Ziezotec Electronics BV - Satelliet Winkel Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed geholpen bij problemen met tv en satellietschotel camper. Nadat de tv geinstalleerd was kreeg ik geen connetie met de schotel. Ook hierbij goed geholpen. Is duidelijk geworden dat de schotel aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben met een laptop (die ik niet daar gekocht heb )langs gegaan omdat deze een virus had en een verkeerde administrator dit is opgelost en werkt weer perfect. Paul van Bohemen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

aanschaf van een FTE maxcombi is prima verlopen,na de instellingen bleek dat het app.div. haperingen vertoonde,terug naar de winkel ,daar werden onze bevindingen sterk in twijfel getrokken,volgen... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben een Belgische klant die er mijn compleet schotelpacket (schotel, decoder (DM7025+), kabels, switches) heb gekocht. Mensen waren zo vriendelijk om in 2 pakketten (de schotel iets later da... Mehr ansehen

1. Fernsehgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Satellietwinkel in satelliet benodigdheden. Winkel in Zoetermeer.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

181 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Garantie reparatie snipe nu al 7 weken!

Vanmorgen weer aan de telefoon gehangen met de leverancier (Ziezotec) van deze automatische satelliet antenne. Mijn antenne kreeg een probleem met het omschakelen in polariteit, waardoor de helft van de te ontvangen kanalen weg gevallen is.

Ok denk je dan , is garantie, zo geregeld. Dus antenne bij Ziezotec ingeleverd ter reparatie onder garantie. Mij werd verteld dat de antenne door hen zoals altijd, naar de fabriek zou worden gestuurd en dat de reparatie tenminste 2 weken going duren.

Inmiddels 7 weken verstreken en ondanks dat ik al eerder per telefoon reclameerde, nog steeds heeft Ziezotec geen idee hoe lang het nog gaat duren. Sterker nog, als klant mag je nog niet eens op een fatsoenlijke manier laten blijken dat je boos wordt vanwege deze toch adobinabele slechte service!
Volgens hun gaat de antenne naar de fabriek in Korea??
Ja zo kan je natuurlijk makkelijk 3 jaar garantie geven. En ja het klopt ook dat ze gezegd hebben tenminste 2 weken. Maar 7 weken en nog geen idee hoeveel langer nog?

Verder schijnt het dat ze geen enkele actie ondernemen voor hun klanten. Ja een mailtje naar de reparateur kan er nog af.... Blijkbaar geldt bij Ziezotec de regel, verkocht is verkocht en verder niets. En dat voor een bedrijf dat zich laat voorstaan op hun goede service!

Een ieder moet vor zichzelf weten bij welk bedrijf je gaat kopen, even googlen en je vind meerdere bedrijven die deze, op zich mooie, antenne leveren.
Voor mij geldt in ieder geval dat Ziezotec heel erg die de maand is gevallen!

9. Mai 2017

Beste Rob,

Vervelend te horen dat u niet tevreden bent met onze service.
Helaas kunnen wij met dit soort reparaties niet meer doen dan opsturen, en afwachten. Wij zijn hierin afhankelijk van de service en snelheid van derden.

7 weken is duidelijk veel te lang, daar zijn wij het helemaal met u mee eens.
Wij zouden ook graag willen dat dit sneller was afgehandeld. Wij hebben vandaag nogmaals met de importeur gebeld en gevraagd deze reparatie met spoed af te handelen. Wij gaan er dan ook vanuit dat dit nu snel opgelost wordt.
Ons excuus voor het ongemak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geregeld en super servcie

Net voor het paasweekend gaat mijn oude schotel defect. Vindt geen Astra 3 meer. Blijkt een verouderd systeem te zijn waar geen Astra 3 meer mee te ontvangen is. Op het laatste moment afspraak kunnen maken met ziezotec voor plaatsing van een nieuwe Xsarius schotel. Ondanks dat ze helemaal vol zaten met installaties toch voor mij kunnen opbouwen. Alles werkt prima. Hartstikke bedankt jongens!!!

15. April 2017

Goede service en uitleg.

Was op zoek naar een satfinder om de schotel makkelijk te kunnen afstellen.
Ben op een doordeweekse dag naar de winkel geweest en gevraagd naar een goede en makkelijk bedienbare satfinder.
Met een schotel en de satfinder naar buiten en daar uitleg gehad over de werking van de satfinder.
Thuis gekomen en binnen 5 minuten de schotel goed uitgericht.
Klasse.

31. März 2017

Bestelling

Vanuit Belgie een bestelling geplaatst. Voor 17.00 besteld en de volgende dag geleverd is zelfs mogelijk als het product in Belgie afgeleverd moet worden. Chapeau.

Volgende bestelling op het gebied van satelliet televisie gaat zeer zeker naar Ziezotec.

Moet alleen het apparaat nog aansluiten en testen, daar zal geen probleem mee zijn. Uitgebreide handleiding in het nederlands was bijgevoegd.

8. März 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

een vraag verdient een helder, en eenduidig antwoord:

Slecht: ik verwacht- zeker van tech. bedrijf, duidelijke antwoorden op de vragen die ik stel. Dat begint er almee dat ik op vraag 1 een antwoord wil, op vraag 2 ook etc. en geen rommelig verhaal over alle vragen.
Pro- actief zou ook erg prettig zijn: ik koop een nieuwe ontvanger, duo kop, schotel: waarom niet even op tijd geinformeerd ( e-mail) over wat er gedaan moet worden met de bij aangeschafte Ziezotec receiver/duokop- die dus anders is dan door Cdig. geadviseerd. Wel is Ziezotech een door Cdig.. aanbevolen verkoper. Helaas, de logica is ver te zoeken....Je denkt dat iets koopt wat naadloos aansluit, vervolgens vooral problemen.

20. Juni 2016

Beste Ruurd,

We hebben u alle mogelijkheden aangegeven en geboden (email, foto's, PDF handleiding etc.) om de DUO LNB werkend te krijgen. Jammer dat u dit platform gebruikt om uw frustraties te uiten. Neem de moeite om naar onze winkel te komen, en we leggen alles nogmaals in detail uit.

Prima webwinkel

Vlotte levering.
Een ontbrekend item werd door importeur Combai Electronics via Ziezotec snel nabezorgd, beiden een pluim hiervoor.
Op mails werd snel en vriendelijk gereageerd.

6. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Top vakkundige vriendelijke mannen!

Als vrouw heb ik weinig kaas gegeten van techniek,maar ik ben zeer goed geholpen en wat ook nog heel klant vriendelijk is, dat zij ondanks de drukte binnen 3 dagen een nieuwe schotel hebben gemonteerd,zodat wij onze uitgestelde vakantie snel konden beginnen. Mvg Ineke van Vuuren

20. Mai 2016

Beste Mvr van Vuuren,

Bedankt voor uw review.
Graag gedaan en veel plezier met uw gedane aankoop!

Vaklui!

Goed geholpen bij de aanschaf van een satelliet ontvanger en toebehoren voor gebruik in het buitenland. Daarna via de telefoon en mail technische support gehad en dat was meer dan voldoende om deze leek succesvol op weg te helpen :-)

16. Mai 2016

Beste Hr Hofmans,

Bedankt voor uw review.
Veel plezier met uw gedane aankoop!

Snelle en keurige afhandeling

Ik had niet verwacht dat mijn bestelde schotelset zo rap hier in Frankrijk netjes bezorgd werd.
Het uitrichten was nog wel een probleempje met mijn twee linkerhanden en daarom maar even nog contact gezocht voor wat tips, en wat een service ... alles stond reeds voor mij ingesteld, 'doen wij standaard voor het gemak voor de klant' was het antwoord en daarbij een zeer goede tip hoe ik de schotel moest richten.
Keurig keurig keurig!!!

groet,
Leendert Swaenepoel.

13. Mai 2016

Beste Hr. Swaenepoel,

Bedankt voor uw review.
Om het wat gemakkelijker te maken stellen we altijd de ontvanger in voor de klant.
Veel plezier met uw gedane aankoop!

Waardeloos

Ik bestel een portofoonset, op voorraad volgens de website. Status 1: bevestiging bestelling, status 2: betaling ontvangen, status 3: wordt vandaag verzonden, status 4: artikel niet meer leverbaar, uw betaling wordt teruggestort. Nu, vier dagen later, is het artikel op de website nog steeds op voorraad en is uiteraard de betaling nog niet terug ontvangen. Daar maak je geen vrienden mee.Een excuus en een snelle verandering van de website alsmede een vlotte terugbetaling zou nog iets goed gemaakt hebben. Tot heden echter geen woord. Hier kom ik dus niet meer.

11. Mai 2016

Beste Joris,

Helaas is de portofoonset niet meer leverbaar.
We hebben je gebeld voor een alternatief, maar helaas geen gehoor.
Hierna hebben we een mail verzonden naar je.
Via iDeal is direct het door jouw vooruit betaalde bedrag terug gestort.
Wij hebben correct gehandeld en vinden dan ook deze 1 ster review niet echt op zijn plaats.
Zeker niet, omdat je ook even kontakt met ons had kunnen opnemen. Het geen niet gebeurd is.

super geholpen

Wij kwamen voor updaten van onze receiver.
Erg vriendelijk en bekwaam geholpen.
Gewoon SUPER,

11. Mai 2016

Beste mevrouw Bas,

Bedankt voor uw review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige en super snelle service!

2 maanden geleden een automatische schotel op onze camper laten installeren door Ziezotec in Zoetermeer. Morgen willen we vertrekken op vakantie voor 3 maanden. Vanmorgen wilde ik de schotel uit proberen om de canal digitaal smartcard te activeren. Een vreemd brommend geluid was het enigste wat ik hoorde en schotel ging niet omhoog. Ziezotec gebeld en het probleem uitgelegd. Vandaag was er eigenlijk geen tijd voor omdat er al te veel afspraken stonden. Verteld dat we morgen voor 3 maanden weg wilden en toch wel graag tv wilden kijken. Ok rijdt u dan langs tegen het eind van de dag langs, we gaan het oplossen voor u! De motorunit bleek defect te zijn. Zonder enige twijffel werdt er binnen een uur een compleet nieuwe schotel opgezet. Dat noem ik service!! Jaap en Rene van Ziezotec ontzettend bedankt voor deze super snelle service!!

30. April 2016

Antwort von Ziezotec Electronics BV - Satelliet Winkel

Graag gedaan! Een prettige vakantie toegewenst.

Geweldige service!

Ik had een defecte sat ontvanger. Na twee weken defect gegaan. Ben zaterdag naar de winkel gereden. Na 10 minuten was ik al weer op weg. Met een nieuwe sat ontvanger. Bedankt voor het omruilen. Geweldige service!

25. April 2016

Beste Ron,

Niets meer dan normaal.
Service staat bij ons hoog in het vandaal.

Ronduit slecht.

Afgelopen donderdagmiddag n antenne gekocht via de site. Alles was ruim op tijd( ook volgens de door Ziezotec aan mij verstuurde mails) Vrijdagavond n mail gestuurd, waar mijn pakket bleef, maar geen reactie tot ik zaterdagmiddag zelf maar belde. Daar werd als antwoord nogal laconiek gezegd, dat het verstuurd was via GLS en dat ze geen track&trace nummer hadden. Op mijn vraag, hoe ik er dan achter kon komen, waar mijn pakket uithing, kreeg ik als antwoord, dat er op zaterdag niemand aanwezig was in het magazijn.Het is nu maandag 15.00 en mijn pakket is er nog steeds niet. Slechte beurt van Ziezotec. Als antwoord zal ik wel krijgen: Dat ligt aan GLS, maar GLS werkt ook met track&trace en laat ik die nou nèt niet hebben gekregen van Ziezotec.

25. April 2016

Antwort von Ziezotec Electronics BV - Satelliet Winkel

De door u bestelde antenne was helaas niet op voorraad bij ons.
Deze hebben we direct vanaf de importeur laten sturen.
Echter is het hier mis gegaan, en heeft uw bestelling een vertraging opgelopen.
Jammer dat we niet de kans hebben gekregen om dit nog recht te trekken en u al conclusies had getrokken.

Aanvulling:
Omdat u de order heeft geannuleerd omdat het te lang duurde, hebben we direct het vooruit betaalde bedrag gecrediteerd. Ons excuus voor het ongemak!

Slechte service, klant onvriendelijk

Telefonisch niet bereikbaar, misschien hadden ze hun week niet toen ik kwam maar ik heb in een bedrijf nog nooit zulke lange gezichten gezien.
Maar goed advies of hulp in de richten voor het uitrichten van een schotel gaven ze niet. Of het zou moeten zijn dat ze een kastje te koop aanbieden voor € 119,00 en zoek het verder maar uit.
Nee dit is de 2 e winkel waar ik kom voor een schotel maar mij zien ze er niet meer terug. Ga weer shoppen bij de vorige.

12. April 2016

Beste Rob,

Een collega heeft u direct geholpen en laten zien, zowel binnen als buiten, dat de schotel werkte met een satfinder. U werd aangeboden een satfinder aan te schaffen voor het uitrichten van de schotel. U vond dit zelf niet nodig. Meer service kunnen we niet bieden. Als u iets anders verwacht van ons dan horen we dit graag !

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr