Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter udskiftning af bremseslanger til armerede slanger, har jeg har lidt problemer med ABS'en på min MT-09 Gen. 1. I første omgang talte jeg med en anden Yamaha forhandler, som hårdnakket... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop afhentet min nye Yamaha hos Yamaha Store Roskilde, og jeg sidder tilbage med en fantastisk følelse. Hele processen fra købet og udleveringen af mc'en har været præget af professionali... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super oplevelse hos Frederik i YSR. Der blev taget godt hånd om mig og vi aftalte et hurtigt og effektivt forløb som også betød, at jeg inden længe kan komme ud at køre på min nye MC. Varme anbef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk oplevelse i butikken i Roskilde. Blev mødt af en ung gut som arbejdede der, som virkelig gav mig en købsoplevelse som jeg normalt skal lede længe efter. Enormt imødekommende, o... Mehr ansehen

4.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid rart at komme hos YSR

Altid rart at komme hos YSR, man føler velkommen, med det samme man træder ind af døren. De er til at snakke med, og servicen er altid i top.

25. November 2024

Leje af motorcykel

Har lejet en motorcykel af dem og det var super god service hele vejen igennem. Mega fed butik med godt udvalg af cykler og varer og dele. Så klar anbefaling herfra, så hvis du kommer forbi Roskilde skal du tage et kig ind.

10. Oktober 2024

Jeg lejede YSR's FJR 1300 i et døgn

Jeg lejede YSR's FJR 1300 i et døgn. Ekspeditionen var fuldstændigt automatiseret, så jeg kunne sidde hjemmefra og betale med kort osv. Da jeg kom til butikken på lejedagen, sørgede Martin for at hente motorcyklen, og det tog kun få minutter at ordne pairerne (underskrive lejekontrakten). Martin viste mig hvordan elektronikken virker på FJR 1300, og lovede at han ville lade min egen motorcykel overnatte inden dørs i butikken. Og så var jeg ellers afsted på FJR 1300 kl. 12:00. Motorcyklen kørte hele døgnet som en drøm, og var super let at håndtere. En kæmpe god oplevelse. Jeg havde lejet den for at finde ud af om det måske var den touring motorcykel, som jeg skulle skifte til. Det var klart beslutningen bagefter køreturene. Før tuen havde mit valg hældt ud til Honda ST 1300 eller Kawasaki GTR 1400, men de kører ikke ligeså godt som Yamaha FJR 1300. Den føles simpelthen mere frisk og er sjovere at køre. Så nu ser jeg på butikkens brugte FJR 1300 til salg. Jeg afleverede den lejede dagen efter kl. 10:00, og det gik helt gnidningsfrit og kortvarigt. Nogle minutter, en enkelt underskrift, og så hjem på min egen motorcykel. Men det er jo ikke en FJR 1300, så jeg vender tilbage og bytter den ind, på et tidspunkt.

30. Oktober 2024

Har lejet en MC via YSR.

Har lejet en MC via YSR.
Og oplevede helt fra start til slut en
super god information og vejledning.
Ligeledes gode valg muligheder efter behov.
Det syntes som oprigtigt interesse der modtager dig under hele forløbet og kan fra min side, kun anbefales. Jeg vender helt sikkert retur.
Forsæt endelig den gode service/support - da der efterhånden er langt mellem disse oplevelser.

29. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en fantastisk weekend.

Tak for. en mega fantastisk weekend vi havde den 20.9 til 23.9 2024 på MC lejet hos jer. Ugen før var vi nede i butikken og se, høre stille mange spørgsmål om MC da det er nogle år siden vi sidst har kørt på MC.
Personalet var helt fantastiske hjælpsomme og svarede på alle vores spørgsmål. Vi følte os velkommen og brugte godt 3 timer i butikken og det var også en mega fed oplevelse. Dygtige medarbejdere og dejligt med en husker på fra jer, at nu kunne man gå og glæde sig til man skulle ud og køre.
Alt i alt en kæmpe oplevelse for os begge to , og det kan varmt anbefales til andre der godt kunne tænke sig at prøve det. Spring ned i butikken og tal med det mega søde personale.
Vi vender tilbage ingen tivl. Mange roser og med venlig kærlig hilsen Christian og Gitte.

20. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen var helt i top!!!🤩👌🏻

Servicen var helt i top. Patrick og Martin guidede min bror og jeg igennem alle vores spørgsmål om Tenere’en. Selv om Patrick selv lige er gået i gang med ADV kørsel, fik han inspireret os til at tage det sidste skridt og komme i gang selv. Vi endte begge med at købe en Tenere.🤩👌🏻
Kan højt anbefale YSR. Giv dem et skud, du bliver ikke skuffet.

20. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Styr på tingene og god service.

Styr på tingene og god service.
Jeg ville bestille en sensor til motorstyringen på min MT09, og da den er udover garanti perioden, havde jeg forventet at skulle betale af egen lomme. Ved tlf kontakt med reservedele, blev jeg stillet videre til værkfører Kenny, som mente der var en mulighed for at få den over garantien. Jeg blev løbende kontaktet for status på sagen mens Yamaha behandlede den, og mens vi afventede res.delen. Den blev skiftet uden beregning, hurtigt og til aftalt tid. Jeg kørte derfra med en god følelse, og ved at min næste Yamaha igen skal handles hos YSR.

18. September 2024

Varm anbefaling herfra

Min søn har i 9 år kørt motorcross og Yamaha.
Hos YSR er de altid imødekommende og venlig om det er ved fremmøde eller vi skriver over mail.
Yderst profesionelle personale, lige fra mekanikker til salg og reservedele. Kan varmt anbefale YSR

17. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen handel - denne gang!

Ingen handel - denne gang!.
Men jeg vender meget gerne tilbage.
Jeg har været så professionelt behandlet gennem mine hyppige besøg og prøveture i 2 uger og jeg kommer helt sikket igen - der er jo kaffe på kanden og kold cola, imens der er masser at kigge på i den skønne butik. Klar anbefaling herfra.
En privat byttehandel mellem min båd og en ældre brugt Yamaha XVS bragte mig til YSR for afklarende spørgsmål om MC. Blev mødt meget kompetent og forstående for mine behov. Endte efter at have været hele deres produktprogram fra el-løbehjul til MC med, at få tilbudt byttehandel med YSR i stedet for. Jeg sprang dog i allersidste øjeblik fra aftalen, da jeg mirakuløst fik mulighed for at sælge båden i en direkte handel til anden højstbydende. Ikke stolt, men håber at kagen hjælper på forståelsen og tilgivelse. Tak til Marie, Tobias, Martin, Patrick og især Jon for forståelse for mine behov

1. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid professionel og venlig…

Altid professionel og venlig behandling.
Fremragende værksted og imødekommende, muntert personale.
Jeg føler mig og min maskine i gode, kompetente hænder.
Har været stamkunde siden min første yamaha i 2012.

13. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service i hele butikken

Virkelig god service i hele butikken, og i sær tak til Adem og Jon på værkstedet🔥

9. September 2024
YSR-Logo

Antwort von YSR

Hej Thomas

Tusind tak for den gode anmeldelse.
Den er drengene rigtig glade for!

Martin
Yamaha Store Roskilde

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr