Na alle negatieve reviews en een fiets welke niet op voorraad bleek te zijn, kreeg ik het toch een beetje benauwd. Ook omdat je hier alleen per mail kan communiceren. Na een paar dagen, netjes ee... Mehr ansehen
Hat 17 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Mijn bestelde kleur fiets kon helaas…
Mijn bestelde kleur fiets kon helaas niet meer geleverd worden, ik was netjes gemaild hierover door Fietshome en gelukkig kon ik een andere kleur kiezen als alternatief en ik heb nog 15 euro extra korting ontvangen ter compensatie voor het ongemak, netjes opgelost!!!
Mijn fiets was gestolen en ik had met…
Mijn fiets was gestolen en ik had met spoed een andere fiets nodig, deze heb ik bij Fietshome gevonden en mijn bestelling was erg keurig afgeleverd door de bezorger van Fietshome. De communicatie ging erg goed via de mail en Whatsapp!!!
Ik heb een damesfiets gekocht bij…
Ik heb een damesfiets gekocht bij Fietshome en mijn bestelling is netjes op tijd geleverd, de fiets is erg mooi en ik ben super blij!!!
Wij hebben 2 kinderfietsen besteld en…
Wij hebben 2 kinderfietsen besteld en deze zijn inmiddels geleverd, 2 prachtige Altec fietsen zijn nog mooier dan op de foto’s. De kwaliteit is uitstekend en de service van Fietshome is erg goed!!!
Absolute afrader, geen fiets ontvangen
Ik bestelde een fiets voor mijn dochter. Ik informeerde wanneer deze geleverd zou worden. Dan pas kreeg ik door dat het kleur niet beschikbaar is. Ik koos dan een ander kleur. Dan een mailtje dat er 50% korting was om de fiets montage klaar te leveren, ik paste hiervoor. Gisteren kreeg ik uiteindelijk een mailtje dat de fiets tussen 15u en 18u geleverd zou worden, maar geen fiets te zien!
Als ik tegen maandag geen fiets heb, neem ik verdere stappen! Dergelijke wanfirma’s moeten gestopt worden met hun praktijken!

Nooit meer!
Als ik minder dan 1 ster kon geven dat had ik dat zeker gedaan. Eind februari een fiets met fietsmand besteld. Ik heb eerst meerdere malen contact op moeten nemen omdat de fiets niet geleverd werd volgens de afspraken van de website (2 werkdagen), dit heeft uiteindelijk 2 weken geduurd. De fietsmand kwam echter niet binnen en zou via een extern bedrijf opgestuurd worden. Na lange tijd niets horen moest ik daar wederom zelf achteraan en bleek de mand niet leverbaar. Ik ben nu 1,5 maand en vele mails en apps (en beloftes) verder en wacht tot grote frustratie nog steeds op mijn geld van de mand.
Fietshome, nooit meer.
Ik heb een herenfiets gekocht via…
Ik heb een herenfiets gekocht via Fietshome.nl, de fiets is inmiddels geleverd en de kwaliteit is uitstekend!!!
I ordered a bike
I ordered a bike, they said they send it same day, 3 days later after many emails they said that that they don’t have it. I can choose another one and maybe pray to get it

Antwort von Fietshome
Bestel hier echt geen fiets!
2 maart een fiets besteld. Voor 17.00 uur volgende dag in huis, aangezien het 17.45 uur was even doorrekenen woensdag in huis. Vrijdag 6 maart nog geen fiets, gemaild en kreeg als antwoord ja sorry druk.... De fiets word maandag geleverd..(Communicatie is ook een vak) erg jammer want ik had de fiets op zondag nodig. Afijn, 9 maart word er eindelijk een fiets geleverd maar niet de fiets die ik besteld had. Krijg ik als antwoord ja maar dit is het duurdere model dus u krijgt nu korting. Als ik die andere fiets had willen hebben had ik die wel besteld, ik wilde een ander model dus gezegd fiets kan retour en graag mijn geld terug. Na een hoop heen en weer gemail is de fiets dan 23 maart opgehaald, na 5 werkdagen krijgt u uw geld. We zijn een week verder en nog geen geld, stuur je een mail krijg je als antwoord: ja hij is nu geannuleerd en u krijgt binnen 5 werkdagen uw geld terug . Belachelijk!!

Antwort von Fietshome
Niet bestellen bij Fietshome!
Vorig jaar in april een fiets besteld, die achteraf niet op voorraad bleek te zijn. Nu 1 jaar later nog steeds geen fiets of geld terug ontvangen. Echte oplichters!! NIET BESTELLEN HIER
Lange levertijd, niet zoals gemeld op site
We bestellen een fiets voor ons zoontje. Op de website staat levering de volgende dag. Omdat we deze rijklaar lieten maken, moesten we plots 5 dagen wachten. Begrijpelijk maar het had fijn geweest mocht dit op de website vermeld worden. De fiets komt thuis aan, heel mooi en tevreden van de fiets, we moesten alleen zelf nog wel enkele dingen beter vast vijzen.
Diezelfde dag nog bestellen een zelfde fiets voor ons ander zoontje. Hierop zijn we nu al 10 dagen aan het wachten. Deze kan plots pas na 12 dagen geleverd worden en dat nadat ik er voor gemaild heb, anders hadden we misschien nog langer moeten wachten. Heel jammer, deze manier van werken, geen service...
na regen komt zonneschijn
Ik bestelde een mooie roze kinderfiets, vervolgens hoorde ik weken niets. Na contact opnemen kreeg ik een mail, de gewenste fiets was niet op voorraad. wel kreeg ik een blauwe fiets als alternatief en een zwarte om uit te kiezen. we kozen de blauwe. omdat het een cadeau betrof en de fiets niet meer door een derde partij in elkaar kon worden gezet deed Fietshome dit voor mijn cliente. de fiets werd keurig geleverd en zat mooi in elkaar. Heel blij mee. de afhandeling en klantvriendelijkheid waren een prettige ervaring. Fietshome dank je wel voor de hulp. even een teleurstelling en toen toch een goede ervaring en service!
Uiteindelijke totaal score.. Tevreden!
In eerste instantie mooie meidenfiets besteld, kreeg bevestiging van bestelling, daarna stilte!
Toch maar mail gemaakt, na herhaaldelijk bellen en geen gehoor..
Ik kreeg mail beantwoording met: fiets niet op voorraad bij leverancier, wel andere kleur . Na twijfel en google maps geraadpleegd te hebben zag ik geen winkel maar woonhuis en veel fietsendozen in de voortuin. Iets minder positief gevoel, maar ook na lezen van reviews met geen geld retour e.d toch besloten een andere kleur te nemen, beter iets dan niets in huis.
Wel kreeg ik daarna nog twee mails van Daniel, jazeker een naam onder de mail. Daniel beloofde dat de fiets binnen vier dagen hier zou zijn en dit is dan goed gekomen, werd zelfs nog aangeboden om fiets voor slechts 25 euro gemonteerd te leveren, maar hier heb ik geen gebruik van gemaakt. Fiets in elkaar zetten is prima te doen.
Daniel bedankt voor het nakomen van de gemaakte afspraken (als zou ik wel de voorraad beter checken bij de leverancier en je website opschonen met bijvoorbeeld de tekst tijdelijk- of niet leverbaar!
Overall gezien zijn wij tevreden.
Bestel geen fietsen bij fietshome
Bestel geen fietsen bij fietshome, hun site is niet up-to-date. We hadden een fiets besteld en na een week wachten kwam het bericht dat de fiets niet meer leverbaar was. Ze wilden me wel als alternatief een andere fiets aanbieden, dat wilden we niet.
Gelukkig wilden we via klarna betalen, maar dat heeft ook bijna een maand geduurd voordat ze die rekening van klarna hebben afgehaald.
wees gewaarschuwd en bestel niet bij deze site.
Dit zijn prutsers
TIP:
bike.nl is wel een betrouwbare site, wil je een goedkope fiets ga daar dan heen, deze zijn wel betrouwbaar. daar hebben we een leuke fiets besteld voor mijn zoontje
Fiets is gelukkig netjes afgeleverd na…
Ik schrijf nooit een review eigenlijk maar wilde het nu wel even doen. Mijn bestelde fiets is gelukkig netjes afgeleverd na 4 dagen. Na alle reviews gelezen te hebben op Trustpilot was ik een beetje bang geworden. Gelukkig bleek dat onnodig. Heel sneu voor mensen met een slechte ervaring natuurlijk, dat zeker. Alleen is mijn ervaring prima. Tip zou wel zijn om net wat sneller te reageren op de telefoon, app en mail. Dat voorkomt een boel ellende denk ik.
Mijn bestelling bij Fietshome heb ik…
Mijn bestelling bij Fietshome heb ik geannuleerd en mijn aankoopbedrag is binnen enkele dagen teruggestort op mijn rekening, netjes opgelost.
Voor de verjaardag van mijn…
Voor de verjaardag van mijn kleindochter heb ik een meisjesfiets gekocht, de prachtige Altec fiets is inmiddels geleverd en ik ben erg blij met mijn aankoop bij Fietshome.
Ik heb een herenfiets gekocht via…
Ik heb een herenfiets gekocht via Fietshome en mijn bestelde fiets was helaas niet meer leverbaar, gelukkig kon ik een andere kleur kiezen en mijn fiets was dan afgemonteerd geleverd zonder extra kosten. Netjes opgelost!!
Mijn bestelde fiets is helemaal…
Mijn bestelde fiets is helemaal rijklaar geleverd door een aardige bezorger van Fietshome, service is uitstekend!!
Ik heb een kinderfiets gekocht van het…
Ik heb een kinderfiets gekocht van het merk Altec en mijn bestelling is inmiddels afgeleverd, de fiets is echt nog mooier dan op de foto en ik ben zeer tevreden!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.