In Deventer heeft Mariska ons goed begeleid en geïnformeerd over alles wat er op ons afkwam na het besluit te gaan scheiden. Het was makkelijk om afspraken te plannen. Mariska gaf ruimte om zaken te l... Mehr ansehen
Wij zijn erg prettig bijgestaan tijdens onze scheiding. Het was een moeilijke en emotionele periode maar de mediator heeft ons op een warme en rustige manier begeleid. Ze nam alle tijd voor ons en h... Mehr ansehen
Wij zochten voor de begeleiding van onze scheiding een partij die met ons meedenkt en met vertrouwen en zorg naar beide partijen overzicht zou brengen. Dat is naar onze volle tevredenheid gelukt! Shia... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanwege een scheiding ben ik op zoek gegaan naar een mediator. Via Google kwam ik terecht bij Zorgzaam Scheiden. Het stukje dat Shiara over zichzelf had geschreven sprak mij direct aan en gaf me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Zorgzaam Scheiden staat voor een pragmatisch aanpak, waarbij mensen in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen. We vinden dat het om de mensen moet gaan. En vooral om de kinderen. Een scheiding wordt veelal te financieel of fiscaal aangepakt. Een scheiding is meer dan dat. Dit zijn belangrijke onderdelen, echter in de basis is een scheiding een emotioneel en praktisch vraagstuk, waarbij de focus hoort te liggen op een respectvolle afronding en een nieuwe start. Scheiden is niet niks, hier moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Wij begeleiden het gehele proces van de scheiding en komen samen tot oplossingen. Oplossingen waar beiden achter kunnen staan. En welke natuurlijk ook uitvoerbaar zijn, voor het hele gezin.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Dorith Trovato heeft mij bijgestaan tijdens mijn echtscheiding
Dorith Trovato heeft mij bijgestaan in een zeer verdrietige scheiding. Door haar deskundigheid heeft zij mij geholpen om de scheiding toch soepel en spoedig te laten verlopen. Dorith was onpartijdig en stond ons beide professioneel bij. Ik raad een ander geen echtscheiding aan maar mocht het onverhoopt toch zo zijn, raad ik Dorith Trovato wel aan!
Mediator nodig, dit moet hem zijn
Ik hadden gelijk een goede gevoel bij Swaas, zij neemt de tijd om alles goed uit te leggen, en al ons vragen te beantwoorden! Zij geeft ook goed advies buiten de scheiding en alles is prima gelopen!!! Als je een mediator nodig heeft, deze is hem!
Swaas heeft ons top geholpen met de…
Swaas heeft ons top geholpen met de scheiding. Alles word tip top uitgelegd en alles is eerlijk en open. Eerlijkheid en openheid zijn dus belangrijke pilaren waar ik zelf heel veel aan gehad heb
Dorith heeft ons echt heel goed…
Dorith heeft ons echt heel goed geholpen, zo fijn dat alles zo duidelijk werd uitgelegd in deze stressvolle periode.
Zorgvuldige mediation met de kinderen op één
Wij zijn zorgvuldig én snel geholpen door Dorith Trovato van Zorgzaam Scheiden. Uit elkaar gaan was een lastig proces, waar wij het al drie jaar niet over eens werden. Met hulp van Dorith was het in een paar maanden gepiept. Dorith had aandacht voor alle bijkomende emoties en wist goed hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Nu een half jaar later hebben wij een soepel lopend co-ouderschap, met respect voor elkaar en gedeelde liefde voor onze kinderen.
Een luisterend oor en goede hulp bij het maken van de juiste beslissing in veiligheid en vertrouwen!
We hebben het gesprek met Swaas als heel positief ervaren, ookal kwamen we daar voor iets verdrietigs. Zij heeft ons goed geïnformeerd over de vervolgstappen van een scheiding en wat er allemaal bij komt kijken. Het heeft ons wel heel erg aan het denken gezet en er ook voor gezorgd dat we weer met elkaar in gesprek zijn gegaan. Daarvoor zijn we Swaas heel dankbaar. Swaas heeft tijdens het kennismakingsgesprek echt de tijd voor ons genomen. We voelden ons echt gezien en gehoord. Het was lastig om de knoop door te hakken. We twijfelden heel erg. Swaas zet een scheiding niet per se door, maar helpt om een juiste beslissing te nemen. Dat is heel fijn. Wij hebben uiteindelijk besloten om niet te gaan scheiden. We zijn haar erg dankbaar.
Top ervaring
Vanaf onze eerste kennismaking met Chris van Diest tot aan het afrondingsgesprek voelden wij ons gehoord, gezien en vertrouwd.
Chris heeft ons geholpen de gesprekken in goede banen te leiden en de juiste keuzes te maken. Hij was zeer geduldig en rustig. Je voelt je snel thuis.
Hij is bovendien zeer vakkundig en correct en heel goed bereikbaar. Als iets niet duidelijk was was er ruimte om nogmaals om tafel te gaan. Wij houden ervan als dingen luchtig blijven en dat voelde Chris goed aan dus een grapje over en weer kon ook. Kortom wij zijn meer dan tevreden.
Heel veel dank Chris!
Op goede voet uit elkaar
Zelfs als je op goede voet uit elkaar gaat is het bijzonder fijn een mediator in te schakelen. Zorgzaam scheiden heeft ons heel goed geholpen met overzicht van zaken die nodig zijn om de scheiding goed te regelen. Hierdoor werd het voor ons een invuloefening, wat al genoeg denkwerk met zich mee brengt. Dankzij de mediator hadden we daardoor ook genoeg ruimte voor de emotionele verwerking.
Topservice van Chris
Vanaf het eerste contact heb ik bij Chris van Diest een prettig gevoel gehad.
Chris heeft ons door het moeilijke proces geleid en stond altijd weer klaar om vragen te beantwoorden.
Chris heeft alles duidelijk uitgelegd en ons echt bij de hand genomen.
Wat een fijne begeleiding!
Wat een fijne begeleiding!
Chris van Diest van Zorgzaam Scheiden heeft ons snel, kundig en vriendelijk geholpen.
Gedurende het hele traject was hij bereikbaar voor vragen. Heeft de moeite voor ons genomen en vooral de tijd. Mocht iemand in dezelfde situatie zitten, raden wij Chris van Diest aan.
Goed en "snel" verlopen
Reageert snel , komt afspraken na , is correct , zorgt voor een vlotte en goede afhandeling , proces als prettig ervaring (voor zover dat mogelijk is met een echtscheiding)
Vanaf moment een dat er telefonisch…
Vanaf moment een dat er telefonisch contact met elkaar is opgenomen heerst er openheid, vertrouwen en dankbaarheid. Enorm prettig geholpen en precies de handvaten gekregen die nodig zijn binnen een scheidingsprocedure. Fijn hoe alles zo snel is verlopen. Alles heeft mee gewerkt in ons voordeel.
Met een lach en een traan
Ik ben geholpen door carola en ondanks dat de situatie heel verdrietig, eng en nieuw was, stond zij altijd klaar om te ondersteunen, te helpen of je op de goede weg te helpen. Ik kijk terug op een heel nare periode, waarin carola met haar humor, directheid en haar botte bijl 😉 toch voor luchtigheid en gezelligheid zorgde. Alles was snel geregeld. Kan haar iedereen aanbevelen, mocht je ook een mediator nodig hebben Dank je wel voor alles carola!!
Zeer geduldige mediator
Het was een moeizaam proces. Chris van Diest heeft continue zijn geduld bewaard en is onpartijdig gebleven. Eindelijk is alles geregeld! Nu op naar de rust terug vinden in onze beide levens.
Zorgzaamscheiden NIET doen
Ik zou zorgzaam scheiden niet aanraden. Mijn ex partner en ik hebben een zeer slechte ervaring gehad. Deze organisatie wilt geld verdienen op een snelle en makkelijke manier. Als je in scheiding ligt, je bent het overal samen over eens en je wilt dit alleen even op papier zetten, dus de ideale scheiding dan is het geen probleem maar zoek je een mediator om te helpen en te “mediaten” omdat je niet op één lijn ligt en juist hulp wilt hierbij dan NIET doen. Na 2 afspraken (inclusief de kennismaking) besloot de mediator te stoppen omdat er teveel conflict was, ja daarom willen wij de hulp graag hebben, we hebben vooraf het gehele bedrag moeten betalen en daarvan met enige moeite de helft van teruggekregen maar stonden dus wel met lege handen. Wij wouden na 3 jr ons ouderschapsplan herzien en kozen dit keer voor zorgzaam scheiden omdat het dichtbij huis kon. Wij gaan gauw terug naar onze eerste mediator, dan maar iets verder rijden maar wel iemand die geduld heeft en het niet vreemd vind dat een ouderschapsplan langer dan 1 of 2 afspraken kan duren.

Antwort von Zorgzaam Scheiden
Zorgzaam Scheiden
Ik ben ontzettend tevreden met de dienstverlening van Swaas van Heck van Zorgzaam Scheiden.
Alles werd goed uitgelegd en verliep vlot.
Binnen 3 maanden was de scheiding rond. Geen addertjes onder het gras en geen onverwachte extra kosten.
Ik zou ze van harte aanbevelen!
Goede zorg in moeilijke tijden
Op advies van een vriendin hier terecht gekomen. Mijn eerste gesprek was telefonisch. Ik voelde mij meteen begrepen. Goed uitleg plus en minpunten, goed uitgelegd. Chris denkt mee en is emphatisch maar weet heel goed om onpartijdig te zijn.
Zorgzaam
Een partij met inlevingsvermogen in een moeilijke tijd
Swaas heeft ons heel fijn geholpen
Swaas heeft ons heel fijn geholpen. Tijdens het scheiding proces heeft ze ons alles duidelijk uitgelegd en met ons meegedacht. dit heeft geresulteerd is een vlotte scheiding. en ondanks dat ik persoonlijk dacht geen mediator nodig te hebben ben ik 100% van mening veranderd en enorm blij met de hulp die wie hebben gekregen. ik raad daarom zeker Zorgzaam Scheiden aan! want hun naam zegt het al! je wordt met veel zorg begeleid.
Met vriendelijke groetjes,
Kelly
De medewerker was geduldig behulpzaam…
De medewerker was geduldig behulpzaam goed luisterend oor ze was echt heel erg vriendelijk met haar werk heeft ze alles in orde goed geholpen vol lof en dankbaarheid
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.