Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter udskiftning af bremseslanger til armerede slanger, har jeg har lidt problemer med ABS'en på min MT-09 Gen. 1. I første omgang talte jeg med en anden Yamaha forhandler, som hårdnakket... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop afhentet min nye Yamaha hos Yamaha Store Roskilde, og jeg sidder tilbage med en fantastisk følelse. Hele processen fra købet og udleveringen af mc'en har været præget af professionali... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super oplevelse hos Frederik i YSR. Der blev taget godt hånd om mig og vi aftalte et hurtigt og effektivt forløb som også betød, at jeg inden længe kan komme ud at køre på min nye MC. Varme anbef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk oplevelse i butikken i Roskilde. Blev mødt af en ung gut som arbejdede der, som virkelig gav mig en købsoplevelse som jeg normalt skal lede længe efter. Enormt imødekommende, o... Mehr ansehen

4.5

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Anbefaling af YSR

Kære YSR.

Jeg tænkte det var på tide at lave en lille anmeldelse af jer, da jeg trods alt har købt både motorcykler, udstyr og alt muligt andet gøjl. Anmeldelsen er skrevet ud fra en lang række af gode oplevelser og ikke en enkelt stående.

Jeg kan klart anbefale YSR som forhandler af motorcykler og udstyr. Personalet er yderst serviceminded og altid klar på en snak. Selv ved stor travlhed viser de overskud til at sørge for at nye kunder bliver taget imod.

Jeg er nu på min anden mc fra YSR og begge har fungeret ubeklageligt. Skiftet fra den ene til den anden var smertefrit, og der var god rådgivning fra ende til anden.

Martin, Patrick og Jon er gode frontfigurer i biksen, og hele baglandet med Kenny i spidsen fungere bare. De er altid klar til at svare på mine (til tider) spøjse spørgsmål. Værkstedet er jo til tider en travl omgang, men de kan med garanti stå klar hvis man spørger pænt! Og så har de bare styr på deres know how.

Tobias har sørget for at mine MC’er altid har haft det fineste ekstra udstyr.

Jeg kunne nok blive ved.

Alt i alt, en kæmpe anbefaling af YSR herfra.

2. September 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Venlige og kompetente

Venlige og kompetente

28. August 2024

Hej Charlotte

Tak for den gode anmeldelse.
Vi håber på at se mere til dig nede i butikken.
(Hvor vi forhåbentlig kan gøre os fortjent til den sidste stjerne)

Høflig

Høflig, ærlig og super imødekommende betjening, som altid er Jon villig til at informere.

18. August 2024

Hej John

Mange tak for den gode anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Patrick gave us great service and…

Patrick gave us great service and really good bikes - 900 tracaert for me and 1200 Supere tenere for my freind Janis. We did almost 3000 km in Norway - fantastic drive ! Thanks!

8. August 2024

Hi Adam

Thank you for the great review of our motorcycle rental.
I´m happy that you had a great trip and I´ll make sure that Patrick gets your high prais.

Kind regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede mandag morgen og fik fat i…

Ringede mandag morgen og fik fat i Kenneth fra værkstedet, da jeg skulle have monteret QuickShifter på min Yamaha R6, de har så travlt som altid, men en god snak tog han den ind, og Wupti torsdag var den klar.
Kommer helt sikkert igen
Tak
Dbh Tobias

8. August 2024

Hej Tobias

Tusind tak for den gode anmeldelse.
Den sender jeg videre til drengene på værkstedet som rendte stærkt for at få det til at lykkes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super venlige og imødekommende personale!

Vi besøgte butikken for at finde bukser og handsker, og vi fik fremragende vejledning til at finde de rigtige størrelser.

Vi modtog rigtig god hjælp! 👍

Desværre blev priserne registreret forkert, så jeg var nødt til at besøge dem igen for at få penge retur. Det var lidt irriterende, men også en god undskyldning for at komme tilbage. 😊

4. August 2024

Hej Johannes

Tusind tak for den gode anmeldelse.

Fejl sker desværre engang imellem, men vi fik det heldigvis løst sammen.
Og det er jo altid rart med en god undskyldning for at få hyggeligt besøg af jer igen ;)
Vi byder altid på en kop kaffe eller en kold cola.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min dreng på 15 søgte job som…

Min dreng på 15 søgte job som fejedreng. Han deltog i samtale, og fik at vide han ville få svar inden for 14 dage. Da han intet havde hørt efter en måned, ringede han til dem, og her sagde de at de stadig var i gang med forløb, men de ville vende tilbage inden for en uge. Her et par måneder er de stadig ikke vendt tilbage. Det er ikke en god måde at behandle unge mennesker på, min søn var bare super skuffet.

25. Mai 2024

Positiv oplevelse

Hey YSR Jeg har kun haft positive oplevelser I forbindelse med købet af min lækre cykel.

Den fantastiske tålmodighed fra både Martin og Hadi omkring alle mine mange spørgsmål var imponerende 🤣 Synes de har været virkelig imødekommende, venlige og man kunne mærke de brænder for MC selv 😉
Synes de begge havde en god ekspertise i valg af beklædning og hjelm. Endte da også med det bedste.

Det har været en virkelig positiv oplevelse, der fortjener ros! 🎉

Kommer helt sikkert snart igen når der skal købes ekstra udstyr og køres ture om søndagen! 🏍️

Endte med at købe en Yamaha MT-07 inkl. en masse udstyr, beklædning, Hjelm osv.

9. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende kundeservice og opmærksomhed på detaljer!

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med MOTO365. Deres proaktive tilgang imponerede mig, især da Tobias tog kontakt til mig for at orientere og sikre sig, at jeg var bekendt med, at der kun var ét blinklys i pakken, og at det ikke blev solgt som et sæt – en detalje jeg selv lige havde overset.

Derudover var de utroligt forstående og behagelige at have med at gøre under returprocessen, da et af blinklysene kom frem i en forkert farve. Hele returneringsforløbet blev håndteret professionelt og effektivt, hvilket gjorde processen nem og problemfri for mig som kunde.

Samlet set har MOTO365 demonstreret en høj grad af professionalisme, opmærksomhed på detaljer og en fremragende kundeservice. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre og vil helt sikkert handle hos dem igen i fremtiden.

4. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig rådgivning

Købte sidste år er monterings sæt samt sidetasker til min Yamaha, da vi samlede sættet kunne vi se der manglede noget at montere sættet på og jeg måtte bestille et ekstra. Efter vinteropbevaring sendte jeg den til min mekaniker og bad ham montere sættene samt tasker, men det viser sig det hele er til den forkerte model. Beskeden er at det skulle jeg have sagt indenfor 14 dage til trods for at sidetaskerne slet ikke er pakket ud og sættet kun er samlet for at konstatere det var forkert. Ingen mulighed for at returnere noget af det, og medarbejderen sluttede samtalen af med at spørge om jeg ville bestille det rigtige sæt, som i øvrigt kostede en tredjedel af det første de solgte mig, vildt dårlig stil . 1 stjerne og ingen anbefaling herfra.

20. Juni 2024

Hej Kim

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med vores butik.

Du må meget gerne uddybe din oplevelse til mig på martin@ysr.dk, så vi kan tage ved lære af din oplevelse!

Denmark Motorcycle Rental

The crew at YSR is friendly, super professional and very thorough. They made my motorcycle rental experience flawless and enjoyable.

10. Juni 2024

Hi Ken

Thank you very much for your kind review of our motorcycle rental.

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig venlig og god behandling..

Rigtig venlig og god behandling..
Fuldt tilfreds

8. Juni 2024

Hej Tanja

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for at være behjælpelige.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service da jeg skulle hente leje…

Super service da jeg skulle hente leje motorcykel.

9. Juni 2024

Hej Henrik

Tusind tak for din gode anmeldelse.
Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med vores motorcykel udlejning.

De har alt.

De har alt.
God og letforståelig hjemmeside med komplette tegninger over motorcyklerne så man nemt kan finde de dele man skal bruge.
Flinke og imødekommende når man ringer.
Super godt sted.

24. April 2024

Hej Tim

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores webshop og personerne bag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

har købt en tenere rally

har købt en tenere rally, og alt har bare kørt perfekt tak til patrick , glæder mig til at komme der fremover og få lavet service, jeg er en glad mand

12. April 2024

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse og jeg er glad for at vi kunne hjælpe med at få dig ud at køre på en fantastisk maskine!

Vi ser frem til at se dig i butikken.

Bedste service

Jeg kørte forbi med en jakke, hvor jeg har forlagt thermo foret. Ville hører om de kunne skaffe den. De kunne ikke få fat i noget igennem deres sælger, da jeg var en del år på bagen, købt da de lå i Ringsted.
Jeg prøvede sammen med en af deres ansatte og finde noget fleece eller andet, som kunne holde varmen. Men der var ikke lige noget som matchede mig.
De tilbød både kaffe, cola og pølser.
De er altid smilede og har åbne arme til alle.
Så de skal have 5 Store stjerner som Etta Cameron altid sagde ;)

24. März 2024

Hej Paw

Mange tak for de rosende ord, på trods af at opgaven ikke kunne løses helt.
Jeg håber du har fundet noget der passer dig.

Bedste service hos YSR

Bekendtskabet med Yamaha Store Roskilde har været kort, men godt og upåklageligt!
De yder en fantastisk service, er klar til at hjælpe, hvor de kan, og man føler sig velkommen af de venlige medarbejdere.
Skal jeg have "cykel" igen en dag, vil jeg helt klart vælge YSR.

12. Februar 2024

Hej Karina

Tak for den fantastiske anmeldelse og dit bekendtskab, som jeg håber vi kan gøre til mere end kort.
Det er altid en fornøjelse at få lov til at hjælpe hvor vi kan.

- Yamaha Store Roskilde

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr