Banner for XOOON Nederland

XOOON Nederland Bewertungen 499

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Twee kasten besteld, levering zoals afgesproken. Bij een van de kasten ontbraken de schroeven. Gelukkig netjes opgepakt door de klantenservice. Wel een paar kleine minpuntjes: - een lade liep niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooi artikel zoals op de site, keurig verpakt en netjes bezorgd. Levertijd was langer dan verwacht, onmacht (geen voorraad) jammer genoeg moest ik daar zelf 2X telefonisch naar vragen. Verder heel... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Onze bestelling klopt helaas niet. Morgen achter bellen en dan maar weer wachten tot levering. En voor een ander product 14 weken levertijd dus hierdoor later besteld. En was de volgende dag al in mag... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Schrankmöbelgeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Möbelzubehör
  5. Wohnmöbelgeschäft
  6. Sofageschäft

Über XOOON Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.

BANKEN TAFELS STOELEN

FAUTEUILS KASTEN

VERLICHTING WOONACCESSOIRES

Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!

Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!

Onze beloftes

Vom Unternehmen geschrieben

Unieke designs
Eigen ontwerpen, gewoon van Nederlandse bodem.
Stel je meubelen zelf samen
Kies de opstelling, stof en kleur die bij jou past en ga voor comfortabele opties die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Gratis online ontwerptools
Maak een ontwerp in 2D of maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien.
3D-interieuradvies
Maak een afspraak in een van onze winkels voor een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur.

Onze garanties

Veel meubelen uit voorraad leverbaar

Met meer dan 70 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast bestel je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online.

Promotion box for XOOON Nederland

Nieuwe collectie bij XOOON

Ontdek de nieuwe collectie designmeubelen bij XOOON.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

499 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Supervlotte levering

Supervlotte levering, volgende ochtend al in huis. Zeer zorgvuldig verpakt. Was nog mooier dan ik had gedacht!

20. März 2026

Goedemiddag Ria,

Bedankt voor je positieve review en het delen van je ervaring! 😊
Fijn om te horen dat het product nog mooier is dan je had verwacht.✨ We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Duidelijkheid

Was voor mij niet duidelijk kast al helemaal in elkaar stond . Alleen de pootjes moesten bevestigd worden. Hierdoor paste de kast niet in de lift . Zelf een kraan geregeld om de kast op de eerste verdieping in huis te krijgen. Helaas extra betaald voor de extra service. Lift was 2m10 kast 2m40 en eerste verdieping. Maar aan de kast ligt het niet ze zijn prachtig.

18. März 2026

Goedemiddag Anita,

Bedankt voor uw review!
We vinden het vervelend om te horen dat het niet duidelijk voor u was dat onze meubels volledig gemonteerd worden geleverd. We nemen uw ervaring mee om onze service en communicatie verder te verbeteren.
We hopen u bij een volgende gelegenheid nog beter te kunnen informeren en u een positieve ervaring te bieden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige omgang met mijn tijd

Tijdslot niet belachelijk groot. Dag van levering netjes van te voren gebeld hoelaat ze er waren, en hier zich aan gehouden. Waren op tijd en snel klaar. Netjes meubels in elkaar gezet en neergezet waar moest, vervolgens alle verpakking meegenomen tot het laatste beetje karton.

12. März 2026

Beste Amber,

Bedankt voor je positieve review 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en onze service.
We wensen je veel plezier van je nieuwe meubels. ✨Heb je nog vragen of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen je graag verder.

Tot ziens bij Xooon!💐

Mooie collectie!

27. Februar 2026

Beste Christiane,

Bedankt voor je positieve review!
Wij hopen dat ons lookbook je inspiratie heeft gegeven voor de inrichting van je huis.

