Goed geholpen bij problemen met tv en satellietschotel camper. Nadat de tv geinstalleerd was kreeg ik geen connetie met de schotel. Ook hierbij goed geholpen. Is duidelijk geworden dat de schotel aan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ben met een laptop (die ik niet daar gekocht heb )langs gegaan omdat deze een virus had en een verkeerde administrator dit is opgelost en werkt weer perfect. Paul van Bohemen
Unternehmen hat geantwortet
aanschaf van een FTE maxcombi is prima verlopen,na de instellingen bleek dat het app.div. haperingen vertoonde,terug naar de winkel ,daar werden onze bevindingen sterk in twijfel getrokken,volgen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben een Belgische klant die er mijn compleet schotelpacket (schotel, decoder (DM7025+), kabels, switches) heb gekocht. Mensen waren zo vriendelijk om in 2 pakketten (de schotel iets later da... Mehr ansehen
Satellietwinkel in satelliet benodigdheden. Winkel in Zoetermeer.
Edisonstraat 7h, 2723 RS, Zoetermeer, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Onlangs had ik mijn Amiko Spiel Mini geupdate via de site van Amiko. Dat resulteerde bij opnieuw opstarten in een melding dat het apparaat een of ander bestandje zocht. Hij was niet meer te benaderen. Een telefoontje naar Ziezotec Electronics om dit probleem te melden en te vrgaen of ze een oplossing hadden. "Kom maar naar de zaak", zeiden ze. Daar hebben ze met behulp van software een poging gewaagd de zaak op te lossen. Aanvankelijk liep het mis, niet getreurd we proberen het nog een keer! Deze keer liep het allemaal goed. De Amiko was weer hersteld en draait weer als een tierelier!! "Wat zijn de kosten?", vroeg ik. "Geen meneer, service van de zaak", zei men. Het kostte dus al met al alleen tijd (het heeft zo bij elkaar wel ruim een uur gekost voordat de software was gereset!) Kijk dat is nu service, daar kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen, chapeau Ziezotec!!!
Hartelijk bedankt voor de door jullie geboden hulp.
ben complete leek wat kastje en schotelantenne betreft. Wij hadden problemen in ontvangst in Frankrijk, geen HD-bereik. De medewerker heeft alles gecontroleerd en de goede instelling op kastje geïnstalleerd. Ook nog zonder kosten te berekenen. Fantastisch
een zeer goed bedrijf heeft nog tijd voor je ik raad hun bij iedereen aan nogmaals bedankt
prima bedrijf. De medewerkers zijn terzake kundig en hebben veel geduld om je uit te leggen hoe een en ander thuis aan te sluiten en-of te installeren. Hoe vaak je ook terugkomt omdat je toch weer iets verkeerd hebt gedaan, men blijft geduldig en vriendelijk. Echt een topbedrijf
Al jaren onze vaste decoder en satelliet leverancier. Zeer correcte en snelle service. Binnen 3-4 dagen geleverd in Frankrijk. Rene en zijn team helpen u op een zeer vriendelijke en professionele manier. Ga zo door !
Van de week een Xsarius Combo receiver gekocht. Ben er mee terug geweest om dat het flashen niet helemaal goed ging. De heren hebben het voor mij nagekeken en opnieuw geflashd. Werkt nu prima.
Ik had er ook al mij vu duo gekocht. Top zaak en kennis van zaken.
bij dit bedrijf al eerder wat gekocht en nu terug gegan ivm goede service en klant vriendelijkheid zeer aan te bevelen

Antwort von Ziezotec Electronics BV - Satelliet Winkel
Deskundig en goed advies, dus prima geholpen voor nieuw materiaal.

Antwort von Ziezotec Electronics BV - Satelliet Winkel
ik zou dinsdag om 12 uur een vu duo kopen e een hard disc er in en een duo ontvanger zodat ik een programma kan kijken en er 1 kan op nemen ik heb daar totaal geen verstand van ik heb op het net gekeken maar er lopen er een hele hoop constant vast met over schakelen van kanalen
toen zij een man dat hij deze had gekocht wel wat duurder zij hij maar 100% nou ik dacht liever wat duurder dan dat ik hem elke dag uit het raam wil gooien maar goed ik zaterdag vroeg wakker ik naar Zoetermeer gereden daar stond een aardige man die mij alles uit legde ik zij ik koop er 1 die man meteen ter plaatsen een tb schijf er in duo ontvanger helemaal in gesteld nog dingen uit gelegen wat een geweldige
zaak zeg een heel deskundig personeel weten echt waar ze mee bezig zijn ik ben er heeeeeel erg blij mee bedankt ziezotec Zoetermeer
B.Lassooy Amsterdam
Is naar verwachting,hopen dat het ook werkt wat voor ons de bedoeling is
Voor de tweede maal klant. eerst een schotelset, nu een digitale satfinder. Deskundig advies. Goede service. Een aanrader voor iedereen die iets (materiaal of hulp of advies) nodig heeft m.b.t. satelliet-televisie. Met neemt de tijd voor je!
Problemen met CD card en software op dig. ontvanger Amiko HD SE mini. Door een van de medewerkers nieuw software op 2 Amikos gezet en card geactiveerd. Prima ondersteuning en goede uitleg over werking CD en zenders.
Vandaag een aankoop gedaan bij ziezotec. Zeer vriendelijk en kundig personeel, en ze nemen echt de tijd voor je.
Ik zal dit bedrijf dan ook aanbevelen
Grt. Frank
ik heb best ervaring gehad met mijn aankoop van totaal pakket receiver installatie en best adviezen voor nieuw software. Dat is wat ergens anders
vaak niet het geval en ik had een tv module gekocht maar was niet passend op mijn tv en ben ik naar de winkel van ziezotec om terug te brengen, het mag om geruild of geld terug krijgen. Ze zijn goed begaan met ieder situatie met een best advies en oplossing. Van hartelijke dank voor alles.
Vandaag bij ziezotec in Zoetermeer geweest, wat een goeie service. Alles opnieuw ingesteld en gecontroleerd. En dat gewoon als service, ben er erg blij mee nu kunnen we ook bij ons vakantiehuis in Italië gewoon rtl4 kijken:)
Ga zo door jongens van ziezotec!
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Goede, originele decoder gekocht voor een correcte prijs.
Dit is een zaak die al jaren bestaat en er over jaren nog zal zijn.
Ben verschillende keren geholpen door de medewerkers van Ziezotec en die waren en blijven altijd vriendelijk en behulpzaam ,was dat overal maar zo Deze benadering van klanten kom je niet vaak meer tegen Fantastisch hoop dat jullie nog vele jaren doorgaan
r.ekering
Enige jaren terug een Homecast gekocht bij Ziezotec Zoetermeer om mee naar ons huis in Frankrijk te nemen. In december 2014 wat technische problemen, opgelost en informatie over nieuwe apparatuur in camper en verhuurhuis. Met het stopzetten van SD ontvangst moeten we over naar HD, prima informatie en uitleg. Vanmorgen kwam de bestelling via UPC binnen, alles in orde. Moeten alleen nog opgesteld worden en dan kunnen onze gasten Nederlandse tv kijken in HD kwaliteit. Bedankt Ziezotec!
ik had een ontvangstproblemen met mijn nieuwe schotel-ontvanger combinatie in mijn camper. Ziezotec nam alle tijd en moeite (apparatuur vervangen, kabels vervangen) om te achterhalen waar het ontvangstprobleem zat. Bleek de oorzaak uiteindelijk te liggen in de eletrische installatie in de camper: de 12V-bedrading was van onvoldoende kwaliteit.....
Compliment en dank voor de (gratis....!) service, heren van Ziezotec!
Canaldigitaal nog maar slecht te ontvangen in camper met apparatuur uit 2003. Oyster schotel bleek nog optimaal te functioneren. Ziezotec Electronics adviseerde, vooruitlopend op 2016 als NPO 1, 2 en 3 op Astra 3 gaan uitzenden, wel alvast een nieuwe, veel zuiniger TV met ingebouwde ontvanger aan te schaffen. Oude ontvanger nu alleen nog gebruiken voor het richten/bedienen van de schotel, die dan volgend pas volgend jaar (misschien) moet worden aangepast/uitgebreid. E.e.a. werd meteen geïnstalleerd en gebruiksklaar opgeleverd. Goede prompte service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.