In Deventer heeft Mariska ons goed begeleid en geïnformeerd over alles wat er op ons afkwam na het besluit te gaan scheiden. Het was makkelijk om afspraken te plannen. Mariska gaf ruimte om zaken te l... Mehr ansehen
Wij zochten voor de begeleiding van onze scheiding een partij die met ons meedenkt en met vertrouwen en zorg naar beide partijen overzicht zou brengen. Dat is naar onze volle tevredenheid gelukt! Shia... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanwege een scheiding ben ik op zoek gegaan naar een mediator. Via Google kwam ik terecht bij Zorgzaam Scheiden. Het stukje dat Shiara over zichzelf had geschreven sprak mij direct aan en gaf me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vriendelijk, onpartijdig en behulpzaam. Heeft ons door een moeilijke periode heen geholpen, door haar kennis met ons te delen zodat wij een zo eerlijk mogelijke verdeling van goederen, geld e.d. hebbe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Zorgzaam Scheiden staat voor een pragmatisch aanpak, waarbij mensen in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen. We vinden dat het om de mensen moet gaan. En vooral om de kinderen. Een scheiding wordt veelal te financieel of fiscaal aangepakt. Een scheiding is meer dan dat. Dit zijn belangrijke onderdelen, echter in de basis is een scheiding een emotioneel en praktisch vraagstuk, waarbij de focus hoort te liggen op een respectvolle afronding en een nieuwe start. Scheiden is niet niks, hier moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Wij begeleiden het gehele proces van de scheiding en komen samen tot oplossingen. Oplossingen waar beiden achter kunnen staan. En welke natuurlijk ook uitvoerbaar zijn, voor het hele gezin.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Goede en kundige mediaton
Duidelijke en eerlijke informatie en advies gekregen. Door inzet van Chris ook vlotte behandeling van zaken bij de rechtbank en gemeente.
Cora heeft ons op een zeer…
Cora heeft ons op een zeer professionele, respectvolle en begripvolle wijze begeleid bij onze scheiding, waarbij zij op de juiste empathische wijze te werk ging.
Goed gevoel
De gesprekken met Chris hebben ons geholpen bij de scheiding. Open en duidelijk maar ook snel als je wilt. Ondanks deze moeilijke periode kijk ik er met een goed gevoel op terug. Hij helpt bij veel keuzes en geeft rust waar je in je hoofd druk bent.
Zeer goede begeleiding bij een zwaar en emotioneel proces.
Wij zijn op een zeer professionele en kundige manier door Chris van Diest geholpen. Hij was op alle tijden (ook buiten kantoortijd) bereikbaar voor ons en heeft ons met raad en daad bijgestaan. Het hele proces hebben we in een zeer korte tijd kunnen doorlopen, wat ook onze wens was.
Chris heeft alle ruimte genomen om naar ons verhaal te luisteren en gaf ons geregeld hints en tips om ons goed verder door het scheidingsproces te loodsen. Alles ging in een zeer ontspannen, zelfs relaxte setting.
Een geheel ander zeer positief punt wat wij vinden is de aankleding van zijn kantoor. Deze straalt rust en gezelligheid uit en daardoor voel je je meteen op je gemak wat zeker in het begin prettig is, omdat het toch een emotioneel onderwerp betreft.
Ik vond Chris van af de eerste begin…
Ik vond Chris van af de eerste begin open en eerlijk persoon en ook duidelijk.De sfeer in hem office was aangenaam, voelt vertrouwd. Ik raad mensen met hem te werken.
Fijne service
Fijne service! Zeer waardevol!
Wij hebben bij Swaas van Zorgzaam scheiden in Ulvenhout een fijne waardevolle service ontvangen tijdens onze scheidings periode.
Scheiding
Chris van Diest heeft ons begeleid. Hij nam de tijd om het proces goed te begeleiden.
Door met ons en voor ons te denken in de scheiding rond gekomen.
Zorgzaam scheiden
Chris heeft ons heel goed geholpen met onze scheiding. Als we vragen hadden konden we altijd bellen en dan kregen we meteen een duidelijk antwoord. Ook heeft hij ons goede inzichten gegeven over aspecten waar je in eerste instantie niet aan denkt.
Echt een aanrader als je voor een van de moeilijkste keuzes uit het leven staat.
Chris van Zorgzaam Scheiden, aanrader!
Na een moeilijk besluit om uit elkaar te gaan heb ik Chris van zorgzaam scheiden in de hand genomen om alles in goede banen te leiden. Hij heeft ons perfect geholpen. Is duidelijk en doortastend! Binnen 2 maanden waren wij eruit en was er getekend. Ik raad hem zeker aan!
In 4 maanden tijd de scheiding rond
In 4 maanden tijd de scheiding rond. Mede dankzij Donja.
Ze was duidelijk in haar uitleg. Ook voor onze zoon die een aantal terechte vragen had over de kinderrechter. Ze had ook begrip als het voor de andere partij even emotioneel werd.
Prettige mediation
Chris van Diest is een prettige mediator, met veel empathie en hij had genoeg tijd voor ons. Hij kwam bij ons thuis wat ook heel fijn was. Zowel het ouderschapsplan als scheidingsconvenant waren duidelijk.
Swaas is een hele fijne mediator waar…
Swaas is een hele fijne mediator waar wij ons direct erg op ons gemak bij voelde.
Zij heeft ons enorm goed bijgestaan in ons scheidingsproces!
Alles is snel, duidelijk en goed verlopen en ik raad haar zeker aan.
Fijne gesprekken gehad.
Fijne gesprekken gehad.
En snel geregeld.
Fijne en eerlijke bemiddeling
Wij hebben Zorgzaam Scheiden ingeschakeld om ons te begeleiden bij het scheiden. In de eerste gesprekken ging het vooral over het waarom. Dit waren erg intensieve en moeilijke gesprekken waarin Swaas heel goed de verantwoordelijk bij een ieder kon leggen. Dit gaf mij veel vertrouwen in de rest van het traject. Dat er een eerlijke bemiddeling zou zijn.
Daarnaast was Swaas ondersteunend in de situatie die bij ons ontstond.
Mediation door Chris van Diest
Wij zijn geholpen door mediator Chris van Diest. Chris heeft veel kennis en heeft ons daarin goed begeleid, het hele traject verliep daardoor soepel en snel. Er was veel ruimte voor vragen, maar ook de tijd voor een lach en een traan.
Chris luistert en denkt mee in het belang van de kinderen, zodat zij niet over het hoofd gezien worden in zo'n verdrietige situatie.
Echt een aanrader, heel erg bedankt Chris voor jouw goede hulp!
Hele fijne samenwerking!
Wij zijn van A tot Z begeleid door Carola Dogan en wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Ze neemt de tijd voor je, luistert naar je en legt alles stap voor stap uit. Ze neemt al het werk uit handen in deze emotionele fase en alles is heel helder wat ze doet. Wij raden haar zeker aan!
Deskundig advies zonder oordeel.
Swaas heeft ons geduldig, objectief en efficiënt geholpen. Zonder ooit een oordeel te uiten, of een zijde te kiezen, luistert Swaas ontzettend goed, stelt rake vragen en geeft deskundige, wederom rake adviezen. Zonder Swaas zou ik niet weten hoe we alles hadden geregeld. Ook wanneer je denkt dat je huwelijk wellicht nog wél te redden is, is Swaas een geweldige gesprekspartner voor zowel de vrouw als man, in een driehoeksgesprek. Aanrader.
Gewoon doen !!!
Heel goed geholpen door Swaas.
In eerste instantie vond ik mediation onzin , op aandringen van mijn ex partner toch een intake gesprek gehad. Ik ben blij dat we gebruik hebben gemaakt van mediation. Overal word aan gedacht en je krijgt een hoop informatie en tips waar je echt wat aan hebt. Ook veel dingen waar je zelf als “gescheiden” ouders niet aan denkt in het belang van de kinderen. Kortom super blij dat we dit zo hebben doorlopen.
Goede begeleiding
Chris heeft met invoelend vermogen het scheidingsproces begeleid. Woorden die in me opkomen zijn, tact, direct (verbaal, non-verbaal), gevoel, discreet, distantie, korte lijnen en snel handelen. Een scheidingsproces is verre van fijn maar een mediator die handelt zoals Chris gedaan heeft, zorgt voor overzicht en rust in de te nemen stappen.
een goede ervaring voor ons
een goede ervaring voor ons, Swaas is geduldig en een prettige 3e gesprekspartner die een goede vertaalslag kan maken naar beide partijen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.