Disgusting Customer Service from a lot men who can’t keep their big trousers on when one doesn’t agree! I only have WiFi with Yousee as everything seemed to become a problem involving extra monies f... Mehr ansehen
De sendte regninger flere uger inden jeg skulle være kunde. De træk 466 kroner inden jeg blev kunde. Derfor opgav jeg et hvert køb hos YouSee. Jeg har bekræftelse på aflysninger af mine bestillinger.... Mehr ansehen
Kommer hjem fredag d. 4/6 og opdager at mit internet er nede. Jeg får så at vide ved kontakt til yousee, at driften forventes genoptaget senest kl. 20 samme aften. Dette skete ikke. Lørdag morgen kont... Mehr ansehen
you see kan direkte betragtes som bondefangere. tænk få regning på d 30 og så få vide den ene dag er en hel mrd og man har brugt 3 x den mængde data som man ellers bruger ved sit mobilaselskab. kundee... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har haft telefoni ved yousee et …
Jeg har haft telefoni ved yousee et halvt år og jeg er meget utilfreds med at man skal betale regninger forud, de må jo tjene millioner på folk der betaler og så dør kort efter, det er ikke rimeligt.
Mon ikke det er ulovligt.
Det er simpelthen bare så ringe jeg …
Det er simpelthen bare så ringe jeg bliver simpelthen nød til at skrive en sviner fy-fy-fy forpokker det kan i da simpelthen ikke være bekendt 🤬😡 i skal ....
Håbløst med udfald
Jeg skrev en anmeldelse på Trustpilot …
Jeg skrev en anmeldelse på Trustpilot for 18 timer siden om, at min mail ikke virker, og at min flytning har taget 3 mdr. nu. Og det virker stadigvæk ikke.
Så skriver den unge mand, send mig venligst en MAIL -skal man da grine eller græde? :D
Jeg får fat i en arbejdsmail jeg så kan bruge, og får så svaret tilbage, vi vender tilbage inde for 2 dage....
Det er ligesom 7 dage siden jeg lavede den første fejlmeldning i denne omgang, og har intet hørt endnu. Ud over, at de slettede den første anmeldelse, så fejlen er først anmeldt for 2 dage siden -og der var der 5 dages ventetid...... Det er ikke svært at forstå, at kunderne flygter.....
Sindsygt dårlig service
Sindsygt dårlig service. Jeg ved ikke engang hvor jeg skal begynde henne i denne her sag, så skriver bare kort. Deres provisionslønnede sælgere er kun ude på at få fat i dine penge og sidder og lyver dig lige ind i ansigtet. Aldrig har jeg heller opleveret en virksomhed, som har så meget rod i deres system. Det er faktisk alt de har rørt ved der går galt for dem i min sag. Det er virkelig sørgeligt for Danmark at så stor en virksomhed, og som har så meget magt, er så uprofessionelle. De er fløjtende ligeglad med hvordan de behandler deres kunder. Skandale virksomhed.
Amatør firma
Nu er jeg ved at være total træt af Yousee, får et nyt modem, men man glemmer at fortælle mig, at det først er aktiveret om 6 dage.
Det er hver eneste gang, jeg får noget nyt fra Yousee, så gar det galt, venter på ny tv boks, så forventer jeg ingen tv, desværre.
Yousee tag jer dog sammen, eller bliver jeg den næste til at finde en anden udbyder.
I vil gerne være de førende, men det eneste i føre på, det er fejl på fejl.
Der er sendt en klage til jer Ang. linjenummer: YL328622.
Men det er jo nok spild af tid.
Elendig kunde service
Elendig kunde service
Den 28/10 gik kabeltv og enternet ned, jeg ringede dagen efter,hvor jeg var nr. 1 i køen ventede i 50 minutter og gav op.
Jeg har senere fået at vide at der er 10 andre der har ringet i min boligforening
Der gik 3 dage før det virkede igen.
Det sker meget ofte at der ikke er kabel tv og internet.det er for dåligt. da man betaler dyrt for begge dele. I dag skal man bruge enternet til alt. så det skal bare virke.
Kirsten Jensen
Fraråder alle at vælge dem.
Utroligt dårlig kundeservice. Manglende overblik over BETALTE regninger. Ingen kontakt mellem personale. Alt i alt, dårligeste valg at jeg valgte jer som udbyder, og fraråder alle at vælge jer.
I de 3-4 mdr jeg var kunde hos jer, var der ikke andet end problemer med jer, mine regninger om mdr, var fuldstændige forkerte, og når man så ringede til jer fortalte i også selv at det var en fejl. Aldrig har jeg oplevet en så dårlig service, og i det hele taget bare rigtigt rigtigt dårlig overblik!
Yousee nægter at give os sikkerhedsparken
Det yousee virkelig kan være stolte over, er at de er de største løgnere af alle.
Nu ligger det sådan at yousee så flot siger at sikkerhedsparken (F. secure) følger med, hold da kæft en forbandet løgn, for nu har min hustru og jeg riget 5 og skrevet en del e-mail, og vi er kun fyldt med løgn hver gang, for man bliver KUN snakket efter munden, og de har ikke til sinde at give os det vi har krav på da sikkerhedsparken følger med bredbåndet, jeg er så træt af alle de løgne yousees medarbejdere hele tiden kommer med, der er ikke noget at sige til at så mage tusind er skredet fra yousee.
