Wacht nu al 3 weken op het juiste slot... Heb een AXA slot bij mijn bakfiets besteld maar kreeg een slot van aliexpress erbij waar letterlijk "china" op de sleutels staat. Meerdere keren mailcontact g... Mehr ansehen
Bij mijn baboe bakfiets leek het tandwiel kapot. Deze werd helemaal uit elkaar gehaald en weer terug gezet. Bleek echter het probleem niet verholpen. Uiteindelijk blijkt het toch te maken met de conne... Mehr ansehen
Goede deal gemaakt over een Vogue Carry 2 bakfiets. Levering was wel behoorlijk vertraagd, maar dat lag aan de leverancier (brand in hun fabriek). We wachten nu uiteindelijk alleen nog op de regenh... Mehr ansehen
Onlangs een Vogue longtail aangeschaft en vanaf het eerste moment top service. Proefrit, bestelling op maat en konden onze fiets al snel rijklaar ophalen. Eigenaar denkt van a tot z aan alles!
Overtoom 423 H / twee de hugo de Grootstraat 18 H , 1052 LC , Amsterdam , Niederlande
- 020-3635444
- Info@wheelerz.nl
- www.wheelerz.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 44 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima service, snelle levering
Ik ben goed geholpen door de aardige verkoper van het filiaal aan de Hugo de Grootstraat. De fiets van mijn keuze (Tomos Fatbike) werd direct buiten gezet voor een proefritje. Na aankoop is de fiets binnen enkele dagen bij mij thuis afgeleverd in Hoofddorp door ook weer een vriendelijke meneer die tevens wat uitleg gaf over de fiets. Ik ben erg tevreden over de service en raad zowel de winkel als de Tomos Fatbike van harte aan!
Niet bestellen!
Geloof alle slechte recensies die je leest en als je geen stress wil bestel hier AUB niet. Ik heb na 2 weken onprofessioneel gedoe nog steeds mijn fiets niet. Alles is een gehaal en getrek en kastje naar de muur gedoe. Spijt dat ik hier besteld heb om van zoiets simpels zoiets moeilijks te maken.
Fiets besteld welke op voorraad staat…
Fiets besteld welke op voorraad staat op de site en via Klarna de betaling gedaan.
Pas na 2 dagen en nadat ik een statusupdate had gevraagd per mail, kwam er een reactie dat deze fiets niet op voorraad is. Ze konden wel een alternatief leveren. Hiervan hebben wij aangegeven geen gebruik van te willen maken en de bestelling willen annuleren. Nu 1,5 week later hebben ze de betaling bij Klarna nog steeds niet geannuleerd. Zelf niet nadat wij nogmaals dit hebben aangegeven. Ik zou hier nooit meer een fiets bestellen.
Top Service!
Deze week kreeg ik onze bakfiets Vogue Carry 2 geleverd. De fiets moest helemaal in Zwijndrecht afgeleverd worden en ondanks dat het al einde middag/begin avond was nam de medewerker de tijd alles goed uit te leggen. De eerste dagen met de fiets zijn zeer prettig bevallen. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding lijkt ons zo, en een top service! Onze 3 kindjes vinden het geweldig samen in de bak.
Bakfiets vogue journey
Gisteren naar een bakfiets gekeken gelijk besteld en vandaag opgehaald.zeer fijn bedrijf omdat wij de bakfiets snel wilde hebben hebben wij hem opgehaald vandaag. Super snel geregeld hij stond al klaar na uitvoerig uitleg de bakfiets ingeladen. Bezorgen kon ook maar ophalen was voor ons sneller. Contacten super geweest en zeer fijn bedrijf..kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben....
Goede betrouwbare fiets en site
We hadden een fiets voor mijn dochter besteld, maar deze was niet meer leverbaar. Wheelerz belde meteen met excuses en bood een duurdere fiets aan. Mijn dochter wilde liever de andere. Ze hebben overal gezocht naar de fiets maar helaas niet leverbaar. Uiteindelijk kwam de kleur toch meer overeen dan mn dochter dacht en nam de duurdere fiets van wheelerz. Ze is nu erg blij. Het contact met wheelerz verliep verder prima, vaste nummer was nier altijd bereikbaar maar ik werd altijd wel terug gebeld en gemaild. Ik zou in de toekomst zeker weer een fiets bij ze kopen..
Achterwiellager is binnen 6 maanden…
Achterwiellager is binnen 6 maanden defect.
Na 30 dagen en 10 telefoontjes kreeg ik een nieuw achterwiel (met nieuwe binnenband). Zelf gemonteerd !
Afzender, hr v Rooijen uit Utrecht.
Goede, snelle service
Mijn tweede fiets hier al gekocht. De vorige was gestolen en binnen een dag een nieuwe fiets bij hun kunnen regelen. Altijd snelle service en aardige medewerkers die met je meedenken.
Top Service!
Als eerst was de service in de winkel top, hielpen me met de juiste keuze maken. Toen had ik afgesproken met ze dat deze fiets thuis zouden bezorgen, volgende dag had ik hem al binnen ! Zeker een aanrader !
Bakfiets lekker op tijd geleverd
Bakfiets lekker op tijd geleverd, inclusief gratis ringslot. Door eigen vervoer alles was netjes uitgelegd. Echt een aanrader
Top service
Na bestelling van mijn Vogue bakfiets werd er dezelfde dag nog contact opgenomen voor een bezorgafspraak. Keurig netjes bezorgd. Vriendelijke klantenservice.
Problemen nstven herstel van fout Wheelerz.nlnl
Geachte lezer,
Na veel gedoe met wheelerz.nl, onvolledige levering, slechte communicatie, beloftes die niet werden waargemaakt, heb ik uiteindelijk oprechte excuses ontvangen en restitutie. Ik geloofde altijd al in hun goede wil, maar slechte uitvoering. Na indienen van een klacht, is de draai ontstaan en het probleem opgelost. Fijn. Ik zal in de toekomst weer bij Wheelerz.nl bestellen, mar alleen na vooraf fysieke contact en aangegeven garanties, met naam en toenaam. Groet, Michael van der Haar
Koop absoluut geen fiets bij hun
Ze nemen 9 van de 10 keer de telefoon niet op. Belofte komen niet na. Ze zijn 100% geen professioneel. Een zogenaamd klantenservice hebben ze, ze hebben niet eens klantenservice zijn allemaal 1 pot nat.
Koop geen fietsen bij hun krijg je gegarandeerd spijt van.
Koop hier niet
Koop hier niet! Fiets met fabricagefout geleverd. Voordat dit ontdekt werd nog een fiets besteld. Nooit geleverd en de kapotte fiets zou omgeruild niet gebeurd! Beloven van alles maar niks na. Zit nu met een kapotte fiets.
Wel voorraad, maar niet leveren🤔
Online voorraad klopt niet. 91 stuks op voorraad en vervolgens een alternatief aanbieden wat een totaal andere fiets is. Mountainbike met versnellingen besteld en kinderfiets met terugtraprem aanbieden 🫣 Hoe dan. Er staat volgende dag geleverd, Online staat nog steeds dat de fiets op voorraad is. Maar leveren ho maar. De meest kansloze ervaring ooit met een webshop
Slecht
Online voorraad klopt niet. Er staat volgende dag geleverd, vervolgens krijg ik na 5 dagen te horen dat de fiets niet meer op voorraad is. Online staat nog steeds dat de fiets op voorraad is. De winkel stuurt bestelbevestigingen zonder contactgegevens, informatie over retourneren etc. Je krijgt korte mailtjes zonder handtekeningen of referenties, telefonisch contact is moeilijk te krijgen. Ik probeer nu mijn geld terug te krijgen. Hoop dat dat lukt.
Enorm slechte kwaliteit product
Enorm slechte kwaliteit product. Bestellen en leveren ging heel soepel en snel, je betaalt ook niet de hoofdprijs. Maar voor 350 euro verwacht je gewoon een degelijke fiets die niet na 4 keer gebruiken al helemaal uit elkaar valt. Vouwfiets besteld en na de vierde keer in/uitklappen viel het slot van het stuur er al af, na de 6e keer gebruiken ging een van de remmen kapot en klemt het zadel niet fatsoenlijk. Klantenservice is niet bereikbaar en mail duurt gigantisch lang. Dit is kalibertje komt in BOOS in de nabije toekomst...
Smoesjes, smoesjes, smoesjes..
Na het plaatsen van mijn order die niet bezorgd is, helaas amper contact te krijgen met dit bedrijf. De chat werkt niet, telefonisch bijna niet te bereiken en via mail geven ze steeds aan dat ze later bij me terug komen of dat ze mij hebben proberen te bellen (geen gemiste oproep). Plaats in elk geval geen online order als je een fiets snel nodig hebt aub, want ze komen hun afspraken niet na en hebben allerlei smoesjes. Ik heb spijt dat ik niet op trustpilot gekeken heb voordat ik mijn bestelling geplaatst heb! Wheelerz, als jullie meekijken, ik hoop dat dit alsnog goed afgehandeld word of dat ik mijn geld terug krijg.
onbetrouwbaar
Op de site staan Voor 15 uur besteld volgende dag geleverd. Na 2 weken nog niets ontvangen. Slechte tot weinig communicatie via email en telefonisch onbereikbaar. Op alle tijden van de dag, op beide telefoonnummers en op optie 1,2 en 3 wordt de verbinding verbroken wegens drukte en wordt gevraagd een mail te sturen.
Uiteindelijk na 3 week geleverd
Voor 15.00 besteld en na weken nog niet geleverd
Ruim 8 dagen geleden fiets van bijna 500,00 online besteld. Op de site ruim voorradig en voor 15u besteld en volgende dag bezorgd. Bevestiging ontvangen. Tenminste dat staat op de site en dat was het lokkertje dus. 4 dagen later: nog geen fiets en ontvang mail: fiets X is niet verkrijgbaar in kleur y, maar wel in kleur z. Uuuuh, dat is dus niet de fiets die ik besteld had. Factuur terug gemaild. Aha, nu wisten ze het weer. Was een verkeerde mail volgens hen. Alle zou goed komen en krijgen zsm bericht. Inmiddels weer 4 dagen verder en nog steeds geen fiets. Onbereikbaar, chat wordt niet beantwoord en mails ook niet. Wacht nog steeds op actie. Schandalige behandeling. Nooit meer!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.