Indien je een van onze producten in de showroom wilt bekijken, een stofstaaltje wilt ontvangen of graag meer informatie wenst, dan horen wij dat graag. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij hopen je dan ook in de toekomst te mogen verwelkomen bij Xooon! 🌻

Eetkamerstoel Sage

Ik heb een paar weken geleden de eetkamerstoel Sage gekocht en ben er erg blij mee. Ze zitten heerlijk, zijn makkelijk schoon te maken en passen perfect in ons interieur. Omdat ik ze online bestelde vond ik het vooraf best spannend, maar ze zijn zelfs mooier en comfortabeler dan ik had verwacht. Zeker een aanrader.

5. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Goedemiddag Wout,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de eetkamerstoel Sage en dat ze perfect in jullie interieur passen.
We begrijpen dat online bestellen soms spannend kan zijn, dus het is extra fijn om te horen dat de stoelen zelfs mooier en comfortabeler zijn dan verwacht.
Bedankt voor je aanbeveling! We wensen je veel plezier met je nieuwe stoelen en zien je graag de volgende keer weer terug.

Tot ziens bij Xooon!💐

Prima levering

Prima geregeld allemaal en top levering.

25. Februar 2026

Goedemiddag Tineke,

Dankjewel voor je positieve review.
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, van bestelling tot bezorging, dus het is leuk om te lezen dat dit ook zo is ervaren. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je in de toekomst opnieuw in onze webshop te mogen verwelkomen. 😊

Tot ziens bij XOOON💐

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Inspiratie opgedaan en nu een bank…

Inspiratie opgedaan en nu een bank gekocht na bezoek aan de winkel.

29. Januar 2026

Goedemiddag Harry,

Dankjewel voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat ons lookbook je heeft geïnspireerd en dat je hierdoor een bank bij ons verkooppunt hebt besteld.

We hopen dat je nog veel plezier zult beleven aan het bekijken van ons lookbook en dat het je blijft inspireren voor nieuwe ideeën.
Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij graag voor je klaar. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via 088-203 94 20 op werkdagen van 08:30 tot 17:00, of via ons contactformulier.

Alvast veel plezier met je nieuwe bank en tot ziens bij Xooon!💐

Mooie spullen

Mooie spullen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

19. Februar 2026

Goedemiddag Peter,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en de prijs-kwaliteitverhouding.

Veel plezier met je aankopen en tot ziens bij Xooon!✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig boek met duidelijke…

Prachtig boek met duidelijke productomschrijving

7. Februar 2026

Beste Silvia,

Dankjewel voor je positieve review.
Wij zijn blij te horen dat het lookbook je inspiratie heeft kunnen geven door middel van veel en duidelijke informatie.

Wij hopen je dan ook in de toekomst te mogen verwelkomen bij Xooon! 💐

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erg lange levertijd tafel Aras, geen reactie klantenservice meer

In oktober 2025 bij Xooon tafel Aras online besteld. Deze zou geleverd worden in januari 2026. Na contact met de klantenservice (zowel telefonisch als via de mail)blijkt nu dat de tafel pas eind april 2026 leverbaar is, terwijl de levertijd als je de tafel nu online zou bestellen volgens de website begin april is. Opnieuw contact gezocht met de klantenservice maar nu komt er geen reactie meer. Inmiddels staat er nog steeds geen eettafel in de kamer en moeten we waarschijnlijk nog 3 maanden zonder tafel. Als hij daadwerkelijk wordt geleverd.

Erg teleurstellende ervaring...
De tafel is volledig betaald, en staat inmiddels online te koop voor 100 euro minder met een kortere levertijd.

Ik zou niet snel weer iets kopen bij Xooon.

Update 23-2-2026:
Nogmaals telefonisch contact gehad met Xooon.
De 100 verschil met de sale prijs is terug gestort en we hebben een vouchter van 50 euro ontvangen om te besteden bij Xooon. De leverdatum van de tafel is nog steeds niet bevestigd!!!

3-3-2026: nogmaals contact opgenomen (via mail)en gevraagd om bevestiging leverdatum.

18. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Goedemorgen Ell,

Bedankt voor uw bericht.

Wij vinden het vervelend om te horen dat u uw tafel niet binnen de voorziene termijn heeft ontvangen.

Om u correct en zo snel mogelijk verder te kunnen helpen, is het voor ons belangrijk om te weten of u uw bestelling via een verkooppunt of rechtstreeks via onze webshop heeft geplaatst, aangezien deze twee verschillende kanalen hun eigen logistieke processen en verkoopvoorwaarden hanteren. Tevens vernemen wij graag of u de opgemerkte saleprijs voor uw tafel al heeft besproken met onze klantenservice.
Daarom verzoeken wij u vriendelijk om verder contact met ons op te nemen, zodat wij u verder kunnen helpen.

Indien uw bestelling rechtstreeks via onze webshop is geplaatst, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via ons contactformulier:
U kunt ons ook telefonisch bereiken op 088 - 203 94 20.
Wij helpen u graag verder.

Indien u via één van onze verkooppunten heeft besteld, verzoeken wij u vriendelijk opnieuw contact op te nemen met het betreffende verkooppunt. Zij kunnen u verder informeren over de status van uw bestelling en u verder helpen.

Xooon

Sfeervol look book

Heel fijn om door het lookbook te bladeren. Inspiratie opgedaan. We gaan binnenkort naar de winkel om in het echt te kijken. Dankjewel.

5. Februar 2026

Beste Sanne,

Bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij te horen dat het lookbook je inspiratie heeft gegeven en je de gewenste producten in onze winkel wilt komen bekijken.Wij hopen dat de producten in de showroom naar wens zullen zijn en mocht je vragen hebben dan kunnen onze collega's in de winkel hier zeker goed bij helpen.

Mocht je een stofstaaltje willen ontvangen of heb je vragen voor ons dan helpen wij hier graag bij. Je kan ons bereiken van 08:30 tot 17:00 via 088-203 94 20 of via ons contactformulier: https://www.xooon.nl/contact/.

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels.

Xooon 🌷

Verkeerde prijs bij bank

Verkeerde prijs bij bank , bank was veel duurder

4. Februar 2026

Goedemiddag Ben,

Hartelijk dank voor uw review.

we vinden het vervelend om te horen dat de prijs van de bank hoger uitviel dan verwacht. Onze banken die naar wens samengesteld kunnen worden, hebben een startprijs, omdat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van de gekozen opties, stof en opstelling.
Wij hopen u bij een volgende gelegenheid nog beter van dienst te mogen zijn en u een prettige ervaring te bieden.

XOOON

Zeker de moeite waard

Heel veel inspiratie en veel keus

4. Februar 2026

Goedemiddag,

Dankjewel voor je positieve review!😊
Het is goed om te horen dat het lookbook je inspiratie heeft gegeven en dat je een ruime keuze hebt kunnen ontdekken. Het lookbook is bedoeld om ideeën te geven, trends te laten zien en je te helpen bij het samenstellen van je favoriete combinaties, dus fijn dat het je daarbij kan ondersteunen.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Stuur een bericht via het contactformulier of bel onze klantenservice op 088-203 94 20.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 en helpen je graag verder.
Je kunt ook terecht bij onze verkooppunten, waar ons team je vragen kan beantwoorden, advies kan geven over artikelen of combinaties, en je kan ondersteunen bij het vinden van precies wat je zoekt ✨

Een inspirerend boek

Een inspirerend boek. We komen zo op veel indeetjes voor onze inrichting. We hebben al hoge krukken van Xooon die ons goed bevallen.

2. Februar 2026

Goedemiddag,

Dankjewel voor je positieve review! Wij zijn blij te horen dat de barkrukken van ons goed bevallen en dat het lookbook je inspiratie heeft gegeven.

Wij hopen je dan ook in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Xooon! 🌷

Geweldige bank

1. Februar 2026

Beste Ine,

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat er een bank naar wens bij zit. Mocht je eventueel vragen hebben, een stofstaaltje willen ontvangen of een bank of ander product in een van onze showrooms willen bekijken dan helpen wij hier graag bij.

Wij verwelkomen je graag bij onze webshop of een van onze winkels.

Xooon💐

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Heel jammer

Heel jammer. Ik had voor een avondlevering 1,95 euro betaald, en die avond had ik een melding ontvangen dat ze bezorgd hadden. Terwijl dat zeker niet het geval was. De bezorger heeft het pakket gewoon de volgende ochtend bezorgd. Het grote pakket zat gewoon voor de deur!

8. Februar 2026

Beste Nezahat,

Dankjewel voor je bericht omtrent de levering. Wij hebben even voor je gekeken in je order en door middel van het nabootsen van de bestelling op onze website. Nu zien wij op onze website geen optie voor een avondlevering en ook op de online order zien wij geen extra kosten van €1,95 voor een upgrade van de levering en zien wij de standaard levering in de order staan. Verder zie ik vanuit de Track & Trace code dat PostNL het pakket om 20:01 bezorgd zou hebben.

Wij kunnen hierbij het beste aanraden om met PostNL direct contact op te nemen indien met hun iets geregeld zou worden met betrekking tot het tijdstip en levermethode gezien dit niet via onze website is geregeld en wij hierdoor geen verdere inzage hebben. Verder als zij het pakket niet hadden geleverd om 20:01 is dit ook iets wat enkel bij hun bekeken kan worden hoe dit kan. Wij hopen dat PostNL hier mogelijk meer duidelijkheid in kan geven.

Xooon

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi boek met eerlijke info

Mooi boek met eerlijke info.
Houen zo!

3. Februar 2026

Goedemorgen Jan,

Wat fijn om te horen dat je ons Lookbook mooi vindt! 😊
Dankjewel voor je positieve review!
We steken veel zorg in het samenstellen van ons Lookbook, zodat het vol inspiratie en leuke ideeën zit voor je interieur. Het is altijd fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd. We hopen dat je er nog vaak in zult bladeren en dat het je blijft inspireren. We verwelkomen je graag binnenkort weer bij XOOON, online of in een van onze winkels, om onze meubels, decoraties en andere interieurideeën te bekijken✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke opties qua meubelen en…

Duidelijke opties qua meubelen en kleuren.

30. Januar 2026

Goedemorgen Jeroen,

Bedankt voor je review! 😊
Wat fijn dat onze opties qua meubelen en kleuren voor jou duidelijk zijn. We hopen dat dit het kiezen van de juiste meubels makkelijker maakt en dat je er veel plezier aan beleeft. Neem gerust een kijkje in onze webshop of bij een van onze verkooppunten om onze volledige collectie te ontdekken✨
Tot ziens bij XOOON! 💐

Inspiratie

Leuk, om te ontvangen, inspriratie.

30. Januar 2026

Goedemorgen Wim,

Dankjewel voor je positieve review 😊
Wat leuk om te horen dat je ons Lookbook met plezier hebt ontvangen! Fijn dat het je heeft geïnspireerd en nieuwe ideeën heeft gegeven voor je interieur.
We besteden veel zorg aan het samenstellen van ons Lookbook, dus het is fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd. Mocht je vragen hebben of persoonlijk advies willen, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.
We verwelkomen je graag binnenkort in onze webshop of bij een van onze verkooppunten, waar je nog meer van onze collecties kunt ontdekken.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering barkrukken van online bestelling

Bestellen online van nieuwe barkrukken ging makkelijk en snelle levering binnen 3 dagen. Zelf in elkaar gezet met goede beschrijving. Ook transporteur gaf goede info over moment van levering.

11. Februar 2026

Goedemorgen Chantal,

Bedankt voor je positieve review! 😊
Wat leuk om te horen dat het online bestellen zo makkelijk ging en dat je de barkrukken al binnen drie dagen in huis had.
Fijn dat ook het monteren vlot verliep en dat je goed op de hoogte werd gehouden van de levering.
We wensen je veel plezier met je nieuwe barkrukken en zien je graag weer terug bij XOOON!💐

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr