Fornøjelse at købe bil hos Wegener Biler. Super kundeservice, hvor vi fandt de bedste løsninger i fællesskab. Rune fortjener kun ros.
Unternehmen hat geantwortet
Biler til gode priser og rigtig god service. Sælger tog sig god tid til at vise bilen og sørge for at alt var nemt og effektivt. Vi skrev under onsdag, og torsdag var bilen synet og serviceret og kl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har i julen 2025 købt en brugt Skoda Enyaq. Første gang vi tog til Wegener Biler for at kigge på Enyaq var det fordi deres anmeldelser i forvejen var gode, det stemte også overens og endte samme dag m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte en BMW hos Wegener Biler d. 15-12-25. Det var en rigtig god oplevelse. Sælgeren var rolig og behagelig og gav sig god tid til at fremvise bilen. Servicen fejlede bestemt heller ikke noget ved... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bilforhandler Rådgivning/sparring Salg/køb Finansiering Bilforsikring til alle aldre Udvidet garantiordninger Ekstraudstyr
Priorsvej 25B, 8600, Silkeborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi har netop købt en VW Passat hos Wegener Biler. En helt igennem fantastisk oplevelse. Martin leverer en god service - imødekommende og meget nærværende. Alle vores anbefalinger går til Wegener Biler. //Mark og Tina

Antwort von Wegener Biler
Har netop købt en VW Passat hos Wegener Biler. Første gang jeg var ude at snuse fik jeg et rigtig godt indtryk af stedet og af Martin. Derfor vendte jeg tilbage da vi fik behov for en bil. Han er en sælger i øjenhøjde uden store armbevægelser. Han er troværdig og gør sit bedste for at bilkøbet bliver en god oplevelse. Vil gerne anbefale stedet til andre der skal handle bil: Vh Morten.
Fair pris(er) og fantastisk service hele vejen igennem.
Her kan man roligt handle!

Antwort von Wegener Biler
Vi havde kig på en lidt større bil end den vi havde men vi havde ikke vildt mange penge at gøre med. Så havde hørt om Wegener Biler og deres billige priser, høj service. Så vi kørte der til for at kigge på om de havde bilen til os.
Vi kom dertil og fik en varm vedkomet, vi forklarede vores situation, hvor de fandt en mega lækker skoda superb, Vi fik gjort en rigtigt god handel med flere ting smidt efter bil i prisen
Vi vil altid kunne albefale Wegener Biler til alle og fortælle om der høje service som vi blev mødt med :) kæmpe anbefaling herfra
God service og flink personale med smil på læben.
Fantastisk service!
Wegener Biler har altid stået klar til at rådgive mig i alt fra diverse bilkøb, værkstedsbesøg til hvordan jeg håndterer blinkende motorlamper.
Jeg har aldrig haft forstand på biler, men hos Wegener Biler kan man være garanteret en ærlig og forståelig dialog om de fordele og ulemper, der er ved de forskellige biler. Det hjalp mig meget igennem mit første bilkøb. Tak!
Super service og vejledning. Wegener biler får vores varmeste anbefaling.
Vi har handlet bil med Martin (Wegener biler) flere gange over de seneste 3-4 år - vi har været super tilfredse med både rådgivning og bil hver gang. Som stamkunder kan vi varmt anbefale Wegener biler og har også gjort dette til både venner og familie.
Johan og Zelia
Var i Silkeborg for at prøvekøre en Passat hos Wegener Biler - og blev modtaget med saglighed og tålmodighed som svar på mine mange spørgsmål både før og efter en prøvetur i bilen. Sammen fandt vi ud af, at det måske alligevel ikke var bilen for mig - og jeg har nu i stedet købt en VW Touran andetsteds.
Men tak for den gode vejledning - og jeg håber, at Wegener Biler har den rette bil til mig næste gang, jeg skal handle. For det giver tryghed at snakke med indehaveren Martin Wegener, som i hele processen udviste ærlighed og entusiasme.
Godt gået.

Antwort von Wegener Biler
Købte en bil af ældre dato af Martin, til en god pris. Der viste sig at være et par småting der skulle ordnes på garantien, men det blev de uden problemer eller indvendinger. Jeg kan derfor uden videre anbefale at se efter brugt bil hos Wegener Biler.

Antwort von Wegener Biler
Martin hjalp mig med at sælge min Audi A6, som jeg havde problemer med at få solgt selv.
Jeg oplevede utrolig god service, og havde en generelt bare en god oplevelse med Wegener Biler.
Det kan klart anbefales.
Martin er en super rar fyr og tager den tid der skal bruges til dig. Jeg har fået en helt udover sædvanlig service og jeg kan helt bestemt anbefale at købe din bil her.
Alt mulig held og lykke til dig Martin!
Ikke en finger at sætte. Utrolig venlig betjening, og aftesales som mange af danmarks brugtvognsforhandlere kunne lære af. 5 stjerner.
Martin er venlig og imødekommende. God service hele vejen igennem. Men allervigtigst er dog han er absolut troværdig. Jeg har fået en fair behandling gennem bilkøbet og salg. De bedste anbefalinger herfra.
Jeg er en meget glad bilejer!
Wegener biler hjalp mig med at finde bilen jeg manglede og drømte om!
Martin er nærværende og imødekommer kundens ønske og er tilfreds når kunden er det, han er virkelig passioneret i og omkring hans arbejde.
Service og troværdighed er alt afgørende når man bevæger sig usikker ud i junglen på bil markedet.
Tak for den gode behandling og tålmodighed!
Glæder mig til at handle bil hos Martin i fremtiden :D
Hilsen den glade Audi ejer
Jeg må sige at Wegener biler leverer en helt igennem fantastisk service både før og efter køb af bil.
Der bliver fra Wegener biler side sikret at der ikke bare laves en handel for handels skyld men at der er bliver solgt en bil som kunden også er glad for og føler sig tryg ved efter at slutseddel er underskrevet.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Wegnener biler.
Vh Peter, glad indehaver af en ny Audi A3
Vi har købt en bil efter et "ønske-interview". Efter få dage blev vi præsenteret for en mulig model, og efter yderligere et par dage, stod vores "nye" bil klar til afhentning.
Vi kan således kun anbefale at købe bil efter "spiseseddel" hos Wegener Biler.
Jeg bor på sjælland og har købt biler en del gange før. Vil sige at service niveauet er middel til under middel.
Marting der er indehaver lavede handlen med os direkte.
Vi sad i over en halv time og snakkede bilen igennem. Prøvetur var intet problem, også selv om vi måske ikke ville købe den.
Uden at skulle krejle fik derefter rigtig god handelspris for vores egen bil.
Der er mange sjællandske bilforhandlere der kunne lære af hvordan Wegener Biler behandler (Potentielle)Kunder.
100% der jeg køber bil næste gang igen!
Vi har foretaget vores seneste bilhandel hos Wegener biler med stor tilfredshed. Dejligt løsningsorienteret og god dialog i processen som stod på ca. 2 uger.
Anbefalesværdig brugtvognsforhandler.
For ikke længe siden har jeg været den heldige køber af en super lækker Ford Focus ved Wegener Biler.
Jeg har haft en VIRKELIG GOD KØBS OPLEVELSE
Der opstod bla. nogle små fejl på bilen efter køb, med dæktrykssensorer og nogle parkeringssensorer.
Dette var selvfølgelig rigtig irriterende, men blev ordnet meget professionelt hurtigt og UDEN BEREGNING af Martin.
Det skal også siges at Martin var utrolig fleksibel til at finde en tid og et sted som passede mig!
Jeg fik desuden stillet en GRATIS lånebil til rådighed imens min bil blev fikset, DEJLIGT!🚙✔️
Jeg har efterhånden handlet biler mange forskellige steder gennem tiden og Wegener Biler er et dejligt sted!
Noget jeg sætter stor pris på er en god Kop Kaffe og nogle gennemførte klargjorte biler at kigge på 👌🏻
Så hvis du/i har tænkt på at købe en lækker bil og få super service/garanti med i hatten, så kan jeg varmt anbefalde at handle ved Wegener Biler
🏎💨
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.