Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL
Unternehmen hat geantwortet
Hele fijne service, veel geduld en heel klantvriendelijk en alles van top kwaliteit. Zeer zeker aan te raden! Vooral de vestiging in Eindhoven! We zijn heel erg goed geholpen door Sam.
Unternehmen hat geantwortet
Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een fijne ervaring! We zijn ontzettend goed geholpen bij deze bedwinkel. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam echt de tijd om met ons mee te denken. We kregen goed en eerlijk advies.... Mehr ansehen
Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Top geholpen, er werd goed meegedacht om tot een juiste oplossing te komen. Zeer klantvriendelijk.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Leuke verkoop, goed geholpen en uiteindelijk goede deal

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Ze zijn aardig en ze hebben ons goed geholpen en geadviseerd.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Super goed geholpen en heel klant vriendelijk

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Ik ben heel tevreden over de hulp bij de bank. Ik kreeg een duidelijke en fijne uitleg en werd vriendelijk en professioneel geholpen.

Goede service. Nette behandeling. Nu wachten op onze nieuwe hoekbank

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Super fijn geholpen , hebben echt verstand van wat ze doen. Ze helpen je echt specifiek kijken naar wat je wensen zijn en wat zou passen.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Zonet hartelijk en deskundig geholpen door het uitzoeken van een nieuwe zithoek bankstel door Sam bij de vestiging Eindhoven, alles hartstikke goed en leuk verlopen dus voor iedereen die naar meubels op zoek zijn een zware aanrader!

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
15 jaar geleden een bank gekocht , en hij was nu pas versleten, dus maar weer voor woonsquare gegaan

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle goede service schrijven, waar ik nu nog in afwachting van ben.

Vakkundige en begrijpelijke uitleg,
Doortastende verkoop tactiek, moet je aan wennen.
Samenvattend! goede indruk.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Tevreden over de service en de medewerkers die je snel en vriendelijk te woord staan in vestiging eindhoven

Heel vriendelijk geholpen in Eindhoven

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Uiteindelijk hebben we een heerlijk bed gevonden dat perfect bij ons past. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw bed.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Vriendelijk personeel. Nemen de tijd, duidelijke uitleg. Zeker de moeite waard

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Hele vriendelijke medewerkers. Britt en Harry hebben ons geholpen. Heel meewerkend en super aardig. De producten zijn heel mooi en ze helpen je graag hier.

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve en vriendelijke dame! Ze heeft ons ontzettend fijn geholpen en nam echt de tijd voor ons. Ook de levering was lekker snel.
Helemaal blij met de service en onze nieuwe bank. Echt top en zeker een aanrader! ❤️

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Goed geholpen door aardig personeel,bakje koffie en een mooie bank besteld met een goede korting

Antwort von Woonsquare - Eindhoven
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.