Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle g... Mehr ansehen

Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL
Unternehmen hat geantwortet
Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hele fijne service, veel geduld en heel klantvriendelijk en alles van top kwaliteit. Zeer zeker aan te raden! Vooral de vestiging in Eindhoven! We zijn heel erg goed geholpen door Sam.
Unternehmen hat geantwortet
Wat een fijne ervaring! We zijn ontzettend goed geholpen bij deze bedwinkel. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam echt de tijd om met ons mee te denken. We kregen goed en eerlijk advies.... Mehr ansehen
Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Enthousiast personeel die echt met je meedenken, en veel kennis hebben van banken.
We zijn erg goed geslaagd

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Wat een fijne ervaring! We zijn heel goed en vriendelijk geholpen en hebben een prachtige bank uitgekozen. Nu nog even geduld (8–12 weken), maar we kijken er nu al naar uit!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Perfecte hulp en niet opdringerig, wel zeer behulpzaam!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Mike heeft me fijn en goed geholpen vandaag. Ik ben blij met mijn bank en bijzet tafels

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Goed advies, ruimte voor onderhandeling. Sam heeft ons de bank prima verkocht!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Goed Guusje was aardig en behulpzaam

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Hier net een bank gekocht samen met mijn dochtertje! Super leuk geholpen door Sam dankjewel!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Een gezellige winkel waar we zeer goed geholpen zijn door Guusje.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Ontzettend leuke ervaring gehad hier! Sam hielp ons de hele tijd met een glimlach op haar gezicht maar ging ze niet opdringen om iets te kiezen

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Zeer vriendelijk ontvangst . Behulpzaam maar niet opdringerig .
Duidelijke goede informatie.
Mooie korting gehad .
Wij komen hier weer terug !
(Geholpen door Sam)

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
We werden vriendelijk geholpen door Ricardo, fijne en goede service!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
We kwamen bij woonsquaere Eindhoven om te kijken naar een nieuw bankstel, we werden hartelijk ontvangen. Diverse banken uitgeprobeerd. We hadden bank gevonden ons werd cappuccino aangeboden en we mochten blijven zitten zolang we wilden.
Uiteindelijk gekozen voor deze bank alleen de kleur wisten we niet zeker kregen een staaltje mee om rustig thuis te kijken bij daglicht. We zijn geholpen door Esmee erg vriendelijke was ze en erg behulpzaam toen kwam Ricardo er nog bij en die herkende ons nog van vorig jaar toen wij ons bankstel en meubels kochten. Een woord top zaak en erg vriendelijk. Denken mee bij de aankoop.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Guusje heeft ons aan een topbank geholpen!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Fijne ervaring met het kopen van de bank. Wij zijn geholpen door Guusje, die open en eerlijk was over de keuzes die gemaakt moesten worden en ook keek naar wat het beste bij ons paste.
Voor een goede prijs een mooie bank gekocht!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
We hebben hier een bank gekocht en zijn daarbij ontzettend goed geholpen door de verkoopster. Ze was vriendelijk, deskundig en nam echt de tijd om met ons mee te denken. Absoluut een aanrader! Bedankt guusje!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Wij hebben vanmorgen een bankstel gekocht bij Woonsquare Eindhoven en werden daarbij geholpen door Sam. Zij gaf helder advies en maakte de keuze voor ons veel gemakkelijker. Sam wist goed waar ze het over had en was erg erg klantvriendelijk.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Vriendelijke verkoper Sam met geduld en niet opdringerig. Daarna met Max. Dacht goed mee en uiteindelijk een deal kunnen maken. Zoals bij alle woonwinkels proberen ze je binnen te halen maar de manier waarop was hier prima. En nee zou ook een antwoord geweest zijn. Prima ervaring.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Een winkel met een klantenservice waar Jan Steen zijn nekharen van overeind gaan staan.
Meer dan 6 maanden bezig geweest om enige vorm van tegemoetkoming te krijgen van deze winkel voor een meubel dat na 2 à 3 maanden al te wensen overliet, een puur kwaliteitstechnisch probleem. Maar iedere poging om tot een oplossing te komen loopt op niets uit.
Houd je geld lekker in je zak en koop je meubels ergens anders, waar je wel serieus genomen wordt.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.