Nu skal medarbejderne fra yousee til at lære at tale sandt i stedet for alle deres løgne, og nu skal der en kompensation til vi kan mærke, og ikke bare det med 1 måned gratis som vi også har fået fordi der også i 2 måneder var et ustabilt internet, og så må alle de løgne stoppe.
Yousee har stjæle fra mig i mange år
Yousee har stjæle fra mig i mange år. I mine regning er der mange gebyr som jeg forstår ikke og pris af tv fuld pakke er dyre at den man har aftale.
Det er sgu' en ommer!
Det er sgu' en ommer!
Første henvendelse gik på noget så banalt som "luk vores fastnetforbindelse; alt øvrigt skal forblive som ellers...".
Vi har henvendt os tre efterfølgende gange vedr. fastnetforbindelsen, da den endnu ikke står registreret som lukket (Ny sagsbehandler hver gang - det ville være dejlig med en fast i sådan en situation). I stedet for en lukket fastnetforbindelse har vi til gengæld modtaget: Et nyt mobil-abonnement, nyt bredbånd-abonnement, tilmelding til elektronisk post og en tilsendt skinne (til et eller andet?).
Hvordan fa'en kan det lade sig gøre?...At bede om så banal en ting (som man også gjorde før mobilens opfindelse) og så ende ud i sådan et cirkus. Det må sgu' da være You Sees stjerneeksempel på dårlig sagsbehandling. Hvis det var mennesker - og ikke abonnementer - der var centrum for sådan en sagsbehandling, så kom det på forsiden af Ekstra Bladet...en ommer!!!
Nu har jeg for fjerde gang i løbet af …
Nu har jeg for fjerde gang i løbet af 2,5 uge meldt fejl på vores internet efter, at der er foretaget en opgradering af YouSees centrale udstyr her i byen. De 3 første gange har det vist sig, at det lovede teknikerbesøg er blevet aflyst, da man tilsyneladende har fundet fejl i det nye udstyr. Jeg har hørt mig lidt omkring, og det viser sig, at der overalt i landet sker det samme. Tekniske fejl. Stop dog vanviddet og find fejlårsagerne inden hele landet plastres til med dårligt materiel.
Der må være et led i toppen af virksomheden, der bare vil pumpe udstyr ud, uden at tænke på konsekvenserne.
Afhjælpning kan tilsyneladende kun finde sted på hverdage, og næste ledige medarbejder er på tirsdag mellem 08. og 16. Fyr dog den/de ansvarlige og sæt en praktiker på opgaven. Logik kan løse mange problemer og forhindre kaos.
Ringe styring af mobil abonnement
Bruger yousee mobil som backup i tilfælde af dårlig dækning af min eksisterende 3 abonnement. Dvs ringer så godt som aldrig med den.
Fik en mail 24/5 om at mit abonnement ville stige pr den 15/6, men hvor det så ville blive meget billigere at ringe fra udlandet. Så blev tvunget roaming pris lige tørret af her.
Den 1/6 kommer der så en beskrivelse af selve ændringen i mit abonnement. De skriver bla. at saldomax ikke er bestilt.
Senere den 1/6 kom en ny mail hvor yousee skriver at de har modtaget en opsigelse af mit abonnement.
I mailen stod der også en IP adresse hvorfra ordren var sendt. Ip adressen var ikke min PC, men en TDC ip adresse.
Klog af skade ringer jeg til Yousee kundeservice, som intet kender til denne her mail. Men siger dog at jeg vil få undskyldning i en mail og at jeg bare skulle glemme dette. Jeg spørger også om saldo max. Og der bliver bekræftiget at den er sat. Mailen omkring fejlen kommer selvfølgelig ikke.
Jeg synes det er tankevækkende at et så stort firma kan have så meget rod i deres systemer. Hvordan kan man sende sådan noget ud uden at orientere sine service medarbejdere, når man finder ud af at der er sket en fejl. Mistanken om at de er blevet hacket er besnærende.
Samtidig er det irriterende at skulle vente så længe i telefonen for at få kontakt. Skriver man en mail er det endnu mere håbløst.
Medarbejderne der tager telefonen, har været meget flinke, men har ikke kunnet forklare de mærkelige hændelser.
Har meget svært ved at anbefale yousee til andre.
Så yousee få styr på hvad i sender ud og orienter de medarbejdere der skal svare på jeres fejl.
Jeg fik YouSee i det sidste år
Jeg fik YouSee i det sidste år. Jeg havde dårlig internet i tre mdr. Efter 30 telefon opkald, og havde fået skiftet alt på nær ledninger, fans de ud af at det var fiber som havde skylden. Nu er der gået 1 1/2 mdr og igen ingen net. Hvad sket der lige med det. Jeg er tosset. Jeg skal vente til til på onsdag for at få en teknikker ud. De har Inge ide om hvad de går og laver.
VÅGN OP YOUSEE
HAR LIGE HAFT DEN TVIVL SOMME ÆREN AF? AT KØBE/SKIFTE INTERNET/MOBIL TELEFONER.
BESTILTE INTERNET/MOBIL TELEFON 4.STK. TIL EN BESTEMT PRIS, SAGDE MIT GAMLE MOBIL OP VED OSTER,S SOM VI VAR GODT TILFREDS MED, GRUNDEN TIL SKIFTET VAR BEDRE INTERNET.
DA JEG TJEKKER MIN eBOX FRA YOUSEE PASSER PRISEN IKKE, ER BLEVET 300. KR DYRE IND AFTALT.
RINGER OG SNAKKER MED FLINK MEDARBEJDER SOM IKKE KAN GIVE DEN PRIS JEG ER LOVET.
DET ENDER MED JEG SIGER DET BESTILTE OP, BRUGER EN MASSE FRITID PÅ NOGET SOM JEG TROEDE VAR I ORDEN, HUSK TJEK JERES REGNINGER FRA YOUSEE.
YOUSEE, I KAN BRUGE MILLIONER PÅ REKLAME I TV, DETTE ER 0 VÆRD NÅR RYGTERNE OMKRING JER, BLIVER I ER UTROVÆRDIGE.
DETTE ER EN GOD MÅDE AT LUKKE JERES FORRETNING PÅ
Driftsforstyrrelser konstant!
Tit og ofte kan man ikke regne med tidsrummet for en annonceret driftsforstyrrelse pga. opgradering. De annoncere typisk driftsnedbrud om natten fra fx 00:00 til 05:00 hvilket er helt i orden, dog bliver disse tidsrum ikke overholdt og driftsforstyrrelser forekommer langt ud på dagen til om aften. Ikke i orden! vi overvejer kraftigt at skifte selskab.
Bedrag og løgn
Jeg har igennem længere tid været kunde hos Yousee, og har siden 1 september hvor jeg blev kunde ikke haft den rigtige internet forbindelse og oplevet problemer med at forbindelsen røg 5-10 gange i mdr. Jeg kæmpede med flere tekniker besøg, skift af internet box osv. Da jeg havde gjort det frem til 23 december og så vores TV røg fra d. 24 December og så HELT INDTIL d. 2 JANUAR HVOR DE FØRST KUNNE FÅ EN TEKNIKER UD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, så blev jeg lovet at jeg ikke skulle betale for regningen af en der kaldte sig en leder og fortalte mig jeg kunne vente med at betale så ville de se om det begyndte at virke. Efter det sagt så havde jeg kun en teknikeren ude 3 gange i Januar + fik skiftet 3 routere.
Endelig er det så oppe at køre og fungerer i faktisk mere end 5 dage og så nu har de lukket det fordi jeg ikke har betalt regningen ?!???? Det skal jeg have forklaret. Jeg har så IDAG d. 15.02.2017 ringet 4 gange til dem for at få svar og det eneste jeg får afvide er at blive grint af i tlf fordi jeg ikke har betalt eller fordi de ikke vil hjælpe med et decideret leder opkald som jeg så skal vente 48 timer på....... Generelt skuffende at være kunde hos yousee efterhånden, men de kan selvfølgelig ringe i tide og utide med nye tilbud, når priserne stiger osv, men går det den anden vej. Ja så skal der ikke så meget som et gram salt til før at de lukker og slukker.
Utrolig skuffende kunde efter mange år hos Yousee, må nok se sig nødsaget til at sprede budskabet om yousee og finde et andet selskab at have sine 12 mio kr om mdr tv + internet løsninger..........................!!!!!!!!
Jeg føler mit wifi er placeret i den sibiriske tundra
Jeg prøver at spille league of legends, men min ping er på 5000!!!
Elendig kundeservice, de burde skiftes ud til nogen det ved hvordan man behandler kunder.
Elendig service. Nettet hakker hele tiden og beskeden er ...det er din iPad, iPhone der er noget galt med. Da jeg skiftede til uoysee telefon abonomant i midt oktobet,var jeg blevet lovet en gratis film 1 gang om måneden for jeg har alt samlet hos dem. Manden i kundeservice blev så gal over at jeg blev ved med at sige det var i den aftale jeg havde lavet, så han smed røret på, og jeg fik en mail om at jeg nu havde fået et nyt abonoment 40kr billigere om måneden uden min playerliste og telefonsvarer. Det er simpelthen forbandet svineri, det har jeg ikke bedt om, tror så også han har sat mit hastighed ned på bredbånd, måske derfor det hele tiden halter. De skulle skamme sig 👎👎👎
Skandaløs kundeservice.
Aldrig har jeg oplevet ringere kundeservice.Ringede ind omkring at få et tlf nummer nedlagt,ikke en af kundeservicens medlemmer kunne hjælpe mig med noget så simpelt som at nedlægge et abonnement,brugte vel halvanden time,hvor jeg to gange blev smidt af forbindelsen så jeg måtte ringe op igen.Til sidst blev det klaret men jeg var ved at ryge igennem loftet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.