Unternehmen hat geantwortet
Superfietsen.nl heeft een ruim assortiment en scherpe prijzen. Een goedkope fiets vindt u bij Superfietsen.nl! Zoek hier de perfecte damesfiets, herenfiets, omafiets, kinderfiets, transportfiets of elektrische fiets.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Goed geholpen door de dames van de klantenservice. Ik had een vouwfiets besteld. Toch liever de fiets omgeruild omdat mijn zoon zei, dat ik een elektrische fiets moest nemen. Dat was geen probleem en die is alsnog besteld. Ik ben blij met mijn fiets!

Antwort von Superfietsen
Horrible customer service experience. I made an order and messaged them to cancel right away, but they shipped it anyways. Now they're trying to get me to pay for the shipping and charging me money for something I told them to cancel. Illegal practices and terrible service

Antwort von Superfietsen
Snelle levering, goede service. Communicatie zowel via mail als WhatsApp was goed, snel en duidelijk.

Antwort von Superfietsen
Een mooie fiets besteld voor de verjaardag van mn zoon.. voor 15.00 is zelfde dag verzonden, dus ik dacht yes dan heb ik hem de volgende dag in huis! maar kreeg een mail dat dat dus niet zou gebeuren.. dus ik had een mail gestuurd waarom dat niet het geval was... ik kreeg reactie terug en met een beetje tijdsdruk, doordat ik de mail niet meteen gelezen had kon ik hem dan toch eerder krijgen! Echt super vriendelijk geholpen en wat een mega oplossing ik ben helemaal blij!! ik zal voortaan wat beter lezen maar ben echt helemaal opgelucht en wat een topper had ik aan de telefoon 🥰

Antwort von Superfietsen
Verschrikkelijk!! We kregen een fiets met een kapotte naaf, slag in de band. Of ik hem weer uit elkaar kon halen en opsturen. Vervolgens nieuw achterwiel gekregen met hangen wurgen. Fietsenmaker erop gezet, krijg ik maar een deel vergoed. Nou 1 keer en nooit meer!

Antwort von Superfietsen
Heel erg behulpzaam, mochten er dingen aan de hand zijn.
Luisterend oor, meedenkend.
Prachtige Fiets, heel heel heel tevreden!!!! Een aanrader🚲👍

Antwort von Superfietsen
Fiets was helaas kapot gegaan. Viel niet binnen de garantie maar gelukkig kregen we het kapotte onderdeel toch gratis opgestuurd. Top service
En super snelle reactie en verzending

Antwort von Superfietsen
Uitstekend. Prima uitleg van medewerker Joey.
Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur ( vestiging rotterdam)

Zeer slechte kwaliteit fiets
Na 5 maanden fiets volledig verroest.

Antwort von Superfietsen
Heel goed bedrijf niks mis mee houden je goed op de hoogte
Goede service ook als er iets kapot is staan gelijk voor je
Klaar
Aanrader voor iedereen

Antwort von Superfietsen
Mijn man is bestolen voor €45. Ze zouden een fiets leveren, bezorger is niet op komen dagen of heeft niet duidelijk aangebeld, en nu zit ik met €45 bezorgkosten en geen fiets. Ze gaven de optie een 2e levering in te plannen. Dan maar gecancelled want ik wil niet wachten op een 2e bezorging en weer riskeren dat ik €45 kwijt ben omdat ze bezorger niet aanklopt.
Jammer.

Antwort von Superfietsen
Snelle levering. Erg prettige telwfinische bereikbaarheid bij vragen. Geb de fiets nu ongeveer een maand maar doet het erg goed.

Antwort von Superfietsen
Tijdens de bezorgen had de fiets schade. Dit bij de bezorger aangegeven. Deze heeft hiervan een foto gemaakt en mij verzekerd dat hij het door zou geven en ik niks hoefte te doen. Post NL heeft het niet doorgegeven aan super fietsen. Zij doen nu een een klein voorstel voor afhandeling maar dat dekt totaal niet de zichtbare schade.
19-2: toevoeging: inmiddels contact gehad met Post NL. Zij geven wel degelijk aan dat zij de schade aan jullie gemeld hebben.

Antwort von Superfietsen
Van aflevering tot het moment dat ik hem eindelijk mocht inleveren: één grote soapserie.
Fiets van twijfelachtige kwaliteit.
Service op slakkentempo.
Reparatie? Volgens hen gebeurd. Volgens de fiets: absoluut niet.
Na weken wachten vooral ontkenning in plaats van pragmatische oplossingen.
Kort advies: bespaar jezelf de ellende.
Koop je fiets lokaal. 🚲😅

Antwort von Superfietsen
De medewerker heeft mij enorm goed geholpen toen er problemen waren met de bezorging. Fijne toon, behulpzaam en goede intermediair.

Antwort von Superfietsen
Goede ervaring omdat de klantenservice, na de bezorging van de beschadigde fiets, mij prima heeft geholpen met een passende oplossing. Eerst onderzocht of het schermpje vervangen kon worden. Aangezien dit niet binnen een redelijk termijn was, aanbod gehad om de fiets om te ruilen voor een andere. Ook dit was weer snel geregeld. Fijn dat de klantenservice vaak binnen 10 minuten reageerde. Niet anders dan complimenten, zal er zo weer een fiets online kopen.

Antwort von Superfietsen
Ik heb nog nooit zoveel spijt gehad van een aankoop! Zal beginnen met mijn eigen fout, dat is dat ik de fiets niet gemonteerd heb besteld (die kon niet online, had blijkbaar wel gekund in de winkel).
De fiets heb ik dezelfde dag naar een fietsenmaker gebracht om de montage af te ronden. Terwijl mijn fiets daar stond, is de achterband ontploft (de fietsenmaker van Superfietsen gaf aan dat dit vaker gebeurt met dat merk, wtf?). Hierop heb ik een klacht ingediend, deze was netjes vergoed.
Vlak erna begaven mijn remmen het, waardoor ik in een levensgevaarlijke situatie terecht ben gekomen. Zo ben ik bijna aangereden door een auto, terwijl mijn kind achterop zat. Ik ben helemaal naar de Superfietsenwinkel gefietst (met een fiets die dus niet kan remmen) en daar werd doorleuk vermeld dat je de remmen van dit merk ook altijd snel moet vervangen "dat is normaal, dit zijn tijdelijke remmen". Sorry, maar ik vind dat helemaal niet normaal?
De klantenservice zegt dat ik verhaal moet gaan halen bij de fietsenmaker die de fiets heeft gemonteerd, maar die zegt dat deze fietsen (Altec) van ontzettend slechte kwaliteit zijn.
Mijn rechtsbijstandsverzekering heeft aangegeven dat het niet normaal is dat binnen een maand gebruik de remmen het opgeven en dat het leuk en aardig is dat de klantenservice wijst na mijn eigen fietsenmaker, maar dat het aan Superfietsen is om te bewijzen dat zij geen belabberde fietsen leveren. Superfietsen zou het vervangen van de remmen dus onder de garantie moeten laten vallen. Dit weigeren zij, vanwege de kleine lettertjes die zij in hun verkoopcontract hebben staan. Heel leuk, maar wanneer ik een contract onderteken waarin staat dat iemand mij mag opeten, maar het dat niet meteen rechtsgeldig ;)
Op aanraden van mijn rechtsbijstand heb ik Superfietsen gevraagd om mijn aankoop ongedaan te maken en mij de fiets weer te laten inleveren. Zij gaan hier niet op in en weigeren dit verzoek. Ik probeer nu nog de energie te vinden om dit verder op te pakken met mijn rechtsbijstand want damn, wat heb ik hier als fulltime werkende alleenstaande moeder geen tijd voor en zin in.

Antwort von Superfietsen
Levering van de fiets en bijbestelde extra's binnen een paar dagen. Hierbij kreeg ik een kettingslot extra en ontbrak de telefoonhouder en de voordrager. Na een telefoontje naar Ingrid van de klantenservice is dit heel vriendelijk en correct opgelost door middel van een snelle nazending inclusief een kaartje met excuses en het extra slot mag ik houden. Foutjes kunnen altijd voorkomen en hoe dit bedrijf het heeft opgelost schept vertrouwen. Daarom zal ik in de toekomst zonder twijfel weer in zee gaan met Superfietsen. Vooral omdat ik net zo enthousiast ben over de fiets als over de service. Heel blij mee! En Ingrid nogmaals bedankt voor jouw fantastische hulp!

Antwort von Superfietsen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.