waren voor een actie (gratis stoel bij 3000,- volgens mij). Een fatsoenlijke woonwinkel en zichzelf respecterend merk zou dit natuurlijk meteen oplossen voor een klant die zo'n bedrag uitgeeft. Jansen en Xooon? Nee hoor. Aantal weken later, nog voor wij uberhaupt onze producten binnen hadden, een mailtje van Xooon. Of we even het 'x aantal' jarige bestaan mee wilde vieren. Actie met de stoel weer terug.

In het afgelopen jaar meerdere malen de conversatie opgezocht met de woonwinkel en Xooon direct. Uiteindelijk kunnen we gewoon een dikke vette middelvinger krijgen. Ze gaan hier daadwerkelijk helemaal niks aan doen. En dan gaat het ons helemaal niet om het geld of dat stoeltje. Ik kan er niet bij met mijn gedachte dat een merk zo met klanten omgaat.

Dus in plaats van een trouwe klant en fan, hebben ze er een klant bij die elke mogelijkheid zal aangrijpen om het merk af te raden.

6. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Peter,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten bij klanten die voor ons kiezen.

Wij willen uw situatie graag zorgvuldig intern laten onderzoeken. Hiervoor hebben wij echter meer informatie nodig. Graag hadden wij een kopie van je factuur ontvangen. Met deze gegevens kunnen wij precies nagaan wat er destijds is besproken, welke acties golden op welk moment, en of wij mogelijk alsnog iets voor je kunnen betekenen.
U kunt de factuur naar ons toesturen via ons contactformulier:

Xooon

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snelle afhandeling van mijn aanvraag…

Snelle afhandeling van mijn aanvraag voor een catalogus

27. Januar 2026

Beste Jan,

Dankjewel voor je review. Wij hopen dat de catalogus je inspiratie heeft kunnen geven voor de inrichting van je huis.

Indien je een van onze producten in de showroom wilt bekijken, een stofstaaltje wilt ontvangen of graag meer informatie wenst, dan horen wij dat graag. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij hopen je dan ook in de toekomst te mogen verwelkomen bij Xooon🌻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige tafel, snelle levering.
Was licht beschadigd, maar er is gelijk een passende oplossing geboden vanuit XOOON.

5. Februar 2026

Beste Marloes,

Dankjewel voor je positieve review en dank voor de kans die je ons hebt gegeven om mee te kijken naar een oplossing. Wij zijn blij te horen dat de service en geboden oplossing naar wens zijn en hopen dat je veel plezier hebt met de tafel.

Indien wij iets in de toekomst voor je kunnen betekenen dan horen wij dit uiteraard graag.

Xooon🌷

Prachtig boek

23. Januar 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je positieve review omtrent ons lookbook.
Wij hopen je op deze manier inspiratie mee te geven en hopelijk staat er een product naar wens bij die past bij je interieur.

Indien wij ergens bij kunnen helpen zoals een staaltje of eventueel om mee te kijken waar de producten in het echt te bekijken zijn dan horen wij dit uiteraard graag. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels.

Xooon! 💐

Prachtig boek.

Prachtig boek.

18. Januar 2026

Dag Anita,

Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn om te horen dat je ons boek prachtig vindt. We hopen dat het je blijft inspireren en dat je er volop ideeën en inspiratie uit kunt halen voor je interieur.

Ons doel met het boek is om een bron van inspiratie te zijn, met mooie combinaties, kleurvoorstellen en woonideeën die je helpen bij het ontdekken van nieuwe stijlen. Hopelijk blijft het boek je verrassen en inspireren bij het inrichten van je woonruimte.

Indien wij ergens bij kunnen helpen, bijvoorbeeld met een staaltje of advies over waar onze producten in het echt te bekijken zijn, horen wij dat uiteraard graag. Je kunt ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier : https://www.xooon.nl/contact/

Tot ziens bij XOOON!💐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hebben al 8 jaar bank en fauteul in…

Hebben al 8 jaar bank en fauteul in Spanje.
Perfekte stof die kleurecht is in de zon.
Gaan nu ook in Nederland een nieuwe bank aanschaffen.

Goedemiddag Heleen,

Wat fijn om te lezen dat jullie al 8 jaar tevreden zijn met jullie bank en fauteuil in Spanje.
Het is mooi om te horen dat de stof ook in de zon zijn kleur behoudt en dat jullie er nog steeds plezier van hebben.

We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te helpen bij het vinden van een nieuwe bank. Onze medewerkers adviseren graag over modellen, stoffen en kleuren, zodat jullie ook deze keer een bank vinden die goed bij jullie wensen past. Tot snel bij XOOON!💐

Leuke ideeën opgedaan

Leuke ideeën opgedaan

18. Januar 2026

Goedemiddag Marianne,

Bedankt voor je positieve review!😊
Wat fijn om te horen dat je bij ons leuke ideeën hebt opgedaan. Ons doel met het Lookbook is juist om te inspireren en nieuwe combinaties en stijlen te laten ontdekken, dus het doet ons veel plezier dat dit zo wordt ervaren.

We hopen dat het Lookbook je blijft inspireren en dat je er nog veel meer ideeën uit kunt halen voor je interieur. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om onze collecties in het echt te bekijken bij één van onze verkooppunten. Daar kun je onze meubels en accessoires zelf ervaren en nog meer inspiratie opdoen! Tot ziens bij XOOON💐

Prachtige magazine

Prachtige magazine, om veel inspiratie op te doen.

Dag Wouter,

Bedankt voor je positieve review!😊
Wat fijn om te horen dat je in ons Lookbook hebt gebladerd en dat het je inspiratie heeft gegeven.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wil je onze collecties liever in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom bij één van onze verkooppunten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Xooon!💐

Het woonblad

Het woonblad, Prettig blad met mooie en goede woonideeen, en perfecte interieurs...!!

Hoi Riette,

Bedankt voor je positieve review!😊
Wat fijn om te horen dat ons Lookbook je inspireert met mooie woonideeën en perfecte interieurs. We besteden veel zorg aan het samenstellen van inspirerende combinaties, trends en kleurvoorstellen, dus het doet ons veel plezier dat dit ook zo wordt ervaren.

We hopen dat ons Lookbook je blijft inspireren en helpen bij het ontdekken van nieuwe ideeën en stijlen voor je interieur. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Xooon, zodat je onze producten zelf kunt bekijken en nog meer inspiratie opdoet! Tot ziens bij XOOON💐

Mooi lookbook

Heb de catalogus aangevraagd ivm mijn fotografiewerkzaamheden.

Goedemiddag Ignah,

Dank je wel voor je positieve review. 😊
Leuk dat je de catalogus hebt aangevraagd in verband met je fotografiewerkzaamheden. We hopen dat het lookbook je inspiratie biedt en wensen je veel succes met je fotografie!✨
Tot ziens bij Xooon!💐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk bladeren in het Xooon…

Heerlijk bladeren in het Xooon inspiratie boek. Na de drukte rondom het verhuizen, maar eens gauw een kijkje nemen in de winkel!

14. Januar 2026

Goedemiddag,

Dank je wel voor de positieve review. Fijn om te lezen dat het Xooon inspiratieboek je heeft geholpen om na de drukte van het verhuizen weer rustig inspiratie op te doen.

Je bent van harte welkom in onze winkel om de ideeën uit het lookbook in het echt te bekijken en verder te ontdekken wat bij jouw interieur past. Ons team denkt graag met je mee en helpt je met persoonlijk advies.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij Xooon!💐

Prachtige meubels.

Prachtige meubels.

16. Januar 2026

Dankjewel voor je review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze meubels mooi vindt.
We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in een van onze winkels of in onze webshop. Tot ziens bij XOOON!💐

Daar kan je wat mee

Mooi stevig boek en mooie artikelen
Fijn dat je je even daar tussen al dat moois kan "plaatsen"
Veel fijner dan alle artikelen online los van een "decor" te moeten zien

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je ons Lookbook zo prettig vindt en dat het je helpt de artikelen in een mooie setting te zien.
We doen ons best om inspiratie en overzicht te bieden, en het is leuk om te lezen dat dat goed bij je overkomt.
Veel plezier met het ontdekken van onze collecties!
Tot ziens bij XOOON💐

Stijlvol look book

Duidelijk overzicht en mooie impressies om goed beeld te krijgen bij de verschillende meubels. Zeer stijlvol!

16. Januar 2026

Dag Bella,

Bedankt voor je positieve review!😊
Fijn om te horen dat ons Lookbook een duidelijk overzicht geeft en je helpt een goed beeld te vormen van onze meubels. We doen ons best om de collecties zo overzichtelijk en stijlvol mogelijk te presenteren, zodat het makkelijker wordt om inspiratie op te doen voor je eigen interieur.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of advies nodig hebt.
Tot ziens bij XOOON 💐

…geen

Het tafeltje was binnen een dag geleverd, en goed verpakt en afgeleverd

23. Januar 2026

Hoi John,

Bedankt voor je reactie! 😊
Fijn dat het tafeltje snel en goed is aangekomen. We hopen dat het tafeltje een mooie toevoeging is aan je interieur en wensen je veel plezier ermee. Tot de volgende keer bij XOOON!💐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het nieuwe meubelboek van Xooon is inspirerend en vol ideeën voor eigentijds wonen.

Het nieuwe meubelboek van Xooon is een prachtig verzorgd inspiratieboek dat perfect past bij iedereen die van eigentijds wonen houdt. Het boek voelt luxe aan.

Inspirerende foto’s helpen je direct ideeën te vormen voor je eigen interieur.
Heldere stijlen, warme kleuren, materialen en combinaties komen mooi tot hun recht.

Het boek prikkelt om verder te denken dan losse meubels: combinaties, sfeer en leefstijl staan centraal. Voor wie van moderne, comfortabele woonstijlen houdt, is dit boek een waardevolle aanwinst.

14. Januar 2026

Dag Cubic,

Bedankt voor je reactie op ons Lookbook!😊
Fijn om te horen dat het je inspiratie geeft voor eigentijds wonen en ideeën voor je eigen interieur.
Bij XOOON besteden we veel aandacht aan combinaties, materialen en sfeer, zodat je niet alleen losse meubels ziet, maar een compleet beeld krijgt van mogelijke woonstijlen.

We hopen dat het Lookbook je blijft inspireren.
Heb je vragen of wil je de meubels in het echt zien? Kom gerust langs bij een van onze winkels of neem contact met ons op! ✨ Tot ziens bij Xooon 💐

Prachtige collecties

Prachtige collecties

13. Januar 2026

Hoi Antoinette,

Dankjewel voor je positieve review 😃
Bij XOOON doen we ons best om collecties te maken die iedereen iets moois bieden, van tijdloze meubels tot bijzondere details die uw interieur compleet maken.
We nodigen je graag uit om onze collecties verder te ontdekken, zowel online als in de winkels.
We hopen dat je binnenkort iets vindt dat perfect bij je stijl past! ✨Tot ziens bij Xooon💐

Prima geregeld, wel verzendkosten

Vriendelijke en capabele klantenservice en bezorgers. Bestellen was makkelijk. Voor het bestede bedrag had de verzending gratis mogen zijn. Daarom 1 ster aftrek.

Hoi Petrouschka,

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice, de bezorging en het bestelproces. Het doet ons plezier dat je de service en vriendelijkheid van onze medewerkers hebt ervaren zoals we dat graag willen.

We begrijpen dat de verzendkosten een minpunt waren en waarderen je eerlijkheid hierover.
We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en dat ons product goed van pas komt in je interieur.
We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Xooon en je weer een prettige bestelervaring te bieden.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr